ועכשיו בת הזקונים ברגע היסטורי של אבהות-מחליף לה חיתול
J johnny depp the king New member 18/4/04 #24 ../images/Emo99.gifוואי וואי איזה חתיך!! תודה רבה לך!! יש לך אולי תמונות דיקן ממזמן??? אז שהוא רק התחיל לשחק ב"היפים"?? את יודעת בתור הברמן הרע? שהכניס את בקי להריון??? הייתי מ ת ה עליו אז! אז יש לך???
../images/Emo99.gifוואי וואי איזה חתיך!! תודה רבה לך!! יש לך אולי תמונות דיקן ממזמן??? אז שהוא רק התחיל לשחק ב"היפים"?? את יודעת בתור הברמן הרע? שהכניס את בקי להריון??? הייתי מ ת ה עליו אז! אז יש לך???
S SupeRonit New member 18/4/04 #25 כן אבל ייקח לי זמן לעלות אותן למחשב התוכלי להתאפק (אך אל תעצרי נשמתך)
S SupeRonit New member 18/4/04 #27 אז בגלל שחיכית כל כך יפה ולקח לי שעתיים תמונה ראשונה-סיפתח (מספיק רע לבנתיים?)
J johnny depp the king New member 18/4/04 #33 ../images/Emo99.gifאיזה הורס הוא!! תודה... יש לך את התמונות האלה יותר בגדול?? הם ממש מהממות!!!!!!!!!!!!! אהבתי.... אני אהיה מאושרת אם תגידי לי: "כן"... אבל גם אם לא, אז לא נורא, תודה בכל זאת...
../images/Emo99.gifאיזה הורס הוא!! תודה... יש לך את התמונות האלה יותר בגדול?? הם ממש מהממות!!!!!!!!!!!!! אהבתי.... אני אהיה מאושרת אם תגידי לי: "כן"... אבל גם אם לא, אז לא נורא, תודה בכל זאת...
J johnny depp the king New member 18/4/04 #34 ../images/Emo99.gifאיזה הורס הוא!! תודה... יש לך את התמונות האלה יותר בגדול?? הם ממש מהממות!!!!!!!!!!!!! אהבתי.... אני אהיה מאושרת אם תגידי לי: "כן"... אבל גם אם לא, אז לא נורא, תודה בכל זאת...
../images/Emo99.gifאיזה הורס הוא!! תודה... יש לך את התמונות האלה יותר בגדול?? הם ממש מהממות!!!!!!!!!!!!! אהבתי.... אני אהיה מאושרת אם תגידי לי: "כן"... אבל גם אם לא, אז לא נורא, תודה בכל זאת...
S SupeRonit New member 18/4/04 #40 שמת לב שזה לפי סדר החודשים../images/Emo35.gif יוני 2001-אחרי שאריק דרס אותו