"חזרת פתאום...."

../images/Emo14.gif"חזרת פתאום...."

היית...נגעת...חודשיים הלבטים היו שם כל הזמן ההבדלים שביננו, השוני העצום, שפחדנו שרק יביא לתסכול. המדבר....היה טיול הפרידה שלנו. צררתי איתי, צידה לדרך, חוויה מתוקה של בשניים וצעדתי קדימה, בעיניים פקוחות, לנסות ויצור לי בשניים ... במקום אחר. שלשום קלטתי שאתה שם שנגעת עמוק יותר משחשבתי שאני נוגעת באהבה...שבשלוש השנים האחרונות, חוויתי פעמיים... אתמול...טלפון, זה אתה. מבולבל מתגעגע א ו ה ב כן, אתה הסגור כל כך, והמתקשה להביע...הבעת אהבה. הבטן געשה חשמל מילא אותה, מקורקבן ועד בית חזה וכל גופי סער אוהב ....אמרת אך מבולבל ולא יכול ליצור...את אותו בשניים. קולט שאני בדרך להיעלם קולט שאני לא מתמודדת ולא מצליחה להמשיך הלאה כשאתה בסביבה כואב בוער חווה תחושה שלא זוכר מתי חשת אומר מילה...שלא זוכר מתי אמרת ובכל זאת...בוחר....גם אם לא מבין למה...שלא להיות שם. ואצלי... תחושות של התעלות...כן....אני מרגישה... ומצד שני, כ ע ס קיבינימאט אתה מרגיש אני מרגישה אתה חווה תחושות שלא מורגל בהן ובכל זאת זורק את זה הצידה.... לרגע שרתי לך... "חזרת פתאום, הנה אתה בבית, תן לי רק דקה לנשום באת לי כל כך כל כך פתאום..." וברגע....נמחה הכל. ל מ ה ????

עוף כנף

New member
היה לך קשה, אבל את מתגברת..

את הרי יודעת ש.. גם לא היה ודאי לא קל. קצוות לא סגורים. נפרדתם במסע מדברי בעקבות רצונו שלו - אבל לפני שנמוגו ענני האבק עוד בטרם התגברת על הפרידה, הוא מגלה שאצלו הקצוות עדיין נוגעים לא נוגעים. ולא, לא מבינה מדוע דווקא עכשיו החליט להביע את אהבתו, אם עדיין אינו מעוניין בכם כשניים. הוא מבולבל רוצה להיאחז במה שהיה ומחייה מחדש את מה שעדיין לא שקע... ועכשיו, להתחיל שוב לעכל ולרסן מחדש את הרגשות שהתעוררו. ו..בהחלט מותר לכעוס..

r e d head

New member
לא יודעת

לפני כמה זמן חשבתי לי אך זה שבגיל 20 ומשהו לא היו לנו את הפחדים האלה מה הוליד אותם הניסיון המר לחיות ביחד ולסבול יום יום שעה שעה בבית הפרטי. באופן אוביקטיבי לחלוטין, האפשרות שהסרט הזה יכול לחזור על עצמו לא רק מפחידה אפילו מבעיתה. אתמול היתה לי שיחת טלפון ארוכה עם ידיד ותיק, בין השאר הוא סיפר לי על הבריחה שלו בשעות הבוקר המוקדמות מביתה של חברתו האחרונה. ברגעים האלה יכולתי לשמוע את צעקת ה"למה" הגדולה שלה. פשוט ככה, הוא ורק הוא עם עצמו לא מוכן לקשר זוגי יומיומי. ולכל המשתמע מכך. נשמע מאוד פסימי הסיפור הזה שרוב הנשים רוצות זוגיות ורוב הגברים מפחדים מקשר מחייב, אין הרבה קוים מקבילים משיקים בסיפור הזה, אלא יותר ויותר קווים נחצים, וחותכים ומכאיבים(לפני שיתקנו אותי כאן יש גם נשים שמפחדות מקשר הרבה פחות). השכל הישר אומר שכאשר יש משיכה והתאמה וטוב ביחד יש קשר, מתפתחת אהבה. וזה לא מספיק צריך לפגוש את האדם שבשל לקשר. אני מעיזה להגיד שאני מאמינה שכמעט כולם מגיעים לזה באיזה שלב.

r e d head

New member
אני חושבת שהגיעה הזמן שנוציא

את המילה הזאת ..."למה" מהלקסיקון של הפורום הזה. בזבוז אנרגיה מיותר לחלוטין. אני חושבת (ותסלחו לי) לזרוק איזה קללה עסיסית זה יותר מועיל ופחות מתסכל.

רות 2

New member
הרי כבר חזרתי ואמרתי....

מה שצריך לומר בקול........... זה "כוס אם כל העולם"ואחותו גם....... בוקר טוב לך עולם!!

r e d head

New member
תארי לעצמך...

