(טל תקראי)

ב ל

New member
../images/Emo14.gif(טל תקראי)

את בטח לא מבינה וגם אחרים לא מבינים למה אני כותבת כאן, אתמול כפי שתוכלי לקרוא בהודעה היה הטיפול האחרון שלי עם ד"ר שטיין, ונראה לי שאת יודעת מי זה כי לפי מה שהבנתי את החברה הכי טובה של הבת שלו, והראת לה תמונה שלי, בכל מקרה אם כבר את יודעת מי אני ומי הוא ומי הבת שלו אז בבקשה לא יודעת למה אבל אני רושמת לך את זה כאן שתדעי מה בדיוק קורה, עזבי אני ממש לא יודעת למה אני רומשת לך אבל אני יערוך את זה אם תקראי, ממני טל החלטתי למרות שאני מרגישה נורא ויש לי בחילה והכל כל כך רע לבוא ולכתוב פה, בתקווה שאני ירגיש נפשית יותר טוב, אתמול היה יום כל כך רע, אני לא מדברת על זה שאני עכשיו חולה, אלה על הבוקר שהיה ממש זוועה, מגיע למקום בשתיים בצהריים, יודעת שיהיה קשה, בהתחלה רואה את הבנות, ושוב לראות את קטיה שנורא הרזתה, וכל כך רע, רואה את "א". שהיא לי כל כך חשובה, אבל ממש, ויודעת שזו הפעם האחרונה שאותה אני יראה, נכנסת לטיפול אחרון עם ד"ר שטיין, בהתחלה החלטתי לא לדבר אבל שנכנסתי החלטתי שאני חייבת, הוא הפר את ההבטחה שלו, הוא הבטיח ולא קיים וזה הכי קשה כי אני אותו לא אוכל לראות יותר, הוא לא יהיה שם בשבילי, אני לא אוכל לדבר איתו וזה כל כך קשה, מי עכשיו יקשיב לי בזמנים קשים, מי יעזור לי לצאת ממצבים אובדניים? לא יכולה להתחיל עם מטפל חדש, זה ממש לא פייר, אני קיימתי את ההתחייבות שלי ואני עדין חיה הוא הפר אותה ועכשיו נשארתי לבד, בלי אף אחד לדבר, אני עדיין לא מאמינה שאתמול זו היתה הפעם האחרונה, מה עכשיו, לבד? לא יודעת איך להמשיך הלאה... יצאתי מהטיפול לעבר "א". הלכנו וישבנו באיזה חדר, ישר התחלתי לבכות, מה אני יעשה בלעדיה, כולי לבדי, בלי אף אחד, הדבר הכי חשוב לי , היא עזבה אותי, לא יכולה בלי החיבוק שלה, כל כך אוהבת שהיא מחבקת אותי, מרגישה שמשהו אוהב אותי, נותן לי תקווה להמשיך הלאה, שהיא מלטפת לי את הראש ומכניסה לי תקווה, ורוצה שהכל יהיה טוב, אני לא צריכה אף אחד אחר, אני צריכה אותך, יצאנו החוצה, הלכנו להסעה, בקושי הוצאתי מילה, את ניסית כל הזמן להצחיק אותי, אבל אני לא יכלתי, לא הבנתי איך את כל כך חזקה, פשוט נכנסת לרכב ונסעת וזו היתה הפעם האחרונה, אפילו לא הייתי מסוגלת לבקש את החיבוק שאני כל כך אאוהבת כי הייתי במקום אחר, הרגשתי כל כך רע, התקשרת אליי בערב כמו שהבטחת, וזה היה נראה כאילו את כבר שכחת, את כבר מאחרי זה, מרגישה מצויין, ואז ניתקת ואני לבכות התחלתי ואז המחלה הגיעה, ד"ר שטיין אמר שזה מלחץ ואולי זה באמת מזה, אני נשארתי לבד, בלילה שחור ואפל, בלי מישהו שיחבק אותי ויגיד לי "לילה טוב" כמו שאת היית עושה בימים של האישפוז... ד"ר שטיין, אני עדיין לא מבינה איך השארת אותי כל כך לבד, בלי רגשי אשמה, כל כך קל לך לעשות דברים ולהגיד, אבל אתה גם פוגע באחרים כמוני, השארת אותי לגמרי לבד...... אני ממש לבד, שום מילה לא תוכל לתאר את איך שעכשיו אני מרגישה, פשוט נורא!!! רוצה להשתפר, ולהיות ילדה רגילה, עושה הכל למען זה, אבל עכשיו שאני לבד אין מי שידחוף אותי קדימה, לא יודעת מה לעשות... אין עם מי לדבר הכל בפנים בבטן נשאר, אולי הבולמיה כבר לא חלק מחיי אבל עדיין קשה לי, מנסה לשכוח מהאובדנות ולא לקחת אותה כאופציה, עושה הכל כדי לא לחזור אחורה... אבל מצטערת מאוד לא מאמינה שעזבת אותי ככה, השארת אותי לבד, בלי אף אחד, פעם האחרונה שאתמול ראית אותי ולך בכלל לא היה אכפת, אני לא יוכל לסלוח לך על זה גם אם זה הדבר הנכון שהיה צריך לעשות, אבל אתה הפרת את ההבטחה, אחרי שכל השנה וחצי הזו דיברת על אמון... ושצריך להיות אמון בין מטפל למטופל...פשוט הרסת הכל... ו"א".. אני כל כך מתגעגעת אלייך, רוצה לראות אותך... זה לא פייר, עוצרת את הדמעות כדי שלא ינזלו לא רוצה עכשיו לבכות אין לי כוח בשביל זה, אזלו לי כבר הכוחות.... זהו נשארתי לבד...

