../images/Emo14.gif

אני לא יודעת עד כמה זה קשור לפורום זה אבל אני חייבת לשפוך קצת מעל ליבי <השבור> תמיד שמרתי את עצמי ל"פעם הראשונה" שתהיה עם מי שאני אוהב מאוד והוא יאהב אותי. זה מה שרציתי זה מה שהיה לי ממש חשוב. ובסוף........ לא כך קרו הדברים. אני אותו אהבתי. אבל הוא..... תפוס. הוא אוהב, אבל לא מרשה לעצמו, כך שזו לא באמת אהבה. ואני מתחרטת לא מאמינה שנתתי לעצמי להיסחף ככה באותו הרגע ולא גרמתי לו לעצור! לא בוכים על חלב שנשפך, אבל בכל זאת... קשה לי עם עצמי עכשיו. קשה מאוד אפילו. למרות שזה במקום כלשהו כן נבע מאהבה אני מרגישה "זולה". יש מה לעשות? איך יוצאים מזה?

jess ועוד

New member
אוי איזה מצב לא נעים

אבל אין טעם לבכות עליו באמת הדברים קרו נעשו ואי אפשר לחזור מהם זולה? חלילה העובדה שזה מפריע לך זה כבר מוכיח את ההפך להיות שלמה עם הרעיון שעשית ניסית טעית וזהו בפעם הבאה זה יהיה הרבה יותר שקול ובטוח... שולחת לך
ג´סיקה

@@

New member
חמודה

כמו שאמרת, אין לבכות על חלב שנשפך, תנסי לראות את הדברים בצורה אחרת. עשית את זה כי רצית ואין שום דבר רע בלרצות משהו, זה שאת מביעה עכשיו חרטה על זה היית צריכה לחשוב קודם, אבל יקירה מה רע בלעשות אהבה? ועוד שנהנת מזה? מה קרה?????? אז עשית אהבה! גם אם אין מצב להמשך, אז נהנת וזהו, לא להתבאס. תזרמי עם החיים, ולהבא אם את חושבת שתעשי משהו שאת תתחרטי עליו אז אל תעשי אותו, אבל אם זה נעשה לעולם אל תתחרטי או תתביישי בזה. לא עשית שום דבר רע. בסך הכל הלכת עם הלב שלך. באהבה ריקי

אוי חמודונת... ../images/Emo24.gif

אני לא כל כך יודעת מה להגיד לך כדי שתרגישי טוב יותר. נשמע שבאמת כואב לך אבל חבל לדאוג למה שכבר אין להשיב. תנסי לזכור את זה לטובה ומאחלת לך שתמצאי אהבה אמת שתשכיח כאב זה, ותמלא את ליבך באהבה חדשה ואמיתית.

~מעיין~

New member
למלאכית.. ../images/Emo163.gif

טוב אז ככה.. אין מה לעשות.. את יודעת אי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור ולפי דעתי את צריכה לראות את זה בעין טובה.. כבר עשית את.. את לא כולה לחזור בך אז לפחות תגידי לעצמך מזל שעשיתי את זה עם האהבה שלי ולא עם סתם אחד.. אני לא ישווה נשיקה לסקס אבל אמרתי נשיקה ראשונה צריכה להיות מאהבה ובסוף התנשקתי עם סתם מישהו.. נכון שזה חבל ושלא עמדתי מאחורי מה שאמרתי אבל לפחות אני אומרת שזה כבר קרה אז לפחות נגיד תודה שזה קרה מאשר שזה לא קרה בכלל.. אז אין מה לעשות ואין איך לצאת מזה עדיף להסתכל בעין יפה ולהנות מהרגעים המתוקים שהיו.. ואני בטוחה שהיו מאשר להתסכל על זה בעין לא טובה ורק לבכות ולהגיד חבל מה שלא ממש יעזור אלא רק יחמיר את המצב תחשבי על זה.. מקווה שעזרתי.. בהמון -
מעיין..

