../images/Emo14.gif

אז ויתרתי על הדבר הכי טוב שהיה לי זה יצטרף לרשימת הדברים שעליהם לא אסלח לעצמי לעולם. ותמיד יצבוט בלב כשאסתכל לאחור כי משהו אצלי דפוק. לאהוב אותך אני יודעת אבל מתקשה להתמודד עם האהבה הזאת שהיא כל כך עצומה וחונקת. הסבר אמיתי אין לי ואולי הכל סתם תירוצים סתם מפחדת להתמודד עם האהבה סתם מפחדת לפגוע בך או לאכזב. נותנת לעצמי לכאוב, כי זה מה שמגיע זה המחיר כנראה, שמשלמים אנשים פחדנים. נותנת לדמעות לזלוג מי אני שאעצור אותן? הן רוצות לצאת החוצה, זכותן. הדם זורם במהירות בכל הגוף הדופק עולה הורידים בוערים כבר מחום עוד שניה והם יתפוצצו, ואולי כך עדיף. פחדנים לא צריכים לחיות. אולי הגורל של אנשים פחדנים זה שיתפוצצו להם כל הורידים. היום אין חיוכים כי היום הפחד שוב ניצח היום לא צוחקים כי ויתרתי על האהבה הכי גדולה שהרגשתי אי פעם. אבל את, את תצטרכי לצאת מזה מחוזקת אל תתעכבי על זה אפילו לשניה, כי לא מגיע לך תשכחי שהכרת אותי תשכחי שאני קיימת תמחקי לך, אהובתי לך מגיע להיות מאושרת. זאת הדרך היחידה שיכולתי להגיד לך את כל זה בלי להרגיש אשמה. אני אוהבת אותך, ותמיד אוהב.

מורן א

New member
גם לך מגיע

להיות מאושרת, כמו לכל אחד אחר. תחושת ההחמצה בוויתור היא לא קלה, אך אל תחמירי עם עצמך. ואם את כל-כך אוהבת אז... אל תוותרי. מורן

carefully

New member
../images/Emo20.gif

תגידי לי. את באמת מאמינה שמישהי שאוהבת אותך תוכל למחוק אותך ככה בקלות? לשכוח שאת קיימת? למחוק? ילדה, איפה את חיה? אין שום מצב כזה, תאמיני לי. ואת הדברים שאת רואה כפחד, לעתים אני רואה כאומץ. האומץ להלחם על שלך ולדעת מתי לוותר ולא להכניס את עצמך למצבים קשים, שיכאבו לשתיכן. אולי. וזה סיכון שאת צריכה לקחת. הכי חשוב שהדבר שמדריך אותך בדרכים שאת פוסעת בהן יהיה הרצון שיהיה לך טוב גודלאק?

חביתת הקהל , הפעם אני אגיב ../images/Emo13.gif

הפחד , הוא חלק מהחיים... גם הכעס. אל תכעסי על עצמך יותר מדיי ...כי פחדת. זה רק מעיד כמה את אנושית. הכתיבה שלך נהדרת... רואים כמה את אדם אמיתי. בהצלחה בכל דרך שתבחרי... טמונים בך כוחות אדירים בכדיי להתמודד עם קשיים. תאמיני בעצמך,את מיוחדת

חביתת..........

מצטערת להודעתה של : מהמנוסות רגשית. את מתגלה כאנושית בצורה נפלאה. באמת לא כדאי שתחמירי עם עצמך עד כדי כך ואולי גם לא תוותרי על אהבתך..... רק טוב מאחלת לך

למעלה