יששששששששש

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifיששששששששש

במסך הזהב עלו לגמר השחקנים שלנווו :) השחקן הטוב ביותר בטלנובלה מקורית: גיא אריאלי, דני שטג, יהודה לוי, ירון עצמון וניר לוי; והשחקנית הטובה ביותר בטלנובלה מקורית: אגם רודברג, איה קורן, אפרת בוימולד, יעל שרוני ולירון וייסמן.

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gifיששש!

גם לנו יש 3 מועמדויות בכל קטגוריה לעומת "אהבה מעבר לפינה" שיש להם רק 2!

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gifאז מישהו יודע מה הטלמסר?

כדי שאני אצביע ליעל שרוני וירון עצמון ?

m G m

New member
מה../images/Emo35.gif יששש

אבל מה זה מסך הזהב
מתי ישדרו את זה ואיפה אפשר להצביע

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gif

מסך הזהב זאת תחרות שמארגן פנאי פלוס כבר 8-9 שנים בערך, כל שנה משדרים את זה בערוץ 2, ומחלקים שם פרסים לשחקנים ולתוכניות טלויזיה של השנה בכל מיני קטגוריות כמו השחקן והשחקנית הטובים ביותר בדרמה, בטלנובלה, בקומדיה וכו'...או הטלנובלה הטובה ביותר, או הקומדיה הטובה ביותר וכו'.... אפשר להצביע בטלמסר שאין לי מושג מהו, וגם אין לי מושג מתי הטקס...

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifלאאאאאאאאאאאאאאאאא

החתימההה ואין לי מושג אם אפשר להצביע באינטרנט אני יבדוק

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifחבל

לא נורא גם אין אפשרות כרגע להצביע באינטרנט נכנסתי לאתר של קשת ורשום שם רק אתם בוחרים את התכניות והמנחים האהובים עליכם שלב המוקדמות קורה עכשיו. רשימת המועמדים מתפרסמת בגליון פנאי פלוס התקשרו 057-777999, הצביעו והשפיעו הטקס ישודר בקרוב בקשת. פרטים יתעדנו כאן באתר. אז בקרוב נדע איפה להצביע

LoLo16

New member
כמה שעצוב להגיד...

לניר לוי התותח אין כ"כ הרבה סיכויים מכיוון שמדובר בהצבעת קהל. רוב הקהל יצביע לדמות שהוא אוהב, כלומר- יהודה לוי (שיואו-כאילו-כל-בת-12-תצביע-לו-כי-הוא-כזה-כוזון-כאילו-דה) וגיא אריאלי (וואו-שיואו-כנ"ל). והאמת היא- שלניר מגיע כי הוא פשוט שחקן מדהים שהביא את המושג טלנובלה למקום אחר לגמרי יחד עם עוד כמה שחקנים מדהימים ממשחק החיים. ולדעתי גם איילת מרגלית הייתה צריכה להיות מועמדת. אבל שוב, זו בחירת הקהל. את הקול שלי אני נותנת ליעל וניר השולתים. בהצלחה להם

מסכימה איתך בכל מילה../images/Emo70.gif

גם אני רשמתי את זה לפני כמה זמן, כולם יצביעו ל-גיא אריאלי/רון שחר/יהודה לוי/כל אלה שהם פשוט חתיכים,מושלמים,אין עליהם,הם כל כך יפים שזה מסנוור
אבל ניר זה שונה.. הוא פשוט שחקן מצויין
לפי דעתי הוא שיחק את הדמות שלו בצורה מדהימה
זה נראה ממש טיבעי
כאילו הוא בכלל לא צריך לשחק
(לפי דעתי...) אני לפחות יצביע לו ברגע שהטלמסר יפתח..

למעלה