אהלן!

Digi Lista

New member
../images/Emo140.gifאהלן!../images/Emo140.gif

אני קוראת כבר המון זמן הודעות בפורום הזה(מדובר על חודשיים בערך!), אבל עד עכשיו הייתי סמויה ולא כתבתי כלום, בשבוע האחרון החלטתי לצאת הצללים ולהיכנס למרבית הפורומים בהם רק קראתי עד עכשיו, אז נעים מאוד ואני מקווה להתקבל כאן יפה ולהינות בגלוי בדיוק כמו בסתר...(וכמובן מחכה לאוקטובר כדי לראות את העונה הרביעית, למרות שיכולתי להוריד פרקים מהאינטרנט...אני מעדיפה לצפות בטלוויזיה- המסך יותר גדול וזה לא נתקע לי כול שנייה...)

P3H2O

New member
היי לך!!! מה קורה???

ברוכה הבאה!!! נכון את המנהלת של פורום דיג´ימון????

HuGo Hell

New member
*מנסה להגיד שלום ביפנית* *נכשל*

שלום! {בעברית, אין אומרים שלו ביפנית שכחתי
} בקיצקוץ, ברוכה הבאה
{לה לה לה לון לה לה לה לון בוא תיקח בלון
יאאיי. שיר דפוק חיחיחי ^^} אז חודשיים זה הרבה זמן,
אני, לא הצלחתי להחזיק מעמד פחות משבוע.. {המחשב שלי מוריד באפי ממש מהר *מנשק את האנשים שאני מוריד מהם* תוך חצי שעה ירד פרק ^^ ותוך 20 דק´ ירד פרק אחר ^^} את צודקת יותר כיף לראות בטלוויזיה {וזה אומר שאת יועת שיהיה בסטאר וורלד מכושפות באוגוסט} תהני לך פה....................... |חשוב| תקראי את "הודעת המנהל/ת" |ס-חשוב| חיחיח ^^ {למה אני צוחק? חיחיח}

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gifלמה ביפנית?

אני לא מבינה יפנית(כן, כול אחד והדפקט שלו...) ולמי ששאל, כן אני מנהלת פורום דיג´ימון אבל זה לא אומר שאין לי עוד תחומי התעניינות...

P3H2O

New member
אני אמרתי את זה??? לא! רק שאלתי

וזה נהיה אטרקציה למנהלים להשתלט על הקוביות???

Digi Lista

New member
כן ,אני יודעת...

ציינתי באופן כללי(מה רצית שאני אענה "כן, אני מנהלת פורום דיג´ימון"? זה נשמע מתלהב ובכלל לא רציתי להזכיר את זה)לא הייתה לי שום כוונה להכעיס!באמת באמת באמת שלא ואם נפגעת או הכעסתי אותך אני מבקשת אלף פעמים
ולגביי הקוביות זה הסמל שאני הכי אוהבת ואני משתמשת בו לא בגלל שאני מנהלת או משהו, מה פתאום? אני משתמשת בו כי האהבה שלי אליו ממש ענקית, עצומה,אדירה....

c o l e

New member
שלום לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אבל עם יש לך בעיות עד התוכנה שאת רואה בה סרטים כנסי לתמיכה תכנית יעזרו לך.... אז ברוכ הבאה

Prue Lover

New member
|הדגש|!Welcome|סדגש|

שלום לך! מה נשמע? בכל מקרה, אני יובל, אם את לא יודעת. מקווה תהני איתנו ושכמובן שאנחנו נהנה איתך!

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

לכולם על קבלת הפנים הלבבית!

Digi Lista

New member
ברור שמותר...

או סטטה(שם חיבה שלי מאז שאני קטנה, כול מי שמכיר אותי קורא לי ככה) או דיג´יליסטה(גם בו יש כמעט את כול סטטה...)

למעלה