מה עושים ??

2 מיואשת

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif מה עושים ??

שלום שמי 6,2,4 שם בעלי 7,6,8,2 שם משפחה שלנו : 7,6,1,6 נולדתי בירושלים ב-23.12.68 בשעה 12:30 בלילה אנחנו כל הזמן בבלאגן ורבים האם אנחנו נפרד או נשאר יחד כל הזמן נושא הגירושין עולה על הפרק על כל ריב קטן שנוצר. אני ממש במשבר ונמאס לי . מה לדעתך צריך לעשות יש 2 ילדים קטנים. תודה לך המיואשת!!

Paul Even Paz

New member
לדעתי

הבעיה שלכם נובעת מזה שבעלך רוצה שקט נפשי "ותעזבי אותי" בעוד שאת רוצה לחוות כיף, לצאת ולחוש את האויר הצח. לתת ייעוץ מה צריך לעשות, אני זקוק לתאריך הנישואים שלכם ולשם הנעורים שלך.

2 מיואשת

New member
../images/Emo51.gif תאריך נישואים ו..

שלום לך: האם תוכל לומר לי מה היא ההכשרה שלך ולצורך כל המידע תאריך הנישואים שלנו 22.3.99 ושם הנעורים שלי 1,4,9,6 המון תודה לך על העזרה

Paul Even Paz

New member
לשאלתך

אני נומרולוג, קורא בטארות, קלפים קבליים, מתקשר, מייעץ ומרפא לפי אנרגיות הבריאה כעת לייעוץ: א. בעיות נישואים חייבים ליישב עם יועץ נישואים, כי יתכנו בעיות ספציפיות של כל אחד מכם והביחד יוצר בלאגן, למרות שאתם אוהבים אחד את השני. ב. לדעתי אתם צריכים לעבוד על האמת של כל אחד, כלומר לא להסתיר, לא ליצור הרבה מטען, שיושב לכם בבטן. מעבר ממשפחת נעוריך למשפחת בעלך בעיקרון לא שינתה אותך מהותית, אבל חלו שינויים בתוכן. כמו יותר הדגשת האהבה, ויתור על הסדר והנקיון לטובת הרצון להתבודד, להיות עם עצמך. לא לשכוח שהבאת שני ילדים בזמן כה קצר, מתוך ההנחה שהם מנישואים אלה, לא הקלה עליך ועל הרצון "תנו לי לנשום". תקופת הנישואים שלכם עומדם על המון ביקורת, על הצורך בלהבין, הרצון של "תקשיב/י לי". הנפשות של שניכם מתרחבות, רוצות ללמוד. מאוד יתכן שמיהרתם להתחתן. כדי להציח בנישואים אלה חובה עליכם ללמוד לשתף פעולה, בהחלט לא הזמן לפרוד או גירושין. ללמוד להבין אותו והוא אותך. הייתי אומר שאם תלמדו לחלוק את הטוב וגם הרע זה מאחד ומגבש את הזוגיות שלכם. שימו לב לפרטים קטנים, אל תזלזלו בהם, כי לא תמיד יודעים מתי אותם פרטים עלולים להפוך לכם לבומרנג. טיפול נכון באגו ובאני של כל אחד ממכם יעזור מאוד לעצמיות ולהבנה שיש אנשים השונים ממכם, שצריך לקבל אותם כפי שהם. בעלך הוא אישיות טובה במקורה, נשמה, בעל יכולת שימוש באינטואיציות וכניסה לעומקם של דברים. אבל הוא מבולבל, נלחם בעצמו, לא שקט. הסרת האי שקט ירגיע אותו ויחזור לעצמו. את צריכה ללמוד להתמודד עם מצבים, עם מחסור, עם חוסר חופש, עם חוסר עבודה. אינני אומר שאת צריכה לוותר. פשוט להבין ואז ההתמודדות תהא לצאת מזה ולא להלחם בסטטוס הזה. זה הגורם המרכזי לחוסר השקט שלך. מאחל לכם הרבה הרבה הצלחה ואושר פאול

2 מיואשת

New member
תודה לפאול../images/Emo51.gif../images/Emo20.gif

פאול שלום: קודם כל תודה על התשובה המפורטת שלך . רציתי להדגיש שאני כבר לא כ"כ אוהבת את בעלי הוא עשה לי הרבה צרות ולא תמיד מתייחס אליי בצורה יפה חוץ מזה שהוא עשה שטויות בעבודה שלו רימה ושיקר ופיטרו אותו והוא מובטל כבר שנה . יש לי עליו כעס עצום בגללו אנחנו במחסור וממש חיים חיים דלים עם מינוסים עד השמים . לדעתי הכל מתחיל בזה שאני לא יודעת מה אני רוצה לעשות איתו. בכל אופן אתה ממש מקסים שהתייחסת אליי ועניתי לי. תודה פאול.

עינת

New member
מיואשת דבר ראשון חייכי ../images/Emo13.gif

כדי לבדוק מה קורה עלי לקבל גם את תאריך הלידה של בעלך. יחד עם זאת איני חושבת שהיעוץ במסגרת הפורום יהיה נכון בשאלה הרת גורל שכזו ולכן אני ממליצה לך לפנות ליעוץ אישי.
שפע ו
עינת

2 מיואשת

New member
../images/Emo51.gif תאריך לידה של בעלי../images/Emo39.gif

עינת שלום תודה על ההתיחסות תאריך הלידה של בעלי 20.2.69 לא יודעת שעה , הוא נולד בירושלים. שוב תודה.

עינת

New member
יקירה

האם את חושבת שנכון לתת יעוץ מסוג זה בפורום? איני חושבת שכך ולכן כדאי שתפני ליעוץ אישי בו תוכלי להבין את מצבכם,מאיין נובעות הבעיות ומה נתיב חיי הנשואין שלכם.בכל מקרה דעי שהכל כתוב אבל הרשות נתונה ומה שיקרה יהיה מה שתבחרו לעשות. בהצלחה
שפע ו
עינת

למעלה