-

לא צריך פרטי, תוליק.

כדי להגיע למומחה פוריות בבי"ח (שזה מה שכתבת שאת רוצה) לא חייבים להגיע אליו באופן פרטי. הפניה מהרופא שלך או מרופא אחר למומחה פוריות- היא לא עניין מסובך, והבעיה העיקרית היא קבלת התחייבות מקופ"ח- וכאן נדרשת התעקשות, אבל זה מגיע לך ואי אפשר לאלץ אותך להגיע למומחה אחר אם את לא מעונינת. לדעתי את גם יכולה לנחות אצל הרופא באמצע הטיפול, כדי "לשאול שאלה". אבל נראה לי שכבר החלטת מה לעשות, אז שיהיה בהצלחה החודש. ודרך אגב- תמיד חשבתי שהעיניים של תוליק שני כוכבים בגלל הדמעות (נוצצות כאלה), זה הרי שיר עצוב משהו.

תוליק

New member
זה נכון

תוליק נשאר לבד, ובוכה בסוף השיר. אבל יש לו אשכול ענבים

באאבו

New member
עדיין לא הבנתי

למה את צריכה הפניה לרופא מומחה? איזה קופ"ח את? מה ביקשת? ללכת לד"ר משיח???????? ולגבי השיר. השיר זכור לי ככה במעורפל.. אני זוכרת שזה שיר מאד יפה ומאד עצוב. היה בפסטיגל או משהו????

תוליק

New member
מילות השיר לכל המעוניין..

טוליק יושב לו בשקט בחול יושב ומביט על הים הכחול בעינים של טוליק שני כוכבים ואוכל הוא בנחת אשכול ענבים. "טוליק הי טוליק תן לי עינב" אבל טוליק שותק וכמעט נעלב העינב הוא של טוליק כל האשכול רק לו רק לטוליק מותר לאכול. טוליק יושב לו בשקט בחול יושב ומביט על הים הכחול בעינים של טוליק דמעות עגולות כי רינה הלכה לה לבד לחולות". אם אני זוכרת נכון השיר נכתב על טוביה קושניר (טוליק = טוביה) שנהרג בשיירת הל"ה ושר אותו אושיק לוי אבל אין לי מושג למה עשו ממנו כזה סוציומט. ולגבי הרופא המומחה ושאר השאלות של באאבו אני קופ"ח כללית ומאיזור הדרום ביקשתי ללכת לד"ר טור כספא במחלקה לפוריות בברזילי כי לאדוד (שם אפשר ללכת)יהיה לי קשה להגיע (אין לנו אותו וזה יוצא 3 אוטובוסים ואם באמת מעבור לטיפול רציני אז הבנתי שכאדי שזה יהיה קרוב למשל בשביל בדיקת זרע בדרך "הדוסית" אמרו לנו מפוע"ה שלוקחים אותה מהאישה וצריל להיות שם תוך חצי שעה. עוד שאלות? אני כאן.

ממש אוף טופיק

למיטב ידיעתי נכתב על ילד אמיתי לימים הילד התבגר ונהרג במלחמת שלג ככה לפחות זכור לי משיחה עם אושיק לוי שהתפרסמה בעיתון או ברדיו אבל באמת אוף טופיק השיר מקסים בפני עצמו ליאור

שאלה לגבי ה"דוסית"-

לוקחים אותה מהאשה? מי אמר לך את זה? יש לי הרגשה שלא הבנתם משהו לגבי בדיקת זרע בדרך הדוסית. אם אכן אמרו לכם שלוקחים אותה מהאשה ואם זה מה שאתם מתכננים לעשות- תשלחי לי מסר ואפרט יותר (אא"כ לא אכפת לך שזה יהיה כאן). אנחנו מדברים על בדיקת זרע ממש ולא PCT נכון? לגבי חצי שעה- גם שעה זה בסדר. בכל מקרה ובלי קשר- באמת כדאי שיהיה קרוב. אוי, איך אני תמיד נגררת לנושאים האלה.

תוליק

New member
אוך, המון טעויות

אדוד = אשדוד אותו = אוטו (מכונית) כאדי = כדאי צריל = צריך בקיצור, אני מקווה שהובנתי. וליאור נראה לי שהגרסה שלך היא זו שנכונה. אני זכרתי חייל שמת ואיך שהוא קישרתי וטוביה .

