להתראות

../images/Emo14.gif להתראות ../images/Emo141.gif

לכל חבריי היקרים בפורום ביפ, רציתי לומר "להתראות" בצורה יפה ומסודרת, עקב סיום עונת "האקדמיה לצחוק". אני לא צופה באף תוכנית אחרת ב'ביפ' חוץ מ"האקדמיה", כי פשוט אין לי 'ביפ'. לכבוד (ובעיקר להנאה) היה לי לשהות במחיצתכם בחודשים האחרונים. התגבשה כאן קבוצה משובחת ונפלאה, שקשה למצוא כמוהה ברחבי הרשת ובכלל. נהנתי לכתוב ולקבל תגובות. נהנתי גם מההקנטות הקטנות (והיותר גדולות...) וגם, ובעיקר - חשוב היה לי לשמוע מה יש לכם להגיד בקשר למה שאני אומר וחושב. גם אם בהתחלה היה קצת רעש וצלצולים סביבי וסביב הודעותיי ("כל מילה שנייה - נוסבאום!") וכו' - הרי הכל היה בתום-לב ובאהבה רבה. תודה גדולה ומיוחדת אני מקדיש לאסי, על ניהול מעולה ועל חברות אמיתית, ובעיקר - על הכתרתי כ"כותב מס' 1" בפורום - כבר בשבוע הראשון להיווסדו! אשמח לשמור על קשר, שלכם, איתי. נ.ב: אני תמיד נמצא בפורום שלי, שם תוכלו לפגוש בי מתי שתרצו (אם תרצו).

אסִי

New member
איתיייייי../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif

קודם כל, תודתי הרבה לך על כך שהצטרפת אל הפורום ועזרת בכל הנושא של כתיבה ופעילות בפורום בימיו הראשונים החלשים. פשוט תודה. שנית אני תמיד אמשיך לשמור איתך על קשר גם מחוץ לתחומי הפורום. ואם כבר- אתם מוזמן בכל עת להיכנס אל הפורום, להגיד שלום, לכתוב חדשות על נוסבאום וכו'. בכלל, יש לך כתיבה מיוחדת וכבר המלצתי לך מה לעשות בעניין.
תודה רבה על הכל, ושתצליח בכל מה שתעשה בעתיד!

../images/Emo48.gif תודה, אח שלי! ../images/Emo23.gif

אני באמת מודה על המחמאות. אנחנו בטוח נשמור על קשר גם מחוץ לתחומי הפורום. חברים לא שוכחים ולא מזניחים!
אני עוד אכנס מדי פעם, ובמיוחד מחר - עם * ביקורת * אחרונה וחביבה על הגמר הגדול. ואגב גמר, אם כבר צילמו את הקטעים - אז מה אנחנו בעצם הולכים לראות מחר?

NimaZ

New member
היה נחמד איתי...

אני לא אוהבת פרידות..... ועשה טובה לכולם: תמשיך לכתוב! לא משנה איך!!!

NoWords

New member
שלום לגבר-גבר

היחידי כאן שתמך בנוסבאום כמו שצריך
ניסיתי ליצור איתך קשר אבל לא התחברת לאיסיקיו אז עזבתי את זה
בכל אופן יש לך כתיבה מיוחדת.... ואני תמיד מסכימה איתך בכל דעותייך על האקדמיה. (למרות שלפעמים אתה מקצין דברים אבל בעיקרון, אנחנו על אותו גל)
בהצלחה עם פורום נוסבאום.

אוש7יתי

New member
../images/Emo10.gif

יום אחד בשנת 2010 יהיה כבר האקדמיה לצחוק 9 וקיציס כבר יהיה זקן אז נוסבאום ינחה אותה ואז ניפתח את העיתון וניראה אותך כותב ביקורות... ותיכנס אחרי הגמר להגיד מה דעתך על הניצחון של צחי!!! (
) נ.ב אפילו שכבר שמתי את התמונה הזאת בשירשור אחר עכשיו היא מוגדשת לך.... בייי

אוש7יתי

New member
נכון!זה כמו כוכב נולד!

