אהלן!

another TT

New member
../images/Emo140.gifאהלן!

היי! אני תמר, והחלטתי להצטרף לפורום הזה רק עכשיו כי עד הרגע לא ידעתי על קיומו. לד זפלין בשבילי היא אחת הלהקות הטובות ביותר אי פעם אם לא הטובה ביותר. לפני כמה ימים קיבלתי את how the west was won ופשוט התמכרתי. ישבתי ושמעתי ברצף את 3 הדיסקים ונדהמתי עד כמה מדהימה יכולה להיות הלהקה הזאת.. שכבר הכרתי הרבה זמן לפני..וכבר היו לי דיסקים שלה... אבל הדיסק הזה- עם כל האנרגיות, האילתורים והעוצמה שיש בהופעה חייה פשוט פקח את עיני להבין את הגודל של הלהקה הזאת ורק לרצות לחקור עליה עוד, לשמוע חומרים שעוד לא שמעתי ואפילו לבהות בתמונות של המוזיקאים הדגולים האלה. מצטערת על פירוט היתר, אבל נראה לי שזה המקום המתאים, לא?

נראה לי ששבת עכשיו את לב הפורום..

וברוכה הבאה, נראה לי את הולכת להיות פה אחלה תוספת..

AeroTom

New member
שלום תמר

טוב לשמוע את הדברים. How The West הוא אלבום לייב משובח בהחלט ומראה את הלהקה בשיאה במה שידעה לעשות הכי טוב. וחס וחלילה להצטער על פירוט. אין כזה דבר פירוט יתר! כמה שיותר-יותר טוב
כל עוד זה נוגע בלהקה והמוזיקה - כן ירבו המילים. ברוכה הבאה לפורום ומקווה שתהני כאן
אגב היו דיבורים גם על הוצאת אלבום לייב נוסף כהמשך ל-How The West ששמו יהיה - How The East Was Won והוא יכלול בתוכו קטעים מהופעות הלהקה ב-יפן...יכול להיות עוד שזה יגיע מתי שהוא בעתיד. אני מאוד מקווה שזה ייצא לפועל.

You Old Maid!

You'll just wait 'till the right time, and it will never come, and then you'll just find yourself in some old apartment at Dizingof with four cats named Sissy, Cameron, Lolla and Mr. Bigglesworth, crying about the day that never happened!

ErezLahat7

New member
It Will Happen Man

When the spirits will tell me & the stars will be aligned at the right order. Dont you Hear the voices yet? These F*C*ING cats are just whining. They will never come to ME. Just have patience my Dear.. When the right Time will come I will get all the time I need.. TIME TO ROCK & ROLL!!

למעלה