באאבו

New member
../images/Emo42.gif קטנה צודקת.. זה לא 30 דק´

זה לפחות 40 דק´, שעה. אבל, שמש - יש באמת סוג של בדיקה "דוסית" שבה לוקחים את הזרע מהגוף של האישה, אבל זה ממש קיצוני, ולא נראה לי שמישהו עושה את זה היום. הבדיקה "הדוסית" העכשווית היא באמצעות
סטירלי, שעושים בו חור קטן קטן. רוצות לשמוע על גירסה נוספת לבדיקה "דוסית" ולהתגלל מצחוק??? אשלח לכן במייל, זה כבר יותר מדי לפורום...
.. (כמובן שאם מישהי ממש תרצה לדעת פרטים, אמסור) אגב תוליק - לא יעזור לך בית דין! עדיין לא הבנתי מדוע את צריכה הפניה לרופא? מדוע את לא פותחת את הספר של קופ"ח, עוברת עם האצבע לרופא שיש לו את השם הכי יפה, מתקשרת וקובעת תור. זה לא ככה אצלכם שם, בכללית? זה מה שנקרא בשביל הבריאות??? באבו

באאבו, עוד לא הספקתי לקרוא את

המסר שלך, רק להעיף מבט והא נסגר לי, ובכל מקרה לא אגיב עליו כאן, אז עוד מעט זה יגיע. באאבו, אם עושים תחרות של "בדיקות דוסיות"- אני זוכה במדליית זהב (לא שזו גאווה כ"כ גדולה). הבדיקה הקיצונית שתארת היא בדיוק PCT שעושים בו שימוש גם כבדיקת זרע-ע"ע הודעה של שחר החדשה "רופא חדש התחלה חדשה", שם כבר דנו בכך בהרחבה אני ומרב והספקנו גם לריב על זה... הבדיקה העכשווית- ידועה ומוכרת לי, ועליה הרחבתי לתוליק באופן אישי, כי נראה לי שלא סיפרו להם על האופציה. עוד חידושים וגזירות חדשות שלא שמענו עליהן? תמיד יהיו כאלה. המוטו שלי היה מאז ומעולם שכל המטרה היא חיובית (שלא לומר "מצווה") ולכן לדעתי לא צריך את הטריקים למיניהם, אבל עוד לא הצלחתי לשכנע אף רב... אוף שימחעש, שמש קטנה.

באאבו

New member
אווווף, שמש... חוץ מ- PCT

אני מכירה את הבדיקה. זה משהו אחד. משהו אחר, זה שלוקחים את הזרע מהאישה, בדיוק כמו בשיטה של PCT, רק שלוקחים יותר, ואז משביחים אותו ומחזירים אותו שופרא דשופרא..
נו, בחיי..

חבל על הויכוח, אנחנו מדברות על אותו

דבר. תוליק שאלה על בדיקה- ושתינו התכוונו לאותה בדיקה. על השבחות בדרך כזאת באמת שלא שמעתי, וקשה לי להאמין שאפשר להשביח זרע באופן כזה, אבל אני תמיד שמחה לשמוע חידושים ממך. (החידוש האחרון מהמסר עדיין הורג אותי מצחוק, כי זה לצחוק או לבכות)

תוליק

New member
כל עוד הויכוח הוא לשם שמיים...../images/Emo9.gif

בכל אופן תודה לשתיכן, החכמתי והסמקתי לחליפין. באאבוש, את יודעת מה? דווקא הדרך הזו שאמרת עבדה אצלי פעמיים (כמו שפרטתי באישי) עכשיו ניסיתי לעשות את זה בצורה מסודרת עם המלצות ויותר חשוב יש כלל בכללית (כך לפחות הבנתי) שבין רופא לרופא צריך לחכות 3 חודשים!!! אני לא מחכה שוב פעם ואם משהו יגיד לי לחכות עוד 3 חודשים אני אצרח!!!

מרב.

New member
חל וחסיסה, לא לריב, רק לחלוק ../images/Emo8.gif

אני רבה רק עם אמא שלי ועם בעלי

למעלה