3.16-The Road Warrior

ליאוריש

New member
פרק 16-עונה שלישית

שרשור הפרק. סאמר, סת' וטיילור מחפשים דרך לעודד את אבא של סאמר, אבל אז הם מגלים עם מי הוא יוצא. ריאן נוסע עם סיידי למצוא את אבא של ג'וני.

ליאוריש

New member
אני חושב שהיה פרק מאוד יפה....

סת' היה ממש מצחיק בקטע בבוקר שריאן לא היה בקטע עם סאמר ובכלל. היה נחמד הסיפור של סיידי וריאן וסיידי די יצאה גדולה עם האלה על האוטו--יש לה את זה. והגיע הזמן שקירסטן תגיד לסנדי שהוא השתנה. מאריסה-לא עשתה משהו רציני בפרק חוץ מהקטעים עם הזכרון של ג'וני.

TAL 8

New member
פרק נחמד

חיכיתי לרגע הזה שמריסה ורייאן נפרדו,

אני שונאאאתת את סיידי

וגם את מריסה. אבל מריסה מתלבשת ה=ר=ב=ה יותר יפה.. ויש לה סטייל. עדיף את מריסה. גאדד.. למה הוא תמיד עם הבנות הסתומות האלה שמסבכות לו ת'חייםם [חוץ מהג'ינג'ית ההיא איך קראו לה?]

נ ו י ע

New member
הא?!

את שונאת את סיידי כי אין לה סטייל? נבליג. גאדד אולי כי ככה התסריט?!הוא אמור להסתבך בצרות. קצת מחשבה לעניין לא תזיק

anais18

New member
אגב סיידי

לא זכרתי מאיפה היא מוכרת לי. מסתבר שהיא הופיעה בקליפ של סנטנה וסטיבן טיילר - just feel better

ליאוריש

New member
היא גם שיחקה בסרט "Thirteen-"

על בחורות בגיל הזה מבחינת סמים סקס והכל סרט יפה עם אוון רייצ'ל ווד והולי האנטר.

LuLiLoPiLaTo1

New member
נצל"ש../images/Emo26.gif

נראה לי שפיספסתי חלק מהפרק הקודם..מה בסוף סאמר אמרה לסת' עם החשיש?הוא יפסיק עם זה? ומאיפה ראין הכיר את סיידי (ואת הזה שהיה בבית שלה..)? תודה

ליאוריש

New member
היא כעסה עליו רתחה עליו

ובסוף הוא כתב על מפית את השקרים שלו ושבחיים הוא לא יעשה את זה שוב כמחווה לחג האהבה. ריאן הכיר את סיידי כי היא בת דודה של ג'וני ז"ל והיא באה לסדר את העניינים והוא עזר לה לצבוע ועבודות בבית וכו וולצ'אק =מכיר את ריאן דרך מכות שהיו פעם בגלל ג'וני בערך פרק 6 או 7 וולצ'אק התעסק עם חברה של ג'וני. ג'וני כעס רצה להרביץ לו ריאן עצר אותו ובסוף התעסק עם וולצ'אק (ומאז וולצ'אק שונא את ריאן). נשמע שלא ראית אף פרק בעונה כמעט.

נ ו י ע

New member
אממ...

סאמר אמרה לו להפסיק, הם רבו. והוא כמובן הפסיק. ריאן הכיר את סיידי מההלוויה של ג'וני. וזה כולל גם את החבר שלה.

לושהה

New member
המ..אין לי הרבה מה להגיד על הפרק..

חוץ מ- וולצ'ק כוסון. כן כן.

תמריקי

New member
את צריכה לראות אותו ללא הזקנקן שלו

אני אביא לך תמונה אני לא אהיה רעה...

נ ו י ע

New member
וולצ'ק נחמד..

אגב, באי לפני יומיים היו החנונים של הוליווד. הכלילו שם את אדם ברודי החתיך שלי
הוא רק משחק חנון! לפחות אמרו עליו משהו טוב. "הוא מייצג דור חדש של חנונים" חנונים שולטים :]

למעלה