חדשה ^ ^

זמרת ישראלית

שירים: איתי [ארגג שיר מעצבן], שיר אהבה פשוט, קליפה [זה שלה?] ועוד איזה כמה.. קיצר יש לה כמה שירים שמשמיעים אותם הרבה ברדיו זמרת שאפשר להגיד שבתור זמרת ישראלית היא לא רעה (למרות שהיא ממש מתבכיינת בשיר "איתי" וממש עיצבנה אותי) היא לא ממש ממש טובה אבל היא גם לא רעה...

sh53

New member
יכולות להיות פה המון תשובות

- אולי הגיל, אולי באמת הפרש של 3 שנים כן היה פער משמעותי ביניכם. אולי הוא רצה קשר רציני והיה בנוי לזה, אך את היית "מאחור", אולי בתחילת הקשרים שלך, אולי בתחילת ההבנה שלך מה זה בכלל אהבה ולא היית מוכנה לקשר ארוך ותובעני. - אולי המרחק גם הוא תרם קצת את חלקו, אולי היה לשניכם קשה להשקיע בקשר בשל כך וזה הביא למה שהביא בסוף. - אולי הפרידה הראשונה ממנו פגעה בו, אולי למרות שחזרתם יחד והוא רצה להיות איתך, עדיין זה צבט לו בלב ופגע לו באגו. לא יודעת אם כדאי להישאר מהקשר הזה עם טעם רע בפה, אלא להסיק את המסקנות בקשר הבא ולהמשיך הלאה בחיים עם זכרונות נעימים ממה שהיה. לא להישאר עצובה בגללו - יכול להיות שלא התאמתם בתקופה זו של חייכם, ניסיתם ולא הלך ויילך יותר טוב בפעם הבאה ועם הבחור הבא

G othiC A nGeL

New member
../images/Emo14.gif ->

- הייתי מוכנה לקשר ארוך ותובעני - המרחק לא היה קשור בכלל כי מבחינת נסיעות לשנינו אין בעייה כי האממ חוגרים וזה. שלא לדבר על זה שאנחנו באותו בצפר. -אולי. אבל עדיין זאת לא סיבה להגיד אפילו חצי מהדברים שהוא אמר בריב שהיה לפינ שבוע.

sh53

New member
את האמת רק הוא יודע

ויכול להיות שהוא לא בנוי לקשר רציני ולא היה לו אומץ לומר לך את זה (אולי פחד לפגוע בך). בכל אופן, לפעמים זה קורה ואין לנו שליטה על כך - מאחלת שבפעם הבאה יעבוד יותר טוב.

G othiC A nGeL

New member
../images/Emo14.gif

לא היה לו אומץ להגיד לי [כדי לא לפגוע בי] אז הוא החליט לפגוע בי עוד יותר ? זה לא זה. לא נראה לי שזה זה. מקוה שבאמת יהיה יותר טוב נקסט טיים ^___^

katom400

New member
אל תחפשי את הלוגיקה מאחורי כל מעשה

כי לא כל מעשה נעשה משיקול דעת רציונלי. אפשר להתפלסף, להתעמק ולהתיימר להבין אך זה לא בהכרח יגרור הארה או תובנה כלשהי חוץ מהמסקנה שאין טעם לחיות בעבר. וכמובן, Better luck next time.

למעלה