מומלצי השבוע.

../images/Emo14.gifמומלצי השבוע.

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- מסר לאומה- שבוע מושלם שיהיה לכם.

hadarisan

New member
מיאו!

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? רק לגעת מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)?because of you של קלי קלרקסון עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הספר "הנעלמים" מדהים משהו שהרס לכם את השבוע- הצטננתי משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-שהוא יימגר..ל אבאמת... מסר לאומה- ניטט טואלט הוא אחד החברים הטובים של האדם!

RTur

New member
אני:

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? "לא היית רשום" מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? אממ.. "בעיניים עצומות" של לירז צ'רכי, "אם אתה רוצה" של מיקה קרני, "פרפרים" של בתי מההופעה בתמונע, "הריקוד המוזר של הלב" של גידי גוב ורונה קינן.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ההופעה של בתי בתמונע! (והחימום של איריס
) משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- כרגע אין משו מיוחד.. מסר לאומה- "מר לי בעיר הזאתתתת זר בעיניים.. כל הזדמנות תחלוף אם לא שמים לבבבב..." חחח (אני עדיין בהיי מההופעה של בתי אל תשימו אליי לב..
)

למעלה