או קיי שימו לב טוב טוב ותראי שמלא רשמו אותי (בציניות!) אולי כי רובכם כני 13-16 ורק אני בת 12!!! אני לא מאיימת עלייכם אבל אני שוקלת אם לעזוב אחריי מה שראיתי אף אחד לא היה נשאר בפורום שאף אחד לא כתב אותו תחשבו על זה יאלה ביי
את לא היחדה שבת 12...אני בת 12 וחצי! (כמעט 13 אפשר להגיד) אותי רשמו ברשימה אבל בנותרים לא!! וגם אני רציתי לעזוב אם ראית את ההודעה והחלטתי שלא כי לעזוב בגלל שלא הכי מתיחחסים אליך??? אם את רוצה תני לי תאייסי שלך ונתחבר!
אולי את היחידה בת 12 אבל אני הכי קטנה בפורום!אני בת 11!וגם אותי אף אחד לא רוצה להיות!את ראית שאף אחד לא רשם אותי!נכון אני נעלבתי ונפגעתי אבל אני לא עוזבת!ואני גם לא רוצה שאת תעזבי!!!!!!!!!!!!
אפילו לא הזכירו אותי ברשימה של הפנויים! הבנתי....! יש כאן קיפוח אליי! מישהו בכלל יודע שאני טסה ביום ראשון? לא! כי זה לא מעניין אותכם, הא? סעמאק'!!!!!!!!
אוקיי אז ככה! אף אחד לא ירצה להיות אני liraz האחת או שאף אחד לא ירצה שאני יהיה הוא *נעלבתי* אוקי אני לא יעזוב את מיכאלה בשביל זה בקיצור אני לא רצויה פה למרות שלא נתקלתי במישהו שרב איתי אז אתם לא שונאים אותי אבל אתם לא מכירים אותי למה מי אני בכלל לעומתכם כל המשפחה הזאת של הפורום קלטתי אני לא מאיימת אז קצת יחס..! לירז...
גם אליי לא תמיד מתייחסים בפורום...ואני לא עוזבת בגלל זה...חוץ מזה זה רק משחק..זה בשביל הכיף לא בשביל שתרגישי מקופחת...ועוד משהו-> שתדעי שממש לא אכפת לי מי יהיה אני או מי אני אהיה, כל מה שאני מנסה לברר עכשיו זה מתי משחקים...
עוד המון לא נבחרו ואף אחת לא מתלוננת אני לא מבינה מה את רוצה... אני נבחרתי עם חברה הכי טובה שלי היא בחרה אותי ואני אותה ואם זה לא היה גם אני בינתיים לא הייתי נבחרת אני לא מבינה מה את רוצה!!!