ישנה

../images/Emo14.gif ישנה../images/Emo23.gif

את ישנה הלילה בזרעות אחרת את ישנה הלילה במחשבתי כשנפגשנו במסיבה,בביתך לראשונה החיוך קרן ממך למרות שקצת היינו נבוכות. החיוך קרן ממך אליי ודיברנו לנו בשקט אולי רק במבטינו. ידך על כף ידי שכנה חום גופך החדיר בי חיים כל כך הרבה שנים של לחפש אותך הלכתי בשבילים שמובילים לשום מקום כבר האמנתי שאותך אף פעם לא אמצא. את ישנה הלילה בזרעות אחרת,אחר. את ישנה הלילה במחשבתי. אותי כששכבתי לצד אשה זרה ידי חובקות גופה כאילו יהיה גופך לידי ונרדמתי שפתי לחחשות שמך באפלה. מדימננת בשנתי שנתך כי כשנגעתי בך גופי בער בתקשתך וכשנרדמת נשארתי עוד ערה צופה בשנתך. את ישנה הלילה בזרעות אחרת וזה כואב לי את ישנה הלילה אהובתי במחשבתי את ישנה עם אשה אחרת שאני לא אוהבת וגם לא צריכה. אך כל הלילה את איתי..

../images/Emo9.gif + ../images/Emo7.gif

מזכיר לי מישי שאני נורא אוהבת, אותו מצב... אותן הרגשות... אותן מחשבות.. התחברתי... "ואת ישנה הלילה בזרועות אחרת..... וזה כואב לי......." כתיבתך מקסימה, המשיכי לכתוב :)

מורן א

New member
הלילה

בזרעות אחרת.. מצב המוכר לכולנו בשלב זה או אחר. כתיבתך מעבירה את התחושה, את הכאב, הצפייה. מחד, שינה, שלווה, ומאידך, חוסר המנוחה במחשבה שאינה איתך, אלא בזרועות אחרת. מורן

עצוב

"כל כך הרבה שנים של לחפש אותך הלכתי בשבילים שמובילים לשום מקום כבר האמנתי שאותך אף פעם לא אמצא" מקסים, כל כך יוצר הזדהות זה גורם לך לחשוב שיש אהבה שאפשר להרגיש רק פעם אחת בחיים וזה לעולם לא יחזור ותמיד ישאר החלל הזה בבטן, שלא עובר לא משנה כמה חזק מנסים מאוד אהבתי את הכתיבה שלך

האחת LIO

New member
"היו לילות אני אותם זוכרת"../images/Emo29.gif ..

יש רגעים שנחרטים והולכים איתך תמיד . לפעמים צריכים גם לנשק
..אותם ברכות ולתת להם ללכת ממך .. ..כדי שיבואו לילות אחרים מתוקים - לא פחות.....
...

למעלה