ט טרול משוגע New member 30/7/04 #68 רק שתדעי......./images/Emo80.gif שאם את רוצה להיות דורין אקריש המלכה צריך להיות לך קול מושלם גו עדוש גו עדוש חחחחחחחחח
רק שתדעי......./images/Emo80.gif שאם את רוצה להיות דורין אקריש המלכה צריך להיות לך קול מושלם גו עדוש גו עדוש חחחחחחחחח
א אחת בטרוף New member 30/7/04 #120 אנחנו מתחילם..../images/Emo14.gif יום שלם שבו אנחנו מגלמים את הדמות שבחרנו...בשביל זה תצטרכי לגלות פרטים אליה בעזרת מסרים! תבחרי לך דמות וקדימה..
אנחנו מתחילם..../images/Emo14.gif יום שלם שבו אנחנו מגלמים את הדמות שבחרנו...בשביל זה תצטרכי לגלות פרטים אליה בעזרת מסרים! תבחרי לך דמות וקדימה..
א אחת בטרוף New member 30/7/04 #34 רשימה מעודכנת:../images/Emo14.gif הבחירה היא משמאל BUTTERFLY OF WIND- אפרת ונירו המדהימים אחת בטרוף- אביב זערור דורין אקריש המלכה- בילבי על ספידים OASIO-תיפי1 S A N S H I N E- איריס 15(באנגלית) בילבי על ספידים- צליל ואפרת לנצח TZLIL SUGAR GIRL- דורין אקריש המלכה קרן לאב אפרתוש- יוני
רשימה מעודכנת:../images/Emo14.gif הבחירה היא משמאל BUTTERFLY OF WIND- אפרת ונירו המדהימים אחת בטרוף- אביב זערור דורין אקריש המלכה- בילבי על ספידים OASIO-תיפי1 S A N S H I N E- איריס 15(באנגלית) בילבי על ספידים- צליל ואפרת לנצח TZLIL SUGAR GIRL- דורין אקריש המלכה קרן לאב אפרתוש- יוני
א אחת בטרוף New member 30/7/04 #38 לא שכחתי!../images/Emo14.gif תיבחרי מי את רוצה להיות! כאילו אם בא לך!
P perfecta New member 30/7/04 #43 אני רוצה להיות קרן לאב אפרתוש מהסיבה הפשוטה שאני חולה על אפרררררררררררררררררררררתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
אני רוצה להיות קרן לאב אפרתוש מהסיבה הפשוטה שאני חולה על אפרררררררררררררררררררררתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
א אחת בטרוף New member 30/7/04 #44 אבל ../images/Emo14.gif את יודעת איזה שחקנים היא אוהבת? צורת הדיבור שחלה? אם לא תוכלי לתאם איתה במסרים!
אבל ../images/Emo14.gif את יודעת איזה שחקנים היא אוהבת? צורת הדיבור שחלה? אם לא תוכלי לתאם איתה במסרים!
ק קרן לאב אפרתוש New member 30/7/04 #51 חח.. איזה חמודה! היא רוצה להיות אני חחח.. פשוט בכל משפט תזכירי שאת חולה על אפרת... קל, לא? חחחחח... אמרתי שכבר אפרת זה הדבר הכי מושלם שיש???
חח.. איזה חמודה! היא רוצה להיות אני חחח.. פשוט בכל משפט תזכירי שאת חולה על אפרת... קל, לא? חחחחח... אמרתי שכבר אפרת זה הדבר הכי מושלם שיש???
P perfecta New member 30/7/04 #79 תודה .... כן זה באמת קל.... פשוט אומרים את האמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך אני עושה חתימה?????????????????????????????????????????????????????????????????
תודה .... כן זה באמת קל.... פשוט אומרים את האמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך אני עושה חתימה?????????????????????????????????????????????????????????????????
ק קרן לאב אפרתוש New member 30/7/04 #89 חח.. נכון! חתימה? אממ.. תכתבי מלא מחמאות על אפרתי המושלמת שלי! ואם את רוצה תוסיפי כזה משפט מתוחכם אני חולה עליהם!!!
חח.. נכון! חתימה? אממ.. תכתבי מלא מחמאות על אפרתי המושלמת שלי! ואם את רוצה תוסיפי כזה משפט מתוחכם אני חולה עליהם!!!