לשאלתך
אני נומרולוג, קורא בטארות, קלפים קבליים, מתקשר, מייעץ ומרפא לפי אנרגיות הבריאה כעת לייעוץ: א. בעיות נישואים חייבים ליישב עם יועץ נישואים, כי יתכנו בעיות ספציפיות של כל אחד מכם והביחד יוצר בלאגן, למרות שאתם אוהבים אחד את השני. ב. לדעתי אתם צריכים לעבוד על האמת של כל אחד, כלומר לא להסתיר, לא ליצור הרבה מטען, שיושב לכם בבטן. מעבר ממשפחת נעוריך למשפחת בעלך בעיקרון לא שינתה אותך מהותית, אבל חלו שינויים בתוכן. כמו יותר הדגשת האהבה, ויתור על הסדר והנקיון לטובת הרצון להתבודד, להיות עם עצמך. לא לשכוח שהבאת שני ילדים בזמן כה קצר, מתוך ההנחה שהם מנישואים אלה, לא הקלה עליך ועל הרצון "תנו לי לנשום". תקופת הנישואים שלכם עומדם על המון ביקורת, על הצורך בלהבין, הרצון של "תקשיב/י לי". הנפשות של שניכם מתרחבות, רוצות ללמוד. מאוד יתכן שמיהרתם להתחתן. כדי להציח בנישואים אלה חובה עליכם ללמוד לשתף פעולה, בהחלט לא הזמן לפרוד או גירושין. ללמוד להבין אותו והוא אותך. הייתי אומר שאם תלמדו לחלוק את הטוב וגם הרע זה מאחד ומגבש את הזוגיות שלכם. שימו לב לפרטים קטנים, אל תזלזלו בהם, כי לא תמיד יודעים מתי אותם פרטים עלולים להפוך לכם לבומרנג. טיפול נכון באגו ובאני של כל אחד ממכם יעזור מאוד לעצמיות ולהבנה שיש אנשים השונים ממכם, שצריך לקבל אותם כפי שהם. בעלך הוא אישיות טובה במקורה, נשמה, בעל יכולת שימוש באינטואיציות וכניסה לעומקם של דברים. אבל הוא מבולבל, נלחם בעצמו, לא שקט. הסרת האי שקט ירגיע אותו ויחזור לעצמו. את צריכה ללמוד להתמודד עם מצבים, עם מחסור, עם חוסר חופש, עם חוסר עבודה. אינני אומר שאת צריכה לוותר. פשוט להבין ואז ההתמודדות תהא לצאת מזה ולא להלחם בסטטוס הזה. זה הגורם המרכזי לחוסר השקט שלך. מאחל לכם הרבה הרבה הצלחה ואושר פאול