אין שום סיכוי שימצאו שוב מישהו/י כמו נינט/שירי/גבסו! ואין גם סיכוי שהעונה החדשה תצליח כמו הקודמת! הם היתלהבו יותר מידי....

NoWords

New member
ל-א-א-א

שלא תהיה עונה שניה, זה יהרוס את כל הקסם של התוכנית הזו
גם כוכב נולד 2 הורס לגמרי את כוכב נולד הראשון, שהיה נוסטלגי ומיוחד בעד עצמו. עונה נוספת הורסת הכל ולגמרי נמאס.

NimaZ

New member
נכון...

כוכב נולד 2 הרבהההההההההה יותר גרוע מהראשון... ובטח גם האקדמיה לצחוק יהיה הרבה יותר גרוע אבל אני עדין רוצה שיעשו עוד עונה... אולי זה בגלל שאני מקווה שהם יהיו חכמים מספיק ולא יצחילו לשדרג לנו את התוכנית לקישקושים מוזרים...

Ronush14

New member
איתייייייי ../images/Emo7.gif

תיכנס מדי פעם להגיד משהו
למשל עידכונים על נוסבאום... ורק שתדע שלי לא הייתה שום בעיה עם מה שאמרת על נוסבאום
ועם הרוב הסכמתי
וטוב.. אנחנו עדיין יכולים להמשיך לדבר באיסיקיו, לא

לכל היקרים והיקרות

המון תודה על כל האהבה. זה הדדי! מאוד! אמשיך לדבר עם כל מי שרק ירצה באיי.סי.קיו. אפשר להשיג אותי בפורום שלי, ב'מסר' ובאס"ק. מחר - כניסה אחרונה ובתוכה הביקורת המסכמת של הגמר. ומה דעתכם? - איזה תסריט מבין אלה שהצעתי עשוי להתממש?

Ronush14

New member
אני מאוד מקווה ששל יוסי וטירן ../images/Emo9.gif

למרות שלצערי הרב נראה לי שצחי

shironet3

New member
תישאר תישאר תישאר

תי-שא-אר!!!! נו, אז מה אם אין לך ביפ? זו סיבה לזנוח אותנו?! השכנים לא טובים בעיניך?
שיר.

ofrasch1

New member
חולוני, אין אישור!

חכה לפחות עוד שבוע עד שיגמרו הדיונים על הגמר וכו'. וחוץ מזה, אני צריכה שתגיב על ההודעה שלי על התוכנית של היום.

חולוני יא מלך!!!

להתראות איש.... היה נעים :) גם אני בקרוב עוזבת את הפורום מהסיבה שלך...<אחרי הגמר והכל...> אבל תשאר... תסכם לנו האירוע היום כמו שאתה יודע...

H i L o L a

New member
איתייי ../images/Emo24.gif

אהבתי מאוד לקרוא את ההודעות שלך, למרות חוסר ההסכמה שלי עם חלק מהדברים (בקשר לאבי נוסבאום אין לי הערות הוא
) אני לא חושבת שאתה צריך ללכת ככה, אלא להמשיך להכנס,לעדכן,לתת כתבות כמו שאסי אמר.. אני כמובן אמשיך להכנס לפורום שלך

darkman 36

New member
ביי איתי...

תמיד היה נחמד לשמוע הערות בונות מאוהב נוסבאום נוסף, ולדסקס איתך על המופעים ביום שישי... בהצלחה.

brunu

New member
ביי אחי בהצלחה בהמשך ו....

גם אני נפרד מכם בינתיים בערך מאותה סיבה
תודה רבה רבה על קבלת הפנים יפה ותודה לאסי על הכל ונמשיך להתכתב באייסי אחי בייייייי

למעלה