video kill the radio star

SMILE 4 NOTHING

New member
../images/Emo14.gif video kill the radio star

שאלה-לאיזה תחנות רדיו אתם מקשיבים? אם בכלל... אני ל- 88fm הם שמים באמת מוזיקה טובה!! והסוד שלהם-הם שמים כל סגנון מוזיקה אפשרי...חוץ ממזרחית בעצם...

צודקת, 88fm הם באמת מגוונים

בין אם זה רוק קלאסי, פופ עכשווי (לרוב אני מעביר תחנה בשלב הזה), קלאסיקות כמו פרנק סינטרה ואלביס וגם ג´אז ובלוז. חוץ מזה אני שומע גם את 100fm, שגם הם ניחנו בטעם מוסיקלי יחסית נורמלי והם מרבים לשדר שירים איכותיים, מה גם שיש להם את "מנהרת הזמן". גם ל-103fm יש יציאות, בד"כ בימי שישי בערב הם שמים מוסיקה ממש טובה, רוק ואייטיז. פשוט תענוג.

hospital_food

New member
אם כבר רדיו אז רק 88

אבל רדיו זה דבר מסריח מהשורש, רדיו לא נועד לאנשים שבאמת אוהבים מוסיקה, אלא לאנשים שרוצים להעביר את הזמן איתה. 88 תחנה טובה, אבל היא ברירת מחדל כמובן, בבוקר יש שם מוסיקה מצויינת(פרנק זאפה בבוקר?!! גאוני!) כל שאר התחנות גרועות גרועות גרועות במיוחד 102 אף אם ,רדיוס, 99 ,וגלגלצ. פויההה אבל כמה שגלגלצ מסריחה במשך כל היום, הרי שבימים א-ד בשעה 22:00, היא משדרת את התוכנית הכי מדימה ברדיו, הכוונה ל"הקצה" שבאמת עושה טוב על הנשמה, מוסיקה אלטנרטיבית הכי חדשה והכי מרגשת, ושומעים שמנחה שלה "קוואמי" באמת אוהב את מה שהוא משמיע, ולא כמו כל השדרנים המזוייפים של 102 אף אם וכו... אבל אני עדיין מחכה שיקימו בישראל תחנת רוק אלטנריבי. מקווה יותר נכון

@יעל@

New member
רדיוס זו תחנה טובה.... למה ללכלך

עליה?????? יש לה את מנהרת הזמן וזו תוכנית מעולה!!!! בקשר לתחנת רדיו שאני מקשיבה: אני לא מקשיבה כ"כ לרדיו. פעם הייתי מקשיבה לגלגל"צ אבל המוזיקה שהם התחילו להביא זה ממש דרדר אותם.... המצעד הזה...

hospital_food

New member
את צינית?

אם כן זה דיי מצחיק רדיוס זו תחנה טובה? פחח מה ההבדל בידוק בן רדיוס ל99? רדיוס זה רדיו MTV , מספיק להכנס לאתר שלהם ולראות את המצעד עושה חלחלה. אני לא יודע מה הטעם שלך, אבל אם את אוהבת רדיוס אז...לא משנה. ואם יש תוכנית אחת טובה ברדיו לא עושה את הרדיו, רדיו טוב. לכל תחנה הרי יש תוכנית אחת טובה: "נקודת הג´ק" ב102 ב99 יש או היה ביום ראשון ב2 בלילה תוכנית מטאל ורוק אלטנרטיבי. בגלגלץ יש את "הקצה" ויש עוד כמה... אבל עזבו רדיו, אין כמו לשמוע אלבום שלם ....

@יעל@

New member
בקשר לאלבומים השלמים. אתה צודק...

בקשר לרדיוס..... אני לא אוהבת פופ (הכוונה של MTV - הפופ הרגיל בסדר) בעצם מתעבת אותו... אבל אני אוהבת רק את מנהרת הזמן שם כי הוא מביא שירים ממש טובים. לא היה מזיק לרדיוס תוכנית של שעה או שעתיים או שלוש של רוק (אלטרנטיבי, קלאסי, כבד רגיל.... או הכל ביחד) והם היו מושלמים... בשביל מה הרדיו MTV האידיוטי הזה???

אנה-

New member
גלי צהל

התוכנית של קוטנר!!! מישהו צריך להקים מזבח לאיש...

PORCUPINE

New member
אם כבר מדברים על קוטנר...

