שרשור

somwere else

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo54.gifסיכום שבועי

איך עבר עליי השבוע?
סרט השבוע?
ספר השבוע?
שיר השבוע?
תוכנית\סדרת השבוע?
ציטוט \ פתגם השבוע?
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?
עצבון \ ביאוס השבוע?
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?
תמונת השבוע?

Omri577

New member
עונה>.<

איך עבר עליי השבוע? נחמד סרט השבוע? ספר השבוע? שיר השבוע? תוכנית\סדרת השבוע? פרויקט ביפ בערוץ ביפ ציטוט \ פתגם השבוע? אל תעשה לחבריך... משהו דבר מיוחד שעשיתי השבוע?כלום עצבון \ ביאוס השבוע? חזרנו לבית ספר! ונצטרך להשלים הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? אני תמונת השבוע?

Sagiv 29

New member
עונה

איך עבר עליי השבוע? רגיל סרט השבוע? טקסי תוכנית\סדרת השבוע? מלון בבילון ציטוט \ פתגם השבוע? דבר מיוחד שעשיתי השבוע? אין עצבון \ ביאוס השבוע? חוזרים ללמוד
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? כלום........ אייקון \ סמיילי השבוע?

אצטרף../images/Emo9.gif../images/Emo137.gif../images/Emo185.gif

אימצתי לי שני אייקונים חביבים ^^ ואם לא אכפת לכם אני יהיה כאן בפורום כדי לעקוב אחרי התפתחויות בסימס חח :] איך עבר עליי השבוע? נחמד ביותר
סרט השבוע? אממ וואי היו כמה
אבל הכי... "שעת העכביש" מי שלא ראה, היה אתמול והיום בערוץ 14 ספר השבוע?
שיר השבוע? החדש של ליאונה לואיס מהמם
תוכנית\סדרת השבוע? שנות ה70 . אני רואה בVOD ציטוט \ פתגם השבוע? "אל תנסה לחקות אחרים, תהיה פשוט עצמך." דבר מיוחד שעשיתי השבוע? ואוו! הלכתי ליום כיף עם אמא, מקס ברנר, בגדים וכאלה עצבון \ ביאוס השבוע? לגלות שהשביתה הסתיימה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? דמי חנוכה מכל הדודים חחעחעחחח אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? אני
חח סתם אין לי מישהו. ממ, אמא? תמונת השבוע?

123SimSit

New member
עונה../images/Emo140.gif

כן, כן, גם ב1:30 בלילה
איך עבר עליי השבוע?סבבה, בערך סרט השבוע?מדריך הטרמפיסת לגלקסיה ספר השבוע?מדריך הטרמפיסט לגלקסיה שיר השבוע?what ive done של linkin park. אחלה שיר
תוכנית\סדרת השבוע?אבא חורג אמא חורגת. סתם בגלל מה שראיתי בעמוד הראשי
ציטוט \ פתגם השבוע?אין דבר מיוחד שעשיתי השבוע?יצאתי ליום שדה
עצבון \ ביאוס השבוע?הייתי צריכה לבאס ידיד טוב שלי.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?אני לא יודעת
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?ניצן המורה לידיעת הארץ תמונת השבוע?אין

MiRi XD

New member
אני!!!!!!!!!!!!!!

איך עבר עליי השבוע? נחמד... סרט השבוע? יומני הנסיכה 1... ספר השבוע? הארי פוטר ואוצרות המוות... רק קיבלתי.. שיר השבוע? אין.. תוכנית\סדרת השבוע? לודעת...מדריך ההישרדות של נד(בואו לקבצים של הDVD המקליט שיש לי בסלון, כמעט הכול של נד!!!!!).... ציטוט \ פתגם השבוע? הקנאים===>ימותו.. לא!! שיחיו וייסבלו!! דבר מיוחד שעשיתי השבוע? לודעת... עצבון \ ביאוס השבוע? שנגמר חנוכה.... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? המורה אמרה שביום ראשון(יענו מחר), נוסעים לתחנת המשטרה כדי לרכוב על אופניים(כאילו זהירות בדרכים כזה... וצריך להביא רק 3 מקצועות!! עברית תורה וחשבון..!!! אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? יש הרבה.. תמונת השבוע? לא התעסקתי השבוע בתמונות..

עונה+תמונה

איך עבר עליי השבוע? בסדר סרט השבוע? אמריקן טריפ / אמא בת 16 ספר השבוע? יומני הנסיכה - נסיכה על הסף (8) שיר השבוע?
תוכנית\סדרת השבוע?
ציטוט \ פתגם השבוע? "שרביטך הכיל את כוח גבורתך האדירה,וכן את כשרונו הקטלני של וולדמורט;נגד זה איזה סיכוי היה למקלון המסכן ההוא של לוציוס מאלפוי? אבל אם השרביט שלי כ"כ חזק איך זה שהרמיוני הצליחה לשבור אותו?" דבר מיוחד שעשיתי השבוע? הצלתי את העולם!
חחחח עצבון \ ביאוס השבוע? החופש נגמר הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? אאממממ.... לא יודעת אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?
תמונת השבוע?

Huldra

New member
:)

איך עבר עליי השבוע? בסדר. סרט השבוע? לא יצאה לי לראות שום סרט השבועה. ספר השבוע? אין שיר השבוע? תוכנית\סדרת השבוע? בוב ספוג ציטוט \ פתגם השבוע? דבר מיוחד שעשיתי השבוע? שיחקתי בסימס 2 במשך 3 שעות רצוף. עצבון \ ביאוס השבוע? חוזרים ללימודים. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? אין אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? ניל גיימן תמונת השבוע? אין

Dutty girl

New member
בו.

איך עבר עליי השבוע? נמ, רגיל. סרט השבוע? - ספר השבוע? - שיר השבוע? Same Girl - R. Kelly Ft. Usher תוכנית\סדרת השבוע? חברים. ציטוט \ פתגם השבוע? - דבר מיוחד שעשיתי השבוע? אני חולה. עצבון \ ביאוס השבוע? אני חולה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? היום יש לי ולחבר חצי שנה
אייקון \ סמיילי השבוע? - איש השבוע? החבר. תמונת השבוע? -

Red Ninja

New member
מסכם

איך עבר עליי השבוע? סבבה לגמרי סרט השבוע? שעת שיא 3 ספר השבוע? שיר השבוע? SOAD - Revenga תוכנית\סדרת השבוע? Heroes ציטוט \ פתגם השבוע? דבר מיוחד שעשיתי השבוע? פיינטבול (תמונה) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? יריתי בחברה שלי! =) אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? תמונת השבוע?

13daniel13

New member
ש-שא-בויה

איך עבר עליי השבוע? סבב. סרט השבוע? אין. ספר השבוע? אין. שיר השבוע? כל שיר של בואולינג פור סואפ. תוכנית\סדרת השבוע? בלומפ, אין. ציטוט \ פתגם השבוע? "אין מצב שאת לא עושה ביד!" דבר מיוחד שעשיתי השבוע? מרחתי על ידיד שלי חומר סיכה. עצבון \ ביאוס השבוע? קניתי חבילת קונודמים והיא הייתה ריקה. אה, גם הידיד שלי מרח לי על השיער את החומר. |: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? כלום. אייקון \ סמיילי השבוע? אין אחיוה. איש השבוע? הילה. תמונת השבוע? אין כוח.

MiRi XD

New member
לא הבנתי את "הדבר המיוחד שעשיתי היום"..

ובת כמה את בכלל?

למעלה