behappy

New member
../images/Emo25.gif}}}}}{{{{{ טלוש..

אוף.אין לי מלים.. אני כל כך רוצה שיהיה לך טוב.. שתרגישי טוב שתהיי מאושרת. אבל את חייבת לרצות את זה בעצמך!! ואת לא לבד. יש לך פה תמיד מקום לכתוב. ויש לך תמיד מישהו לדבר איתו. ויש לך.. את עצמך. גם אם לא כולם תמיד יימצאו לידך באותו רגע, הם איתך ואכפת להם ממך. "עכשיו אני לבד ואין מי שידחוף אותי קדימה".. טלוש!!אף אחד לא ידחוף אותך קדימה חוץ מאת עצמך, ואת יכולה! יש בך המון כוחות והמון רצון לחיות, תאחזי בהם!! אוהבת אותך המון.. אפשר להתקשר אלייך?חבל לי לראות אותך ככה... }}}{{{ ענק. שיר

ב ל

New member
../images/Emo141.gifשירוש...

תודה על המילים, תודה על היחס, קצת קשה כרגע, מנסה להפנים את המילים שלך יודעת שזה נכון פשוט קשה פתאום להשאר לבד.... את יודעת במה נזכרתי כרגע... זה יהיה ממש מוזר, בהספד של הנכדה של יצחק רבין ז"ל... לא יודעת אני מרגישה אותו הדבר... המחנה שנשאר בלי עמוד האש.... לא יודעת אני מנסה להמשיך הלאה, תודה שיר, אוהבת מאוד
טל

"פשוט קשה פתאום להישאר לבד"...

ילדה יפה שכמותך, מתי תביני שאת לא לבד? מתי תפקחי את העיניים ותסתכלי שיש בעולם הזה כ"כ הרבה אנשים שאוהבים אותך ורוצים שיהיה לך טוב? יש בעולם הזה, יש במציאות הזו הרבה יותר מאיזבלה. יש בעולם הזה פרחים וציפורים ושמש וכוכבים וים וגלים שמתנפצים וחיוכים וחיבוקים ודמעות ואהבה ויופי ושאלות ותשובות... ואם רק תסתכלי טוב טוב סביב, ותפקחי ת´עיניים הכחולות היפות האלה שלך <
> תוכלי להבחין בכל אלה ובעוד הרבה, הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה דברים יפים אחרים. ואני יודעת שקשה עכשיו, ואני יודעת שרע ופיכסה... אבל אני שמחה ששיתפת אותנו, שפרקת קצת את העול. ועכשיו, השלב הבא, זה לתת לנו קצת, רק קצת לעזור לך. הא? מה את אומרת? את נותנת לנו?

ב ל

New member
עדידוצ´קה...