אחד כזה הולך ברחוב....וקבוצת נשים רודפת אחריו.....

red ועוף....בואו הנה מהר../images/Emo160.gif

ו
.... על שום מה
בעבור ה
שנמרח לי על הפרצוף אחרי שקראתי אתכן...

אורלי41

New member
הפחד הבלתי מוסבר ממחויבות../images/Emo67.gif

קודם כל חג עצמאות שמח לכולם
עצמאות?! תרתי משמע.. עם עצמאות המדינה אנחנו שמחים ומרימים ראש בגאווה. עם העצמאות שלנו ועם החופש שלנו... לא להיות קשורים... לא להיות תלויים... לא להיות מחויבים... הרי בכך רצינו.. והנה פתאם מרכינים ראש.. וחשים את אותן צביטות בבטן וב-
אז למה? למה? הלא רצינו בחופש.... בשינוי.. אבל לא כזה.. כולנו רצינו את השינוי כדי שיהיה טוב יותר, כדי שנבנה מערכת טובה יותר, נרגיש את מה שלא הרגשנו בפרק א'.... אז למה לעזאזאל היא לא באה? היכן הם אותם אנשים שכן מחפשים קשר בלי רגשות פחד וחרטה? צפור קטנה לחשה לי
ואני מקבלת את דבריה ומרגישה
כמו אחת שנתנו לה
..... אמרה: הגברים שמחפשים מחויבות, שמחפשים קשר מחייב ומחפשים בית חם.... לפני שמסיימים פרק א' באופן פורמלי.. כבר אז... מישהו דואג להכיר להם או שהם מכירים מישהי ומיד עוברים מפרק א' לפרק ב'.... הם לא מספיקים להבשיל כמו שאמרתם... (להבשיל= פרותיהם נרקבו= הראש נשרט ונסדק). אבל מצד שני גברים יוצאים החוצה נכנסים מיד לקשר, מרימים ראש, מבינים מה ערכם, מבינים עד "כמה הם שווים בשוק..." ואז פורשים כנפיים אל הפרח הבא...ואנחנו נשארות עם
... בכל אופן זו דעתי בנדון.... אז איפה הם אותם הבחורים ההם... שכן רוצים קשר טוב איכותי זוגי עם כל אותם רגעים כייפים בשניים, ביחד שרק במערכת זוגית אפשר לחוות אותם על אמת... היכן אלו שלא חוששים מהמילה מחויבות לקשר זוגי אני בכל אופן לא מכירה כאלו.... אם יש אחד שכזה פנוי...
הנני כאן

אורלי...עצמאות.. פחד... קשר...|פצצ.

קודם כל ברוכה השבה... ובאשר לאלו שמחפשים קשר מחייב ובית חם... רוצה ללחוש לך באוזן, שקיימים כאלה פגשתי כמה מקסימים כאלה לאחרונה אבל....מה לעשות ...שבבטן...לא זז כלום? יש לך אולי switch להעברת זרם בבטן??? ולגבי העצמאות.. לא רציתי בה. באופן סמבולי התגרשתי ביום השואה, יום שהיה לי אסון אישי, אך..אסור לשכוח שיום זה היה בין שני חגים אחרים, אחרי חג החרות ולפני חג העצמאות
היום, נהנית כל כך מהעצמאות שרכשתי לעצמי בשתי ידי ומהחרות הניתנת לי מעצם היותי גרושה
ומוצאת את עצמי קנאית לעצמאות וקנאית לחרות וגם אני...פוחדת
ממצב בו אצטרך להחליט החלטות עם אדם נוסף והמושכות כבר לא יהיו בידי אז מכירה...מקרוב, את אותם פחדים..!
אז מה נותר? אישה פוחדת איש פוחד נכון... שניהם חווים רגשות עזים אך...לפחות אחד מהם...בוחר להשאר בפקעת....ולא להפוך לפרפר.

אורלי41

New member
מיציתי את החופש והעצמאות ../images/Emo122.gif

ברוכה הנמצאת יקירתי
לדבריך "אלו שמחפשים קשר מחייב ובית חם.. פגשתי כמה מקסימים כאלו לאחרונה..." שמא תתחלקי בהם עם חברותיך?
ממרומי שנותיי כגרושה דיי מיציתי את החופש והעצמאות שלי שרכשתי. דיי נהנתי ממנה ומהכח שביכולתי לקחת אחריות ולשנות את חיי. כיום מש"התבגרתי" ורוויתי ונותרתי לבדי בבית (לאחר שהגוזל היפה שלי התגייס בשעה טובה) המחשבות החלו לעלות ולהעלות אבק חריקות שרשרות הטנק.... חייבת שינוי בחיים... עד כמה אפשר לבד... את צריכה מישהו לידך שיחלוק איתך את אותם רגעים יפים ופחות יפים.. ואת אותו אלכסון שנוצר במשך השנים.. במיטתי.... אז היכן מוצאים את אותו אחד שרוצה כמוני לחלוק את אותם רגעים של.... אושר... עצב... רצון לחיבוק... רצון לאהוב ולהתרגש מחדש... להתגעגע... ועוד ועוד.. שלא כאן המקום לפרט...

