12אניהיא

New member
../images/Emo14.gif

הלילה... הלילה אני חשה בחסרונך בדיוק אותו חסרון של הלילה ההוא כשדרכנו ניפרדו לשני דרכים.. חיינו הם שני דרכים מגבילות שלעולם לא ניפגשות.. לחשתי לך סודותיי שמעת תפילותיי סיפרתי על חלומותיי בלכתך הכל ירד למצולות לתהום... ואני יודעת אתה כאן חשה את נוכחותך קרובה כל כך הלילה, ואני כה בודדה ומפוחדת מנסה להתקדם הלאה כמו בתוך יער אפל ושחור מזמזמת שיר שמזכיר אותך מתקדמת הלאה ומנסה רק לא ליפול לא למעוד...

נתוש.. ..

הוא איתך.. תמיד.. את יודעת.. .. .. חיבוקי ענקי ענקי.. .. (אין לי אייקון למה גולשת מהסלולרי מהעבודה.. .. )

שמים1

New member
וכעת בוקר אני היא ../images/Emo24.gif

יום חדש אולי יביא בכנפיו הרבה אור וחיבוק חם לתחושות הגעגוע. כתבת יפה ונוגע

jozefin3

New member
../images/Emo24.gifבוקר אור לכולםםםםםםםםם

געגעתי המון, לא הצלחתי להגיב כאן ושם ובכל מקום בתפוז כבר כמה ימיםםםםםם.........אז ניסיתי את התגובה המהירה , ואכן היא מהירה............כי זה מה שהצליח לי כרגע!! אבל מה עושים אם התגובה הרגילה, אם כל הציורים והצבעים!! למה זה קורה דוקא לי)))))))): מודה אני, לחלון תגובה מהירה שקיים !! טוב שיש אותך חלון((:)מהיר יום קסום לכולםםםםםםם

ג'וזפינה איפה נעלמת יקירה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מי המכשף שכישף גם את המחשב שלך?? פויההההההההההה
געגעתייייייי אלייך המוןןןןןןןן
ויום נפלאאאאאא לכולםםםםםםםם
זהו מתקרבת עוד שבת להנותתתתתתתת...

jozefin3

New member
../images/Emo24.gifאני פה, מידי פעם , כל עוד

המחשב מחליט בשבילי...מתי כן ומתי לא!!))): ויש בעיות בזמן האחרון בכל רחבי הנ'ט אצלנו, אולי באמת מסתתר לו באיזו פינה מכשף ......מעצבן, רק כדי לעצבן ולשבש.......))):הכל חחחחחחחחחחחחח........ ערב קסום

../images/Emo24.gif גדוללללללל לך.....

ו....
לסיפור של תפוז עם המחשב שלך פויהההההההההההה חזרי במהירה חמודית

אלמרה

New member
כמה יפה! תמיד רציתי שיכתבו לי שיר

אבל לא בנסיבות של פרידה...

למעלה