"חזרת פתאום...."

אורליטה טגידי לי משהו

כמה פעמים אמרתי לך? הם קיימים הם נמצאים כשזה מתחבר זה מתחבר לא יעזור כלום וכשלא אז לא וגם אצלנו הנשים זה קיים... כמה בחורים הכרת שהיו מאוד רציניים אבל זה לא היה זה מבחינתך? אני בטוחה שהיו... לפחות לי היו הרבה ובכל זאת לא הלכתי עם זה למה? כי הם לא התאימו לי , כי מבחינתי זה לא היה זה ואולי בעינהם אני לא רצינית? את לא רצינית? חשבת על זה?

חופשיה ../images/Emo24.gif

הזמן לדאבוני מרפא חלק מהפצעים... חלק נשארים שם ואינם נרפאים לעולם. ימי התום מילים :צרויה להב לחן: רמי קלינשטיין ושתגיעי לבית שלו ותמצאי אותו שמה ספרי שאני מחכה בלילות ואל תספרי עד כמה אמרי לו עשיין אני נמצאת מסרי אהבה ושלום בקשי שירים עוד כוס לחיי ולזכר ימי התום זמן שנשאר ואין רחמים אין לי שום חרטות או תקוות לעצמי זהו כל מה שיש אז מה מחבר בסופו של דבר שני אנשים יחד? צל חלומות, משקל העבר מסע של בדידות ופחד אני עייפה מלכסות יותר עייפה מלרדוף בין הברירות לשלם ולוותר אני אשלם עד הסוף זמן שנשאר ואין רחמים אין לי שום חרטות או תקוות לעצמי זהו כל מה שיש הוא בטח זוכר איך באתי עליו חיפשתי תשובה מושלמת חול מעוור את עיננו עכשיו סופה בכבדות נושמת

האלי

New member
תני לו דקה להתרגל אליך שוב.

כן, ודאי לא קל גם לו... ועכשיו, אם אני מבין נכון, זה עומד על האם יהיה בך הכוח לתת לו להרגיש שהפחדים מיותרים. זה לא קל להתמודד עם הפחדים האלו, בעיקר לגבר שמתוכנת להיות חזק ולהכחיש את קיומם של פחדים מכל וכל. ואל תתני לזה שהוא מדבר על הרגשות שלו, אם הוא מדבר. הוא לא יודע איך להתמודד איתם, הוא לא יודע מה לעשות. הוא צריך את התמיכה שלך והוא לא יודע איך להתמך והוא חושב שאסור לו להתמך. קשה לו חופשיה, והוא צריך את עזרתך, ויותר מזה את סבלנותך. שלך, האלי.

r e d head

New member
סליחה שאני מתערבת...

אבל מעניין אותי....כמה זמן היא אמורה "להעזר בסבלנות"? ומה בתאכלס עומד מאחורי המילים שלך...תמיכה, עזרה, סבלנות...מה היא אמורה לעשות?

להמתין

להמתין, ועוד להמתין.. עד שהוא יהיה מוכן. וזאת בהנחה שמבחינתה הוא שווה את ההמתנה.

r e d head

New member
הסתובבה פעם תמונה באינטרנט

של אישה -שלד שיושבת על ספסל וממתינה....חיפשתי ולא מצאתי. אבל זאת בהחלט התשובה שלי בשבילך. אני מדברת מניסיון ויעל מכירה דיי טוב את הניסיון שלי בהמתנה.

*יערית

New member
המתנה...