דואלי

New member
היכן מוצאים אותו....היתממות??!!

ברגע שאת מקרינה החוצה/משדרת/ שאת רוצה מעונינת ! הפידבק יהיה גם מעונינים ורוצים אותך /רוצים בך! האמצעים והדרכים קיבלו ממזמן כשרות.... באתרים השונים במסיבות חברים וחברות שרצו בעבר להכיר לך (אבל העדפת את הלבד) לצאת המקונחייה שלך לצאת מהשאלות של איפא ?ולמה? ואז השמיים הם הגבול ,וגם אז אין הבטחה שימצא מיד אותו אחד אבל לנסות ולהתנסות מעלה בהחלט את רף הסיכויים!..

מייקי69

New member
ברררררררררררר......

לא יכול להיות, שאני אעבור ליד הודעה כזאת מבלי להגיב. לא יכול להיות. אז קבלי "ברררררררררררר...." עם צמרמורת רצינית, ונדבר בערב - אחרי המנגל

מייקי69

New member
חזרתי, עם בטן מלאה ../images/Emo13.gif

לא יודעת מנין הקביעות האלה לגבי גברים. לא יודעת מי אמר/ה לך את שציטטת כאן. מוטעה לחלוטין! לחלוטין! ישנה תקופת מעבר, אחרי גירושין. כאחת שחייתה עם מישהו בתקופת המעבר שלו, מודיעה לך חגיגית - שממש לא כדאי לך למצוא גבר, יום אחרי גירושיו. בכלל כל הדיעה שלך מקוממת. למה את חושבת שהתשובה והפתרון לבעיה שלך - תלויים "בהם" - בגברים? אמרו כאן, מתחת, וצדקו - הפתרון תלוי אך ורק בך. היום אמרתי לבן שלי משהו, שאני חוזרת ומפמפמת בו, משהו שלא אפסיק לומר לו: יש איזה קסם בעולם. אם אתה מסתובב בו ומחייך, הייה בטוח שהעולם יחייך אלייך בחזרה. אם תתהלך בראש מושפל, תחמיץ פנייך אליו, זה גם מה שתקבל בתמורה. אז אם את באמת רוצה למצוא לעצמך קשר זוגי כלשהו, תעיפי את הדיעות האלה דרך החלון, עבדי על עצמך, חייכי, החזירי את התקווה - ותראי איך הקסם עובד.

אורלי41

New member
שחקנית נהדרת אנוכי ../images/Emo122.gif

קראתי שוב ושוב את דבריך והנה דבריי...
נכון שגברים עוברים תקופת הבשלה עם צאתם מהבית... לא כולם אבל הרוב.. ישנה אותה תקופה בה הם מתהוללים ומשתוללים ועוברים מפרח לפרח... הלא איני רוצה בגברים......אלא ב......גבר אחד בלבד.. גם בין קוצים יש תמיד איזו שושנה.. (גבר שלא מחפש תקופת הבשלה) לגבי מה אני משדרת... תאמיני לי להבימה יכולה ללכת ולשחק שם.. כל אחד ואחת מהסובבים אומרים לי... כמה אנחנו מקנאים בך... כמה שאת נראית שטוב לך ואת מאושרת... הלוואי עלינו... כלומר לסביבה משדרת מליון דולר וכמה טוב לי והאושר מקיף ומציף אותי... ויום שאיני בעבודה למחרת תמיד שומעת את אותו משפט... "חסרת לנו אתמול... השמחה והחיוך שלך..." וכשמגיעה הביתה.....האמת צצה ועולה... הלבד... שם איני שחקנית... כמה אפשר לשחק מאחורי מנעול ובריח... לכן משתדלת להיות כמה שאפשר מחוץ לבית... כדי להמשיך ולשחק אותה עד ....... ולתפארת מדינת ישראל.....

אני חושבת ש...

דוקא המשחק הזה מזיק... ביחוד כשאנחנו מדברים על קשר זוגי הרי אף אחד לא רוצה להיות על הבמה כל הזמן... תהיי את אורלי מקסימה כמו שאת עם החולשות עם העצב לפעמים ועם החיוך והשמחה לשחק מאושרת וחזקה לא מקדם אותנו לשום מקום ... המשחק הזה שלך , מכירה אותו, מקרוב לא מוביל ולא יוביל לשומקום אחר כך כשתורידי את האיפור ואת המסכה כשתרדי מהבמה רק אז הוא יגיע... (ורק תחשבי, מי רוצה להיות עם מישהי שכל כך טוב ונפלא לה עד שאינה משאירה לו מקום?...)

בלתי מוסבר

כמעט שהגבתי, אבל אז התעייפתי מהמחשבה להיכנס לזה. בהצלחה לך אם תפיסתך זו

למעלה