פרוייקט Y2 !!!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo32.gif פרוייקט Y2 !!!

סורי על הודעת ה- OFF ... מי פה רואה פרוייקט Y2
מי אתם חושבים לוקח את הפרוייקט ??? הילה טוביאן המלכה!!!!

Music4Life

New member
חחחח מיטל מה קשור?!?

מצחיקולה! זה פורום שרית בפעם האחרונה שבדקתי סתם לך אני מרשה.
פחחחחח... בכל מקרה, תאמיני לי שאין לי מושג על מה את מדברת? אין לי יאס וגם לא ורוצה...

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif לאף אחד אין Yes ?????

לניקול יש !!!!!!!!
בכל מקרהההההההההההההההההההההההההההההההההה, הילהההההההההההההההההה טוביאןןןןןןןןןןןןןןןן המלכהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
ניצחההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יואווווווווווווווווווווווווווווו היא מושלמתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מההתחלה ידעתי שהיא תנצח !!!!!!!!!!!!!!!!
יואווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה אושרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!1 הילה המלכהההההה!!!!!!!!!!!!!!!!
יואווווווווווווו איזו מאמייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מתוקהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מוכשרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ענקיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת פצצהההההההההההההההההההההההההההההה
מהממת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מ ד ה י מ ה ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
סורי על ההתלהבות !!!!!!!!!!! לילה מצויין לכולם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה??????מיטל כנסי לפה

הילה ניצחה????? חחחח היא אחות של ילד מהשיכבה של חברות שלי... כאילו חברות שלי מכירות אותו אני לא כי עברתי בי"ס... יאו והפאדחן נכנסן לכאן אז קצ פאדיחות לרשום אבל אח של דיקלה בכיתה שלי חחחח... הוא נכנס לפה לפעמים עושה לי פאדיחות...

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחח אני יודעת מי זה

אח של הילה
קוראים לו מאור!
הילה מהממת!!! ברור שהיא ניצחה!
את דיקלה אני לא אוהבת
חחח...

חחחחח

אח שלה נכנס לפה לפעמים איזה פדיחות יאו חחחחחח אין לי מושג איך קוראים לו אני יודעת שהוא בכיתה של חברות שלי

למעלה