רוח י ם

New member
../images/Emo14.gif

את יודעת? כבר יותר מידי זמן אני חושבת.. יותר מידי זמן רואה שמשהו ישתנה לא הצלחתי לשים את האצבע על זה אבל היה לי ברור שמה שהיה לא יחזור. כנראה זה מה שקורה כשאתה בקשר איתי מעערכת היחסים לא מסוגלת להמשיך לטווח ארוך דברים מגעילים בי מתגלים לרווחה המצבי רוח משפיעים על כל מילה שיוצאת מפי. כנראה בגלל זה כולם יתרחקו. לא חשבתי על זה קודם לכן.. מנסה להתרחק ועם זאת לשמור על הקשר לשמור על הטוב ולהרחיק את הרע. נכון את צודקת. את לא בת 19 אבל את יודעת מה? אני כן. ואולי כבר הכל נראה מיותר ומוסכם אחרי אלפי מכתבים שאני כותבת בהם את חיי כל האתר הזה מלא במכתביי מכתבי כאב ושמחה ייאוש ותקווה. אני מודעת למזל שנפל על ברכיי המזל הזה הוא את. ת'אמת אומר לך...........ואת בטח כבר יודעת.. אני לא רגילה לקרבה נפשית כל כך זה מרתיע..ללא סודות ומסיכות זה יכול גם לפגוע. לא רגילה לאהבה..אף פעם לא החלטתי אם היא מגיעה או לא. אני פחדנית אני תמיד אשאר.. ביישנית מסתגרת מהעולם זו אני ככה חייתי כל כך הרבה זמן בתוך מקלט מוגן שהוא ביתי בחושך לבדי. אני לא מאיימת עליך "התנאים" הללו הם רק בגלל שקשה לי כי נראה שלקחתי יותר מידי צעדים ומתקדמת אולי לאושר וזה מפחיד ושונה ולא רגיל. אף פעם לא היה מי שיקשיב לי ויביע דעה לא היה את האחד שהיה אפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות לספר על כל הכאב ומה שיושב עמוק עמוק במסתורי הלב. ופתאום כך הגעת ועכשיו כמעט שנתיים.. נכון שיכלונו להתקרב יותר ולא נתתי אני יודעת שרוצה בטובתי ואת אוהבת ורוצה לשמור וזה כה מוזר. עדיין! את רחוקה פיזית וכל כך קרובה נפשית אלוהים יודע עד כמה אני מודה לו שנתן לי אותך לא רוצה שתעלמי את יודעת זאת. רוצה לשמור עליך אולי לעזור לך גם מצב הדדי. אני בטוחה שגם לך קשה עם המצבי רוח שלי ועם כל השטויות שאני עושה כדי להסתיר את החולשה ואת האני האמיתי. זה גורם לי לבכות כשאת אומרת לי שאני משחקת בך כי זה הדבר שאני הכי לא רוצה לעשות אני משחקת עם כל העולם בהצגת חיי שאני הדמות הראשית מכוסה תחת מסיכות רבות ושקרים. איתך אני מאחורי הקלעים ולפעמים את מתחבאת ואני לא מוצאת את עצמי הולכת שולל בין מבוכים תוהה אם יחזור להיות כמו שהיה. אני רוצה לבוא רוצה להתקרב להפסיק להתרחק להתבייש את יודעת הכל באמת שהכל כל כך רוצה ומשקשקת רועדת מהמחשבה שאולי יהיה טוב כל כך רגילה לסבל וללבד הזה לעשות שינוי זה דבר גדול. ואמרתי שאנסה ועובדה..ניסיתי לאכול וללכת לטיפול אחרי שאמרתי ל-א בתוקף! וזה רק בשביל אותם אלו שדאגו ולא התייאשו ואת הינהין אולי בעצם את העיקר. את הפכת לחלק חשוב בחיי הפכת מוירטואל למציאות חלומית לא חשבתי שיש כמוך בעולם אכזר. הראית לי שכן.. הכל נראה כאן מסורבל אבל אני משתדלת באמת משתדלת כרגע זו תקופה ממש רעה לשתינו........ ואני מקווה שנעבור אותה יחד ולא כל אחת לחוד. אוהבת גם אם לא אומרת
(((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

למעלה