*rinat*

New member
קודם כל ברוכה הבאה......../images/Emo24.gif

ומה שאני יכולה להגיד לך..... (פעם ראשונה שאין לי כל כך הרהב מה להגיד...).... זה מצב מאוד קשה..... מצד אחד אני יגיד לך ומצטערת... שזו במידה רבה אשמתך... ומצד שני לנסות להעמיד את עצמי במקמוך..... זאת הייתה ממש ממש טעות... אבל גם הוא לא בסדר כי כמו שאמרת גם הוא תפוס.... זא מה הוא לא חושב על החברה שלו?! רואה מישהוא כזה רק מראה לך מלחתחילה כי הוא לא שווה כלום כי כמו שהוא עשה את זה לחברה שלו למה שהוא לא יעשה את זה גם לך? למה לא חשבת על זה לפני שהלכת על כל זה????? חוץ מזה כל כך הקפדת שזאת תהייה פעם ראשונה עם מישהוא שאת אוהבת אז למה??? הדבר היחידי שנאי יכולה להגיד לך זה.. שתחשבי על הכל שוב וכמו שאמת לא בוכים על חלב שנישפך.... ואין מה לעשות חמודה... כמו שיש פעם ראשונה אז יש עוד אלפי פעמים ואז... תחשבי שוב לפני מה שאת עושה ואל תורידי מערכך כי זה שעושים טעות פעם אחת זה לא אומר שחוזרים עליהם (תחשבי על זה אה....) ובקשר אליו... רוצה לעזור לעצמך תתנתקי ממנו כמה שיותר מהר גם אם זה יכאיב לך.... אשמח לשמוע ממך תגובה ... ואל תעזבי את הפורם תאמיני לי שהוא אחלה... רינת

ניקולי

New member
מלאכית בוקר טוב

תראי..אהבה זה דבר נפלא..ובמיוחד כשחושבים על הפעם הראשונה..תמיד היינו רוצים שזהו יהיה המיוחד שזאת תהיה הפעם המיוחדת בזמן שלה. לצערי כמו שציינת לא תמיד זה קורה..ואת לא היחידה... אני לא חושבת שאת צריכה להרגיש בחורה "זולה" כי ברגע של רגש לא חושבים צעד קדימה ולא רואים מה יש מאחור..ברגע כזה רק את והוא במערכה..לא בת זוגתו ולא מה יהיה מחר..פשוט חיית את הרגע הריגשי, את אותו הרגע הנפלא שאולי היית בשחקים. אני בטוחה שמיד אחרי זה הרגשת את מה שאת מרגישה כעת "זולה".כי אז באותו הרגע הרגשת והכרת בטעות שעשית..יקרתי טעות לעולם חוזרת.. לצאת מזה?? - אני בטוחה שיצאת, כי ברגע שאת מרגישה "זולה" את בתת מודע שלך יצאת מזה, הרי שאת לא רוצה להמשיך ולהרגיש "זולה" נכון?? לתקן את זה?? - זה הרגע הנכון לתקן את זה כשאת בכל עוצמת ליבך שונאת את עצמך, על מה שעשית לעצמך..(ודרך אגב לא לאף אחד אחר אלא אך ורק לעצמך) את יודעת יש משפט שאומר "נכוות ממים רותחים הזהרי ממים פושרים"..על כן הצטנני, והמשיכי הלאה..באשר אבדת אבדת..לא תוכלי להחזיר את הגלגל לאחור אני מאחלת לך שהפעם הבאה תהיה לך הרבה יותר טובה ומוצלחת..ושתאהבי לא רק את אותו בחור ושהוא יאהב אותך אלא שתהיה שלמה עם עצמך. בהצלחה לפעם הבאה ניקול*

מלאכית ../images/Emo24.gif

אני גם הייתי אותו מקום, הוא ידע שזאת תהיה הפעם הראשונה שלי, והוא רצה בכל זאת כל כך אהבתי אותו והסכמתי, זה היה עוד פעם ואז הקשר התנתק, מאז יש לי את אותה ההרגשה, כלומר הבנתי שהוא רצה אותי רק לזה ואחרי זה הייתי חסרת ביטחון ועוד מלא הרגשות, אבל אני עכשיו פה, אין מה לעשות, להחזיר את הזמן לאחור את לא יכולה, מה שאת כן יכולה זה להבין מה שאת עכשיו. רגישה, מתוקה, ואני בטוחה שעוד בנים רוצים אותך. היי את ותני לרגשות האמיתיים שלך לפעול אל תלכי על משהו שאת לא בטוחה בו, תביני מי עומד לפנייך. תכבדי את עצמך, את יודעת באמת מה את שווה, אל תתני לאותה טעות לחזור כמו שאני למרות שגם אחרי זה עמדתי והיה טוב.. שמרי על עצמך, ותהיי את.

למעלה