../images/Emo14.gifמכתב פרידה../images/Emo14.gif
ועכשיו אחרי שהכל נגמר רציתי לאמר לך תודה .. תודה לך על היום שנפגשנו ודברנו ויחד הביתה הלכנו תודה לך שהכרת אותי ונתת לי להכיר בנאדם מקסים.. תודה שבקשת ממני להיות יחד בקשר רציני ושהתלבטתי נתת לי זמן שהספיק לי לחשוב על זה שיהיה טוב לך ולי תודה לך על האהבה שהיית בלבך אלי תודה על כל היחס שנתת לי תודה על כל רגש שהרגשת אלי תודה על כל חיוך שחייכת לי תודה על כל עצב שהיה לך והיה למעני תודה על כל דמעה שזלגה מהעיניים שלך בגללי תודה על כל מחשבה שחשבת עלי תודה שהרגשת איתי ושמעת אותי והבנת אותי.. תודה על כל מילה תודה על כל עזרה תודה על כל חיבוק וכל נשיקה.. תודה על כל יום שהינו ביחד תודה על כל לילה שישנו יחד תודה על כל בוקר שהתעוררנו ביחד ושתינו קפה תודה על כל ערב שישבנו ודברנו ושתינו קולה ותה תודה על כל רגע שהסתובבנו ואכלנו ועישנו ובילינו ורקדנו תודה על כל שיר ששמענו וכל סרט או סדרה שראינו תודה על כל רגע טוב או רע שהיה לנו.. תודה על כל דבר עשית לי ולך תודה על כל שיר שכתבת עלי ועליך תודה על כל חלום שחלמת עלי ועליך.. תודה לך שנתת לי להכיר אותך עוד ועוד ולהיות אתך עוד ועוד ולאהוב אותך עוד ועוד.. תודה לעיניים שלך תודה לידיים שלך תודה לכל הנשמה המקסימה שלך תודה לליבך תודה לך שאהבת אותי כמו שאהבתי אותך.. תודה לך גם עכשיו אחרי שהכל נגמר מצדי ומצדך תודה לך וכולי תקווה שתהיה זו הדמעה אחרונה שתזלוג בספור האהבה שלי ושלך ומאחל לך מכל כולי ומעומק ליבי חיים טובים והצלחה אושר שמחה ואהבה תודה תודה לך..