אה!?!!?
מ מאי חולת גיא ויו2י New member 30/7/04 #19 כןן!!! אני רוצה..ושכחת אותי ואני רוצה להיות ברוש.. (ילדה טלנובלית).. טוב?!?!
ג גלושש New member 30/7/04 #16 אבל אני לא מכירה פה את האנשים ממש טוב כדי להשתתף חחח לא נורא זה בטוח יהיה מצחיק ניקח פופקורן וזה יהיה משעשע חחחחח
אבל אני לא מכירה פה את האנשים ממש טוב כדי להשתתף חחח לא נורא זה בטוח יהיה מצחיק ניקח פופקורן וזה יהיה משעשע חחחחח
ג גלושש New member 30/7/04 #27 אממ לא נראה לי... חח אני מעדיפה לראות את זה זה נרהא לי יהיה יותר משעשע חחחח
B Butterfly of wind New member 30/7/04 #17 אני אפרת ונירו המדהימים תזכרו...... כדיי שלא יקחו לי אותה.. אני רוצה להיות הילה כי היא אוהבת את אפרתי (ואת יער(ה) ) כמוני לאב יו הילה
אני אפרת ונירו המדהימים תזכרו...... כדיי שלא יקחו לי אותה.. אני רוצה להיות הילה כי היא אוהבת את אפרתי (ואת יער(ה) ) כמוני לאב יו הילה
א אחת בטרוף New member 30/7/04 #18 הסבר מפורט! כל אחד מן הפורום בוחר ו מישהו אחר מן הפורום! ואז ננהל יום רגיל בפורום אבל עם חילוף תפקידים! את מי שפיספסתי או שמי שלא רוצה להישתתף יודיע לי במסר! הבחירה תתבצע פה בשירשור
הסבר מפורט! כל אחד מן הפורום בוחר ו מישהו אחר מן הפורום! ואז ננהל יום רגיל בפורום אבל עם חילוף תפקידים! את מי שפיספסתי או שמי שלא רוצה להישתתף יודיע לי במסר! הבחירה תתבצע פה בשירשור
א אחת בטרוף New member 30/7/04 #22 רשימת דמויות לביינתים!../images/Emo14.gif הבחירה היא בצד שמאל!!! BUTTE OF WIDE-אפרת ונירו המדהימים אחת בטרוף- אביב זערור דורין אקריש המלכה- בילבי על ספידים OASIO-תיפי1
רשימת דמויות לביינתים!../images/Emo14.gif הבחירה היא בצד שמאל!!! BUTTE OF WIDE-אפרת ונירו המדהימים אחת בטרוף- אביב זערור דורין אקריש המלכה- בילבי על ספידים OASIO-תיפי1
B Butterfly of wind New member 30/7/04 #25 קלטי זה:Butterfly of w-i-n-d../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
ב בילבי ע ל ספידים New member 30/7/04 #29 אניייייייייייייייייייייי צליל ואפרת לנצח!! כפרות עליהההההההההההההה
ט טלטול השבלולה 2 New member 30/7/04 #28 לא הבנתי בדיוק... אני בוחרת מישהו מהפורום שאני רוצה להיות ו..מה עושים אח"כ?