A r i e l 2 1

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

מה היה קורה אם לא היית בוגדת? מה היה קורה אם לא הייתי סולחת? מה היה קורה אם היית שלי? מה היה קורה אם לא הייתי כ"כ שלך? מה היה קורה אם היית מחליטה לפי הלב? מה היה קורה אם הייתי מחליטה לפי ההיגיון? מה היה קורה אם הוא לא היה קיים, היית עדיין שלי עכשיו?? פגעת בי כ"כ... שברת אותי, פשוט שברת אותי. רק שלי לא יהיה כ"כ פשוט לשכוח.

GeminI joe

New member
אריאל אני מניחה..

תקשיבי, לאבד בת זוג זה כואב מכיוון שאת לא רק מאבדת אהבה, את מאבדת גם את החברה הכי טובה. זאת שצריכה לנחם אותך היא בעצם זאת שפגעה בך מכל. נכון, זה קשה. אבל את יכולה רק לגדול מזה. קחי את הזמן שלך להתאבל על העולם שהיה יכול להיות לך איתה. נדוש, אבל כל סוף הוא גם התחלה. (ואם אמרו את זה רבים לפני אז בטח יש אמת בדבריהם). תאמיני בעצמך, ותדעי שמתישהו בעתיד יהיה בסדר. מקווה שתשכילי. S.K

"קחי לך זמן, הכאב הזה יחלוף מהר אני

מבטיח.." אמן שכל מפלה תהיה לטובה, ומכל דבר נתחזק בעזרת ג'ה!

A r i e l 2 1

New member
תודה...

תודה לכן על התגובות, תמיד זה עוזר להבין גם נקודת מבט אחרת... לשמחתי אני אדם שלומד מדברים שליליים ורק מתחזק מהם. הספקתי להבין בימים האחרונים שצריך לדעת להסתכל רק על הטוב כי אם מסתכלים על הרע לפעמים לא מצליחים לצאת ממנו. ואותה אחת, אותה אחת ללא ספק היא אהבת חיי. אחרי מספר אהבות (משמעותיות) שלא ראיתי את עצמי חייה את חיי עם בנות הזוג הקודמות שלי, הרי שאיתה זה היה ברור ומובן! האמת שגם עכשיו אני רואה אותה כהאישה היחידה שלי! בכל מקרה, תודה לכן בנות על התגובות. נ.ב. היא לא סטרייטית, ממש לא, פשוט שכבה עם ההוא (סתם, בלי סיבה מיוחדת, לפי טענתה בכל אופן). מודה לכן, אריאל.

למעלה