לא יכולה....

d a r k b l u e

New member
../images/Emo14.gifלא יכולה....

אני לא יודעת איך לומר לך כמה שאני עצובה. אני לא יכולה לתאר לך את ההרגשה שבליבי. אני לא יכולה להסביר מה זה עשה לי לגלות שיש לך חבר. אני לא יכולה לתאר לעצמי אותך ואותו ביחד. אני לא יכולה לחשוב על איך הימים,השבועות והחודשים הבאים יראו. אני לא יודעת להצביע איפה טעיתי,איך הגעתי למסקנה שאת כמוני. אני לא יודעת איך להפסיק לחשוב עלייך בכל רגע ,בכל דקה. אני לא בטוחה שאי פעם אני אשכח אותך. אני יודעת שאני לא מסוגלת להפסיק להביט בך כשאת לידי. אני יודעת שלנצח תהיי לך פינה חמה בליבי. אני יודעת שלעולם לא אשכח את חיוכך, צחוקך ויופייך. אני יודעת שלעולם לא אפסיק לאהוב אותך.....

femfatal

New member
כמו חץ בלב

פגע בנקודה מאד רגישה ,אני מכירה את המצב מזוית מוזרה.כואב לי לשמוע,אני מקווה שתתחזקי ותעמדי בחודשים הבאים בראש מורם!

f r a n

New member
לא יכולה שלא לחוש צער עבורך...

האם זו פיקציה או סיפור אישי? ההתייחסות תהייה אחרת בהתאם לתשובתך.

d a r k b l u e

New member
סיפור אישי

אישי וכואב.... מישהי שחשבתי שהיא משהו אחד וגיליתי שהיא משהו אחר ובגלל החשיבה שהיא משהו מסויים בניתי על זה המון... ולכן האכזבה כה גדולה

מורן א

New member
../images/Emo182.gif כאב

לא יכולה שלא להזדהות עם מצב כ"כ כואב. כמו רבות וטובות גם אני הייתי בסרט הזה והסוף, איך לא, תמיד עצוב. כתוב מהלב ומשדר בדיוק את מה שרצית לומר ולא להרגיש. מורן

f r a n

New member
נוגע במקומות הכי חשופים !!!

לעיתים המציאות טופחת על הפנים, גם אם יש ידיעה עמומה אנו מעדיפות לא לדעת...ההתמודדות לא פשוטה. לנוכח הדברים לא מפתיע הכינו:d a r k b l u e אך אני בטוחה כי בהמשך הדרך אדם פיוטי כמוך ימצא את הטוב ביותר עבורו. חברה טובה שלי ואני סבורות שכל מה שקורה בחיינו קורה בסופו של דבר לטובה ומחשבה זו עוזרת לצלוח את הקשיים שבחיים טוב יותר, מקווה שגם עבורך האור בקצה המנהרה יופיע במהרה.

למעלה