WE GOT MARRIED

אליס241

New member
סולבי פשוט מלכה!!!

אין אין עליה , הבחורה לא דופקת חשבון! היא עושה מה שבאה לה, היא ענקית, משוחררת מצחיקה, ובכלל בפרקים אני נהנת לראות שהיא משחקת באנדי, והוא כמו כלב קטן וחמוד שלה ! שהוא עושה כול מה שהיא רוצה! בקשר לשמלה זה עוד בסדר! ליד מה שהיא לבשה בפרק האחרון! מה זה מזעזע מאמי את חייבת סטיילסטית כאילו הלוווווו??? מה זה ? כול צבעי הקשת לבשת!!! חחח אני מאוד אוהבת אותה, ומעניין מה היה בפרק הבא שלהם!

הדבר הזה בצבעי הפלורסנט

נלבש בתיאומה והמלצתה של הסטייליסטית שלה...את מתארת לעצמך?!? |מוכה|

kiCkiC

New member
פרק 13 מתורגם

החלק של אנבי מ וכן כבר.. המעריצים פשוט חסרי סבלנות והמתרגמים עובדים ממש ממש מהר (וגם הקטע היה כל כך קצר אז לא הייתה כל כך הרבה עבודה...

פרק 13 ההמשך

אלכס שין-אה חלק ראשון אלכס שין-אה חלק שני אלכס שין-אה חלק שלישי לצערי אני לא יכולה להגיד שנהנתי מהחלקים של הזוג המוזר כי זה היה פשוט סיוט קיטצ'י, אובר-דרמטי, ממוסטק חסר כל עלילה או תזוזה שהדבר היחידי שהוא עשה לי זה חשק עז לחזור ולשמוע שירי מוטאוון אמריקאים עתיקים ואהובים (סטיבי וונדר רולזז1!).

אליס241

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif../images/Emo58.gif החפירה שלי מתחילה!

נתחיל בתודה רבה מקלון וניל!!! עכשיו מה זה..... הלווו??????? אני חיכתי כול כך לפגישה שלהם, ואז מה? ילדים קטנים איפה חיבוק? לגחגך בגרון ולהיות מובכים , נכון טלויזיה אבל זה לא אמיתי! זה משחק! ציפתי ליותר תאמת והתאכזבתי קצת, זה היה סתמי לחלוטין, כןןןןןןןן וזה לא נראה שאלכס התלהב יותר מידי! הבחורה עדינה זה נכון ומתוקה , אבל יאלללה קוריאנים, אנחנו לא בגן! אפשר היה קצת יותר! בשביל מה חזרתם לצחוק כמו שני ילדים? ולעלות ביחד את המדרגות.... בקטע הזה אין על סולבי! היא עושה קצת אקשן, ואתה לא מרגיש כאילו חזרת לגיל 3, שלא אני מתביישת! למרות שאני יודעת שזה התרבות והקסם של הקוריאנים!! בגלל זה גם התאהבתי בהם! אבל ריאלטי צריך קצת לשבור מוסכמות , לא???????? בקיצור זה היה רומנטי ומהנה, אבל ציפית קצת ליותר מהם! אולי בפרק הבא? וגם שעה של הנסיעה!! היו צריכים לעשים את זה אוקי! אבל למה למשוך את זה לרוב הפרק???? נקווה שבפרק הבא היה יותר מעניין:) מקלון וניל, אני מאוד אוהבת את הזוג המשוגע הבלינג בלינג, אז אם אפשר שיש תרגום שלהם לעשים גם:) הם מצחיקים אותי בטרוף!!!! תודה והמשך שבוע מעולה

kriefe

New member
מאמי, את עוד מעט בסין...../images/Emo3.gif

אני לא מבינה למה אתן כל כך המומות ונסערות (ממש לא הגזמתי
) זה מה שנקרא - תורת הרייטינג
מה שכן, בקוריאה נראה שהם מושכים את זה כמו גבינה צהובה על פיצה שרק יצאה מן התנור (מממ... עושה לי חשק
) לדעתי - אלכס ושינ-אה פשוט מתוקים... זה רק מראה שבאמת התפתח שם משהו לפני והפרידה הזו עשתה משהו שאני מקווה שלא יהרוס... ואנדי וסולבי - לפי הקדימון (נו טוב, הייתי חייבת שוב...
) נראה שלמישהו פה נמאס קצת ממישהי... הוא כבר לא כלכך לאבי דאבי על כל דבר שהיא אומרת, עוקץ אותה מדי פעם... ו... נראה שגבר חדש נולד
אני פשוט אוהבת את התוכנית הזו, שזה לא יאמן... ואני צופה רק בקטעים של המדוברים לעיל...

חבל שאת לא צופה בקראון ג'יי ואין-יונג ../images/Emo47.gif

הם קורעים מצחוק
במיוחד קראון ג'יי והאנגלית הערסית שלו שהוא דחוף כל כמה משפטים...הוא כזה ערס חמוד
. ואם בזוג המטורלל עוסקים אנו.... אז הנה החלק האחד והיחיד שלהם לפרק 13.

אליס241

New member
לירוני תודה רבה! אני מתה על הזוג הזוי

הם מצחיקים אותי בטרוף! כמובן תגובה אני ירשום אחרי שאני יראה, אני יגיד יותר:)

ממש גבר חדש

מה אני אגיד לך, ממש מאצ'ו נולד...ביד אחד אנדי משפריץ עליה מים עם השפריצר/מאוורר הכחול וביד שניה מחזיק את תיק היד הוורוד של סולבי.
אגב אנדי, תראו אותו ואת הא-הא באקס-מן בריקוד הזוי ביותר (שימו
מי מציצה לה מהצד ומוחאת כפיים).

אומו איזה חמודייי~

ידידה של אנדי, הזמרת צ'אה-יון, אותה אחת שבאה לחנוכת הבית של הזוג ואמר שהיא מקנאת לסולבי הוציאה ליין של כל מיני אקססוריז, כובעים ודומיהם .היא עשתה כובע מיוחד לאנבי....נומו נומו קיואופטה~
יש גרסה דומה גם בשחור בשביל אנדי.

למעלה