../images/Emo14.gif

אני רוצה להנות ממגע של מישהו אחר חוץ ממנו להריח ריחות אחרים ולא את הבושם המשכר שלו לעשות סקס בתנוחות אחרות שלא עשיתי איתו שינשקו אותי אחרת מאיך שהוא מנשק לחבק חזק אבל בלי ללטף את העורף כמו שאני עושה לו לדבר על נושאים שאין לי דרך לקשר אליו לזכור בע"פ מספר של מישהו אחר לאהוב מישהו כל כך כמו שאהבתי אותו לשמוע שירים שמעולם לא שמעתי איתו לשכב עירומה ליד מישהו שהוא לא הוא שמישהו חדש יפלוש לנבכי נשמתי ויעשה לי בלאגן שיאהבו אותי כל כך כמו שהוא אף פעם לא אהב

נוגע עמוק בלב

הצורך בלאהוב הצורך להיות נאהב הצורך ב"בלאגן" אהבתי

ferdinand

New member
"נאמנות ותשוקה"....

האם בחיבור צמד המילים הללו, קיימת סטירה פנימית? האם זה חיבור היברידי? שעטנז? כנראה שיש שברים שצריך ללמוד להשלים איתם. התשוקה מאחה שברים. או לפחות משכיחה אותם. ולו לרגע.

blackwedding

New member
נאמנות ותשוקה.....

כשרואים אותה היא לגמרי מבולבלת. היא הרבה זמן כבר לא חולמת וצוחקת. רק האצבע על הדופק הקוצים בשיער. וכשרואים אותה היא לגמרי מבולבלת. היא הרבה זמן כבר לא חולמת וצוחקת. רק האצבע על הדופק? הקוצים בעיניים. הנאום: "יופי כיופייך לא ראיתי מימי, מי את? השושנים, המשרתות, הזרועות הפתוחות, סכין גילוח על הפנים. קשת הכינור נשברת, האקרודיאון נקרע, קצף לבן ושיניים של סוס מת. אז חיתכו את חבל הטבור כבוד המשפחה מתפרק שושנים נוטפות דם זה מה שקורה למשורר שנהיה זונה. סוסים מצריים, נעליים איטלקיות, כלי דם תפוחים. היא צועקת בוא אלי "בוא אלי, בוא אלי, בוא אלי" . אצבע ועוד אצבע על הבטן החמה הוא תופס אותה נושף בעורפה וכולם מוחאים כפיים. כולם מוחאים כפיים. כולם מוחאים כפיים. אצבע ועוד אצבע על הגרון היבש שממשיך להכות השמן בשיער, המשחות על הגוף. מה שתרצה תיקח ומתי שתרצה תברח. אני איתך בלב ובנפש בלב ובנשק. שפתותי סוכר ושפתותייך דם. את חושפת את העור שלך. השמש יורקת אש על הפצעים הפתוחים שלנו. רגלי תפשק, שפתי תפתח: "שפתי תפתח, שפתי תפתח, שפתי תפתח, שפתי תפתח, שפתי תפתח" שפתי תפתח: "מפעיל את מכונת הדמעות. העולם דרך עיניים של נמר. הילדים השחורים, הילדים הלבנים. מסתובב מתחת לגשר חולה כלבת מסוכן בודק את הדופק. הדופק נעלם. אבל אני, אני לא עשיתי שום דבר רע. רק הטבעתי את כלב הציד שלי בנהר וזה בגלל שהוא גסס וסבל יותר מדי. וכמה שהעונג הופך אותך למקצוען וכמה שהיד הופכת אותך לסגור. משחקי היגון שלך טורפים רק אותך. הקוצים בשיער, הקוצים בעיניים, ריחות טובים מהמטבח, כיתת יורים בסלון" כולם מוחאים כפיים. כולם מוחאים כפיים. כולם מוחאים כפיים. כולם מוחאים כפיים. מעליי שמים אירופאים ו-7 גברים בחדר השינה. ו-7 נשים מחכות בחצר. פתאום היא צוחקת: הכאב המופלא. אלף כלבי ציד לא יקחו אותה. אלף כדורי שינה לא ירגיעו אותה. ועכשיו שנה אחרי הסוף. הילדים של יום שישי חוזרים ביום ראשון מאוכזבים. שברי חלום, שברי דיבור שברי מילים. פתאום היא צוחקת: הכאב המופלא. אלף כלבי ציד לא יקחו אותה. אלף כדורי שינה לא ירגיעו אותה. כשאת חולמת אני מתמוטטת. וכל השמים יפלו. וכל הילדים יתחילו לרוץ. אחחחחחחחחח..... המילים, הצלילים.... באוזניים שלי אביב עוד צועק את המילים האלה, צועק מהבטן, הגיטרות מנסרות את הלב והתופים הולמים בגוף... מי שלא ראה את השיר הזה מבוצע בהופעה, לא יודע מה זה עוצמה של רגשות.... אלג'יר, אלג'יר...

הייתה לי תחושה שתוציא לי את

המילים מהמקלדת. לא יכולת לענות טוב יותר. מסכימה איתך כל כך אחרי שראיתי את השיר מבוצע 3 פעמים בהופעה חיה. הזיכרונות של הקול המעוות של אביב גדג' עושים לי דגדוגים בבטן.

blackwedding

New member
אחרי 15 דקות של ...

"נאמנות ותשוקה", אף אחד לא יכול להשאר אדיש.... כל הופעה היתה עולם ומלואו- אותן מילים שקורעות את הלב, אותו רעד בכל הגוף.... אני חושב שאחרי ההופעה השישית, הפסקתי לספור....

blackwedding

New member
המשך...

נאמנות, תשוקה, אהבה, כאב... הכל חבילה אחת... קשה לי להפריד; רגשות שאולי נראים מנוגדים, אבל כלכך משלימים!! (שימו לב לחותמת שלי, זה מסביר את הכל) ועכשיו אליך יקירתי; אני יכול להזדהות עם המילים שלך ולשלוח חיבוק אחד גדול; אבל יודע שהרבה זה לא יעזור; לצערי, אני לא רחוק ממצבך; כולם אומרים "הזמן יעשה את שלו, זה יעבור.... ", אבל קיבינימט....... איך אפשר לכבות את הלב הזה שעוד פועם אהבה אבודה?! איך אפשר להפסיק רגש שבוער והצית לך את הגוף והנשמה?! איך אפשר לגעת באדם אחר שכל מה שאתה רוצה זה לגעת באדם אחר, שאותו אדם יגע בך; שכל תשוקותיך עדיין איתו/ה?!

אני מאמינה בזמן אבל

הוא איטי מדי בשבילי כרגע. צריכה משהו מהיר יותר, אפקטיבי יותר, שיוריד את העול הזה מהלב שלי. כשאהבה מתחילה להרגיש כמו עול סימן שהגיע הזמן שהיא תיגמר ושלי חייבת להיגמר בעיקר כי היא מעולם לא התחילה, לא מבחינתו.

כל אחד ייתן פרשנות שונה כנראה

במצבים שאני נתקלתי בהם בחיי זו התשוקה אליו מול הנאמנות לעצמי. פעמים רבות נפלתי לתשוקה, ואני משתמשת בכוונה במילה נפלתי כי כאב לי אח"כ נורא ולפעמים אפילו בכיתי. נראה לי שלאחרונה אני מנסה קצת יותר להיות נאמנה לעצמי ע"ע מה שכתבתי, הכמיהה למישהו אחר שהוא לא הוא.

למעלה