תודה, תודה שאת כאן, כל כך חשוב לי לקרוא את התגובות... סתם קשה, מנסה לעבור את זה, אוהבת אותך ומתגעגעת כל כך אני..

scarlet moon

New member
היי לך...../images/Emo39.gif

תראי, לא ממש הבנתי אם הפנת את זה אליי... זה היה ממש מוזר. כן, אני חברה טובה של הבת של ד"ר שטיין, אבל לא הבנתי מה הקשר? ואיך בכלל את יודעת את זה? דיברת איתה? ואיך היא יודעת על הקשר שלי לפורום הזה?... ואיך בדיוק הראתי לה תמונה שלך, אני בכלל לא יודעת איך את נראת...אני לא חושבת שדיברנו אי פעם..
בכל מקרה- אני מצטערת מאד לשמוע איך שאת מרגישה...... מקווה שתרגישי טוב יותר. לא מכירה לגמרי את הסיפור חיים שלך, ומה המצב שלך, אבל אני מאחלת לך שהוא ישתפר. ואל תרגישי נטושה. כי את לא. את לא לבד..

ב ל

New member
../images/Emo20.gifהיי../images/Emo20.gif

כן זה היה מופנה אלייך, וקודם כל זה ממש לא מתוך כעס... שאלת איך אני יודעת, אז ד"ר שטיין בטיפול האחרון שלי שלשום אמר לי שהחברה הטובה של הבת שלו נמצאת בפורום שאני הייתי במפגש שלו והבאת לה תמונה שמשהו שם בפורום... דרך אגב אני לא כל כך בטוחה שאת היית במפגש, זה היה באזריעלי לפני מלא זמן... באמת מעניי אותי. היית שם? ובקשר לחברה שלך איך היא יודעת שאת בפורום הזה, את האמת אין לי מושג אבל זה מה שד"ר שטיין אמר שהבת שלו אמרה לו והראת לו את התמונה, ולא יודעת ולא לא דיברתי עם הבת שלו, הוא יהרוג אותי אם הוא יגלה שרק אמרתי לה שלום... ומחוץ לזה אין לי מושג מי היא אני רק ידעת איך קוריאם לה... זהו ממש אין לי קשר איתה... בכל מקרה רק שתדעי שאני לא כועסת... סתם זה היה מוזר לשמוע את זה שלשום בטיפול האחרון לפני שהוא עזב אותי...

scarlet moon

New member
שוב היי... ../images/Emo141.gif

תראי... היתה פה אי-הבנה ממש מוזרה. אני לא מי שאת חושבת שאני. זה נכון שאני חברה טובה של הבת של המטפל שלך, אבל אני בהחלט לא מי שאת חושבת שאני, כי אין לי שום קשר אלייך (אף פעם לא דיברתי איתך) או אל ד"ר שטיין או אל פורום הפרעות אכילה......... אני והבת של ד"ר שטיין ניסינו להבין למי בדיוק התכוונת, כי כל הדבר הזה היה ממש מוזר... כנראה חשבת שאני מישהי אחרת שהיא חברה שלה......... וזו אי-הבנה דיי מוזרה ומיסתורית, כי אין לי מושג איך הגעת אליי. אף פעם לא הייתה לי תמונה שלך, אף פעם לא הראתי אותה לד"ר שטיין (חוץ מהעובדה שהוא אבא של חברה שלי אין לי שום קשר אליו) ואף פעם לא דיברתי איתו או עם הבת שלו על שום דבר שקשור לפורומים האלה או שקשור לדיאטות והשמנה, הפרעות אכילה או מה שלא יהיה. אז באמת העניין הזה הוא דיי מוזר. בקיצור- אני לא מי שאת חושבת שאני. מצטערת.

