3.16-The Road Warrior

Reshef 914

New member
אהבתי את הפרק...

איכשהו יצא לי לראות את שלושת הפרקים האחרונים כי בשלושת השבתות הייתי בחוף ככה שיצא לי טוב... הפרק היה נחמד... וזה שקוף שיהיה משהו ברביעייה סיידי-ראיין-מריסה-וולצ'ק, ראיין מתקרב לסיידי, וולצ'ק מתעצבן ואומר WHAT GOES AROUND COMES AROUND או משהו כזה ובדיוק מריסה וראיין נפרדו... הדבר היחיד שהיה מבאס, זה באמת, איך אחרי כל מה שהם עברו אין להם עוד מה להגיד אחד לשני...

נ ו י ע

New member
זה היה שקוף שהם ייפרדו.

היא נורא עיצבנה אותי גם בפרק של יום האהבה.. "You Glad Hes Gone,Are You?" איזה מין שאלה זו?!?!?!?! ברור שהוא לא שמח יא עילגת! הוא התמודד עם זה מאוד יפה..גו ריאן :]

מה?!

ברור שריאן ישמח שג'וני מת?! זה קר ומגעיל! איך מישהו יכול לשמוח שמישהו אחר מת!? יותר ברור שהוא לא יהיה שמח!

נ ו י ע

New member
בדיוק!

זה היה ממש מגעיל מה שהיא אמרה לו, והוא התמודד עם זה יפה מאוד! "No..Im Not gonna answer that" קם,והלך :]

נ ו י ע

New member
זה לא סיבה..

מסכן הוא לא עשה לה כלום ואיזה שאלה לא רלוונטית היא תוקעת לו באמצע שומקום.. גם אם היה לה קשה עם המוות של ג'וני, לא שואלים שאלה כזאת
אז ג'וני אהב אותה, וריאן קינא, זה לא אומר שהוא שמח שהוא מת! שאלה מטומטמת..

תמריקי

New member
תקשיבי את ממש מוציאה אותה מפגרת

בגלל שהיא אמרה את זה... את יודעת יש תסריט זה לא היא החליטה להגיד את זה סתם ככה...

נ ו י ע

New member
פרק נחמד.

שוב ריאן מסתבך במכות, כרגיל. אהבתי מאוד את הקטע שסת' התגלגל במיטה של ריאן שיראה כאילו הוא ישן שם, ואז מה-שמה נכנסת ואחריה סאמר. "אני צריך להזמין מתקין מנעולים?" היה מצחיק. היה פרק נחמד אחרי הכל. ג'ולי ואבא של סאמר לא ממש זוג מדהים. והחבר של סיידי מעצבן.

Reshef 914

New member
וואי נכון!

שכחתי מהקטע הזה במיטה, היה קורע... מה שאיכזב אותי זה שבסוף, הפרק היא הרימה את השרשרת של ג'וני ולא של רייאן... אגב, עכשיו אני שומע סוף כל סוף את השיר שנוגן בלוויה של ג'וני אחרי שחיפשתי אותו שעות... אה ואחי, לתיקון, לא GUD, אלא GOD.

../images/Emo14.gif3.16-The Road Warrior../images/Emo14.gif

סאמר, סת' וטיילור מחפשים דרך לעודד את אבא של סאמר, אבל אז הם מגלים עם מי הוא יוצא. ריאן נוסע עם סיידי למצוא את אבא של ג'וני.
רשימת השירים לפרק:
Bom Bom Bom- Living Things Under The Sea-Digby Jones If You Need The Morning-La Rocca The Matter (Of Our Discussion)-Boom Bip Feat. Nina Nastasia C-C (You Set The Fire In Me)-Tom Vek I Ain't Saying My Goodbyes-Tom Vek Forever Young"-Youth Group
מועדי השידור הנוספים של הפרק במהלך סוף השבוע:
חמישי: 21:30 01:15 שישי: 13:25 19:10 22:55 שבת: 13:50 כל מה שקשור לפרק לשרשר בבקשה אך ורק לכאן,תודה וצפייה מהנה

למעלה