הבנאדם פשוט חשוב למוזיקה בישראל!! גם מומה שלו, ועכשיו גם המועמדות לבעלות על ערוץ המוזיקה הישראלית העתידי בטלוויזיה. כבוד!! אגב, אתם מכירים את הסיפור המטורף שלו? הוא היה אמור להתגייס לסיירת מטכ"ל, טס לחו"ל לחופשת סקי, קיבל מכה מאיזה סלע בזמן הגלישה, ואומרים שאחר כך הוא נעשה אדם אחר לגמרי, וגם איבד את המורעלות שהיתה לו על הצבא. הוא חתם ויתור לסיירת, והתגייס לגלי צה"ל. אומרים שהוא היה בנאדם אחר לגמרי לפני זה. מוזר.

אנה-

New member
כן סיפרו לי משהו כזה...

אין לך מושג כמה אני אוהבת את התוכנית שלו... חוץ מזה שיש שם מוזיקה מדהימה ולא ממוחזרת הוא נותן הזדמנות ללהקות צעירות שבתכלס אף אחד לא היה שומע עליהן אם הוא לא היה משמיע אותן... ועכשיו לנימה יותר אישית.. כן... הוא משמיע גם את הלהקה של אח שלי...:) הבעיה בארץ המחורבנת הזאת שאף תחנת רדיו לא הייתה מוכנה לשדר להקות חדשות ולא מוכרות.. וככה מתפספסות להן להקות מצוינות שאנחנו לא יודעים על קיומן בגלל שאף אחד אף פעם לא נתן לנו אפשרות להכיר.. וכן אתם אומרים 88 ... באמת תחנה טובה... אבל הבעיה שחוץ מקוטנר אף תחנה או תוכנית למען הדיוק לא באמת עושה ניסיון לקדם את המוזיקה בארץ..

asgsaf

New member
אל תשככו את הקצה

איל פרידמן זה לא קוטנר אבל המוסיקה הישראלית שיש שם גם קוטנר לא משמיע (עע גבריאל וכו)

dylan

New member
יש סיבה שהוא נעשה אדם אחר..

הוא איבד את הזיכרון...

חולוני

New member
לא שומע רדיו.

בזבוז זמן.. אולי פעם בחודש...וגם זה לעיתים נדירות.

Major Thom

New member
לא שומעת רדיו

אלא אם כן יש איזה תכנית מיוחדת או משהו..

eyal-m

New member
רדיו אחד הרדיו הכי טוב בארץץץץץץץץץ

מישהו עוד מאזין חוץ ממני לרדיו 1? 107.5 104.5 101.5 כל יום מ7בערב

קול רגע 96.0 91.5

אני שונאת!!!!!!!!!!!! שונאת את רדיו צפון! שונאת אותם!!! שונאת את ברקאי, שונאת את רינה בן עיון, שונאת את נטי פיינברג, שונאת את הדביל הזה ממרשמלו, שונאת את כולם!!! אני לא אתפלא אם יום אחד מישהו יסע במיוחד למעלות כדי לשרוף להם את התחנה!!! חרא חרא חרא חרא חרא של מוזיקה הם שמים, ואם זה לא מספיק אז צריך גם לסבול את הקשקושים ןהברבורים האלה של ברקאי ורינה על הבוקר, שאם אתה גר במקום שבו הדבר היחיד שקולטים זה רדיו צפון או קול החזבאללה, זה יכול בקלות מאוד להוציא אותך מדעתך. לא מבינה מי נתן לאנשים האלה להחזיק מיקרופון, לא מבינה מי נתן להם לעלות לשידור עם הקולות המעצבנים שלהם!!! (לא שריצ´רד פרידמן יותר טוב) יש ברדיו הזה רק שני דברים טובים: בשבת יש את להיטים לנצח ולפעמים רדיו אחד. רק לפעמים. ככה, זה חרא של רדיו. באהבה, ארטמיסיה.

PORCUPINE

New member
המלצה לרדיו ישראלי ברשת...

וואלה! רדיו. מקום מצוין, הרבה סוגי מוזיקות, מעין תחנות של אומנים שבחרו פלייליסטים, כל מיני התמקדויות באומנים - למשל היה שם פוקוס מייק פטון. אפשר לשמוע שם כל סאונד שהבנאדם הוציא למיקרופון ב - 15 שנה האחרונות. ממש מושקע ואיכותי!

למעלה