חזרתי..

../images/Emo14.gifחזרתי..

זהו, אין לי כוח יותר להגיד כלום.. פשוט חזרתי, ואני לא חושבת שאני אסבול את המחשב בימים הקרובים
איך בנאדם יכול להיות כל כך מושלם..

the mush

New member
../images/Emo24.gif

תתחברי לפחות למסנג'ר, אני רוצה לשמועעעעעעעעעע

י ר ד נ י

New member
עכשיו אני מסוקרנת

ספרי! איפה היית, מה עשית, ומי כל כך מושלם!?!? אה ו, ברוכה הבאה

זהו, קצת התאוששתי..

היה הכי מדהים בעולם.. וקצר מדי
בעקבות ההצלחה של הטיול הזה והמהירות שהוא עבר מתוכנן עוד טיול לחנוכה, והפעם של יותר ימים (5 בטוח, אולי 6 ואולי שבוע..לא יודעת).. אמא אמרה לי שהיא נותנת לו חודשיים גג להפרד מהחברה שלו, היא הבנאדם הכי חננה שיש (לא היא לא הייתה בטיול, אבל אמא שלו סיפרה לנו עליה..) והם חברים 3 וחצי חודשים ככה.. והוא הזכיר אותה רק פעם אחת הטיול
פתאום אני בוכה משירי אהבה בכל מקום
או ישנתי חצי יום.. לא ידעתי שאני אגיע לכאלה מצבים.. אבל רק עד חנוכה.. וגם מתוכננת בפורים חופשה לאיטליה לעשות סקי
איתם..והוא אמר שהוא 100% בא וגם בחנוכה הוא אמר שהוא לא מפספס את הטיול, והוא אפילו רוצה להצטרף לכמה מהגברים לטיולי אופניים ויש 2 גברים (אבא שלו ומישו מהשכונה) שבכושר גרוע אז הם באים עם הג'יפים ללוות והכל אז אמרתי שאני אבוא גם
זהו, נכון לעכשיו אני לא בוכה ולא מסתכלת על תמונות. אגב תמונות צילמתי אותו לפחות 80 תמונות
כאילו לא הוא לבד..עם כולם.. אני אשלח למי שרוצה.. אחח העיניים הכחולות האלה
הוא מדהים
כל פעם מחדש אני נזכרת למה אני כל כך אוהבת אותו.. אה והוא מתגייס באפריל
אבל יש זמן
קצת..

אממ הוא עוד מעט בן 18..ואם את רוצה

אני אשלח לך תמונה..אני לא אשים בפורום
ואני עוד מעט בת 14. ולא
אל תגידי כלום
שמעתי כבר מספיק, זה לא מזיז לי ולא מעניין אותי. לא להגיד שומדבר בעניין ה-4 שנים הפרש האלה

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאת בת 13 וחצי...

אם הוא ירצה אותך הוא יצא סתם פדופיל

סתיף

New member
../images/Emo8.gif

ממש לא...זה רק יוכיח שהוא לא שם פס על הגיל.. יש לי חברה שגם בינה לבין החבר שלה יש מללא שנים ביניהם...אולי אפילו כמוך.. והם אוהבים אחד את השני וכיף להם אז אם את בטוחה בזה וגם הוא לכו על זה ושיהיה לך בהצלחה...

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאי אפשר לדעת מה כוונות אמיתי

אמיתיות של בנאדם. ואם את היית בן בן 18 שמכיר ילדה בת 13 וחצי, תודי שלא היית חושבת על שום דבר ברצינות. סורי רותמה

אני עוד 3 חודשים בת 14, אם הוא ירצה

אותי זה לא כי הוא פדופיל
המשפט הזה היה משפט של תינוקת, זהו אני פשוט לא אגיד יותר..

amitush26

New member
../images/Emo187.gifהיה מובן לי שאני לא אקבל

תגובה אחרת מזאת. אבל רק תחשבי על מה שאמרתי, לדעתי זה לא היה "משפט של תינוקת"

למעלה