לא תמיד מצטיירת כפראייריות או חוסר כבוד{תוספת שלי} עצמי....המתנה מהניסיון "הקטן" שלי בחיים הוכיח לי שהאדם היה שווה כך ההמתנה השתלמה...ושהאדם לא היה שווה ההמתנה היתה לא שווה ,הכל עמד אחד מול השני עבורי, למדתי להבחין באנשים ששוה עבורם להמתין עד אשר יגיעו להחלטה שלהם..ולפעמים למדתי לומר.... החיים קצרים לי מידי....אני ממשיכה הלאה! רק יעל יודעת מיהו האדם...ורק יעל מכירה אותו הכי קרוב שיש גם אם יש אנשים שקרובים אליה ואל הסיפור שלה, היא מרגישה אותו הכי טוב שיש... היא חכמה מספיק בכדי לטעות,להצליח,לאהוב,לכעוס, לקבל,לדחות,להמתין,או לסגור את הפרק הזה מעליה. אני מאמינה.......שמכל "נפילה" שלנו אנחנו יוצאים מחושלים יותר ,חכמים יותר,מחוזקים יותר......
וכל זאת רק מהניסיון האישי שלי....

r e d head

New member
יערית...

אכן רק יעל יודעת. ואפילו אם שווה והרבה...האם ריאלי להמתין ומה ההפסד לא כל כך קר כמו שנשמע זה סיכון. אני לקחתי את הסיכון הזה פעם וגם את התוצאות. היום לא היתי עושה זאת שוב.

*יערית

New member
חזרת פתאום....../images/Emo141.gif

יש לי מן תאורייה משונה לגבי "חזרה" פתאומית בכלל הן מהצד הגברי והן מהצד הנשי... זוכרת לעצמי פעם בעברי שניתקתי קשרים כי.... לא הייתי מספיק רצינית,או לא הייתי מספיק בשלה לקשר אך בכל זאת אהבתי ונימשכתי...זה היה כי בדקתי.. בדקתי שוב אם נשאר שם רגש עבורי...רציתי אז בעברי לשמוע שוב..."רק אותך אני רוצה"....זה היתה בדיקה שלי, זה היה "נוהג" מגונה שנהגתי לעשות בכל פעם שהרגשתי שאולי טעיתי בהחלטה..ובדקתי דרך חזרה.. כך חשבתי גם על גברים שאומרים שמצד אחד יש בהם את כל הרגשות ואת כל האלמנטים החשובים לבניית קשר ובכל זאת לוקחים צעד אחד אחורנית..הם בודקים אם לא אבדה התקווה, לפעמים חשבתי שזה גם עיניין של אגו..ואז מוסיפים את המילה אהבה אבל בכל זאת לא הולכים איתה לידי מעשה..... ואז אני קוראת כאן תגובה של גבר..שמפרש זאת אחרת...שטוען שאולי הוא תקוע במקום כלשהו..בנקודה מסויימת והוא צריך את "זריקת " החבל מצידך בכדי למשות אותו אלייך, לפעמים זה מעייף,לפעמים אנחנו רוצות שהן יבקשו את הקשר יותר מאיתנו בכדי שנרגיש בטוחות בו....אז אולי סובלנות? אולי הזמן יעשה את שלו ברגע שיבין שהזמן הוא למעשה נגדו כי מחר..יכול להיות שאחר יקסים אותך והוא יאבד את שיכל לקבל "בקלות"....?לא ממש יכולה להצביע ולאמר בוודאות.... הלמה ?כבר דיברנו על המילה הזו.....היא לא תכניס אותך למצב של הבנה אלא רק משיכת רגשות של כעס ותהיות ומחשבות למה זה לא הולך? אולי תנסי.....וזו היתה דרכי בכדי להבין איפה הבעיה... לנסות לשים הכל...הכל על השולחן{אני בטוחה שקלף אחד פוספס שם}ופשוט לדבר על איך ניתן בכל זאת להכנס לקשר שאתה אוהב,בטוח,מאמין,נמשך אליו....אבל חושש..אבל נתקע בנקודה שהינה מובנת לצד שממול...פשוט לדבר....ולא סתם לדבר להכנס לבתוכנו של הבנאדם..ואם את ברת מזל ויודעת לקרוא בין השורות או יודעת לפרש את דבריו..אולי רק אז תביני מה בדיוק הבעיה ואולי רק אז תביני שיש כאן מקום להתעקש עליו..או מקום לוותר עליו ואז לסגור הכל בכדי לא לפתוח את הפצעון בכל פעם. בלי למה...עם הרבה אהבה ל ה ב י ן! ובנתיים יעל.......
והרבה הרבה כוח להמשיך לחפש את האושר שלך ויהי מה!