ב ל

New member
|חמניה|שוב היי לך|חמניה|

או קיי רק שתדעי שאני לא כועסת, אבל כנראה שאת לא זוכרת שסיפרת לה, אני לא רוצה לריב איתך אבל איך בדיוק אז ד"ר שטיין אמר לי שחברה של הבת שלו טל שרושמת גם באחד הפורומים בתפוז, שהייתי במפגש שלו(המפגש היחיד היה של דיאטות והשמנה)... אני לא יודעת אם זו את הוצאת את התמונה או הבת שלו, ואת האמת לא אכפת לי, אני יודעת אף פעם לא דיברנו וגם לי אין מושג מי את, ולא נראה לי שיכול להיות כאן עוד טל שהיא חברה של הבת של ד"ר שטיין שהוא היה המטפל שלי... ולא צריכה להיות לך או לה תמונה שלי יש בפורום הזה לפחות שמו תמונה שלי פעם אחת.... וכדאי שתבריי את זה עם הבת שלו כי היא יודעת כנראה שאת רושמת כאן... לא כנראה, בטוח...... מצטערת אם סיבכתי את הבת שלו אבל זו האמת, כדי שתשאלי אותה כי אם ד"ר שטיין יודע אז אף אחד לא יכל הגיד לו את זה, ולמה שהוא ישקר...?

scarlet moon

New member
../images/Emo26.gifשיר

אני לא יודעת אם יש לך את האמצעים לזה כרגע, אבל צריך למחוק את השרשור הזה. הסיפור הזה חשוד ומוזר, ומפחיד. ולא רק אותי. אז בבקשה.

../images/Emo35.gif

אוקי, בנות!!! אני קוראת אתכן לסדר!
===> דופקת עם הפטיש על השולחן, כמו שהשופטים תמיד עושים [אחחח, תמיד רציתי לעשות את זה
] יש לי הרבה דברים להגיד על השירשור הזה, אבל בעיקר לך, בל [בכוונה אני קוראת לך ככה, כי שתיכן ´טליות´ וזה סתם יבלבל
]: בל, אני לא יודעת מאיפה את הבאת את כל הפרטים האלה, אבל אני רק יכולה לומר לך בפרוש, חד וחלק, שסקרלט מון לא היתה בפגישת הפורום האחרונה... וגם לו בזו שלפני, כך שאין סיכוי בעולם שראית אותה, או שהיא ראתה אותך. ואם כבר היא ראתה אותך, אז זה בתמונות שאבשי פירסם כאן, אבל אני לא בטוחה שהיא עברה על כל התמונות וראתה את הכל... בכל מקרה, אני גם חושבת שאת מתבלבלת ושאת חושבת שסקרלט מון היא בנאדם אחר... הקשר היחיד שיש לסקרלט מון עם ד"ר שטיין הוא שיש לה חברה שהיא הבת שלו. זהו, זה הכל. פיניטו. ולמה שאבא של חברה שלה ידבר איתך עליה? למה שסקרלט מון תדפיס תמונה שלך ותביא לו את זה? אני חושבת שיש כאן בלבול אחד גדול ואי הבנה אחת ענקית, בל. רק אנא ממך... אל תאשימי אותה בדברים שאת לא בטוחה בנכונותם, כי זה מפחיד. ובזאת, אני מקווה, תם השירשור הזה. לא להגיב להודעה הזו שלי, כי זהו. די. השירשור הזה גורם רק אי נוחות לשני הצדדים. אז זהו, גמרנו עם זה? שולם?
שיהיה לכולנו ערב טוף!

behappy

New member
עדידוש-את גדולה מהחיים.

רק עכשיו קראתי את כל הבלגן הזה ומה אני אגיד?? נבהלתי! דבר ראשון-מסרים,בנות!! אל תהפכו את הפורום לזירת התכסחות ציבורית על עניינים פרטיים שלא עניינו של אף אחד ובנוסף-שיכולים לפגוע ברגשות של כל הצדדים המעורבים. בלוש, אני נורא מבינה את המצב שלך,כמה את כואבת ומנסה להתגבר.. והייתי רוצה לעזור לך בכל דרך אפשרית. אבל זו לא הדרך.. וזה גם לא יעזור. ובכלל,אם אפשר לומר משהו.. כל הפניה הזו לד"ר שטיין נראית לי מיותרת. כי זה להביט אל העבר במקום אל העתיד המדהים שיחכה לך ,אם רק תרפי קצת..אם רק תאפשרי לעצמך. ובכל מקרה, לא נראה לי שטל<סקרלט> ראתה אותך פעם במציאות.. היא לא היתה באף מפגש וגם אם כן-היא לא היתה עושה דבר כזה. ושאר הדיון-לא פה..בבקשה!זה פוגע בכולם.
(((אוהבת))) שיר

למעלה