Romantically Challenged

always be me mc

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo23.gifRomantically Challenged../images/Emo35.gif

היתכן שזוהי שמה של הסדרה החדשה של אליסה? קראתי את זה באתר המעריצים הצרפתי(וגם זה עולה בחיפוש ביאהו) אבל זה נכון? אשמח לשמוע אימות של אליסה לשם. אניוואי למרות שאני לא בטוחה בקטע הזה עלי להודות שהשם הזה פשוט מעולה!(הוא אפילו יותר טוב מהשם 'רווקה עם הורים'
)

CharmedRulez

New member
כן זה נכון.

לפי הטוויטרים של אליסה זה השם, היא גם הציעה אותו אם אני לא טועה ולפי מה שקראתי באתרי הבידור באינטרנט, לפיילוט הזה יש סיכוי לא קטן להיות להיט. מחזיק אצבעות!

always be me mc

New member
תודה על האישור../images/Emo13.gif

מה באמת אליסה הציעה אותו?
יפה לה ומהפה שלך לאלוקים! אני מאוד מאוד מקווה שזה אכן יהיה להיט

CharmedRulez

New member
אליסה הודיעה שהפיילוט לא קיבל פיק-אפ.

הנה ההודעה מהטוויטר שלה: It's w/ sadness that I share that the pilot was not picked up for fall. Boo! But we may still have a shot at a midseason pickup. Yay! xoxox "בעצב אני חולקת עמכם כי הפיילוט לא "אושר" לעונת הסתיו. בוווו! אבל עדיין יש לנו סיכוי למיד-סיזן. יאי! חיבוקים ונשיקות"

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo10.gif

גו מיד סיזן!! הם ישמעו ממני שם האמריקאים האלה... טרור אני אעשה להם!!! חכו חכו קיץ 2009 יהיה הקיץ הנורא ביותר שהם חוו בחייהם!! ספטמבר אילוון איז נוטינג!! קומפרד טו וואט איי ויל דו!! (תדמיינו את זה במבטא ישראלי כבד)

always be me mc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזו תגובה ילדותית וחמודה היא נתנה
ולא יודעת מה איתכם אבל אם הסדרה תתקבל למידסיזן אני יהיה פי שניים שמחה כי אז יצא ששתי שחקניות שאני מאוד אוהבת עושות קאמבק באותה התקופה ולאותה רשת(ABC איי לוב יו!!) המ ולמען האמת גם אם התוכנית לא תתקבל(ובלי עין הרע יש לי הרגשה שכן
) אני לא יותר מדי מודאגת לאליסה כי מסתבר שזו לא רק אני שחושבת ו-ABC באמת מעוניינים בה: Alphabet also is said to be weighing two projects with stars that the net wants to be in business with, even if the overall pilot results were less than home runs: "Romantically Challenged," starring Alyssa Milano, and "Awesome Hank," toplined by Kelsey Grammer. (מתוך הכתבה של http://www.variety.com על עונת הפיילוטים) אז אמן שסופסוף זה יקרה
רק שלא ישימו את V אחרי התוכנית של אליסה כי אם אני אראה את אליסה ואז את סקוט וולף אני לגמרי אחזור לשנוא אותו

למעלה