מצוטטת

New member
חייבת הייתי

להדגיש זאת בהדגשה נוספת/חוזרת..... רציתי אז בעברי לשמוע שוב..."רק אותך אני רוצה"....זה היתה בדיקה שלי, זה היה "נוהג" מגונה שנהגתי לעשות ....... שנוריד את המילה מגונה, מה את אומרת
(נו טוףףףףף , אני לעצמי הורדתי
) עם הרבה אהבה ל ה ב י ן! את זה אהבתי.......המון אהבתי
אז נדחפתי לרגע... כי יותר משהתחברתי לכתוב אימצתי גם לעצמי......

את הלמה כבר אמרו לפני

לזרוק לצד עכשיו ומהר באמת איזו קללה עסיסית יכולה להתאים יותר כאן... עם כל הכאב יקירה כאן זה המקום בו ההגיון צריך לתפוס מקום לא יודעת, אבל אצלי זה הזמן להפעיל אותו במלוא הכח לא משנה למה? לא חשובות המילים שנאמרו , מה שחשוב זה המסר הבחירה שלו והוא בוחר להתכחש לאהבה ולבחור בפחד הוא בוחר לזרוק הצידה את הכל ואת? לשנות את הבחירה שלו אינך יכולה ולכן הכי חכם במצב הזה הוא לנתק! כן יעל , עם כל הכאב העצום לנתק רק ככה תוכלי להמשיך הלאה רק ככה הפצע יוכל להגליד שהרי קשר יגרום רק לאשליה לתקווה בואי יקרה הניחי ראש ואתן לך

ophra

New member
אשה יקרה ../images/Emo24.gif

גם אם קצת באיחור, לא יכולה שלא להתייחס להגיב גם אם זה רק בחיבוק גם אם זה לא מוסיף הרבה על דברים שכבר אמרו לפני (קראתי כמעט את הכל....
) חושבת שמבינה כל כך את התחושות האלו שלך התסכול הכעס ה"למה"??? התרופה היחידה שאני מכירה לתחושות האלה היא זמן זמן והסחות דעת קטנות....
אני יודעת שבסיטואציות כאלה אין מקום להשוואות אבל... לפחות את לא צריכה לראות אותו יומיום....
עפ
(לוקחת את הזמן. גם לעצמה)

יעלי

יעלי יקרה מאוד, חיבוק גדול לך... יש אנשים (יותר גברים אבל גם נשים) שבוחרים שלא לבחור ביחד, לא חשוב אם זה פחדים, אכזבות, אמא שלהם (המון פעמים), הקרמה שלהם, השעור שלהם... ולך מגיע אחד שבוחר ב: כן, אחד שמסוגל להגיד, אני רוצה אבל פוחד, בואי תעזרי לי, את לא יכולה לבחור בשביל אף אחד אחר, רק בשביל עצמך, אולי יום אחד האיש המסוים הזה יוכל לבחור אחרת, עד אז, הוא לא ראוי לך, הוא קבל דוגמית של יחד עם יעל, בקשר שהתחיל, בטיול למדבר, ועכשיו הוא צריך להיות ילד מספיק גדול לבחור בזה, פוחד? זה בסדר, שתף ובקש עזרה, פוחד מדי אפילו בשביל זה? לא מגיע לו את המתנה הנפלאה שקוראים לה יעל, אולי יום אחד הוא יגדל ויהיה מסוגל לבחור אחרת, עד אז...שיחפש ת'חברים שלו... ואת, אל תשכחי לרגע, שזה לא שלך ולא בגללך, זה הוא והבעיות של הבפנים שלו... חיבוקים מלאנים לך פייה

למעלה