הודעות משוטטות

הילדה הכי יפה בגן ../images/Emo68.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo140.gif

בואו נצעק את השם ביחד, נ-ט-ל-י", כך בישר גבי קדוש, ראש עיירת אילת, את זכייתה של נטלי זינו, בתואר "נערת אילת 2002" , כאשר ברקע אלפי בני נוער מאילת, השואגים את הזכייה ומעודדים. נטלי זינו, נערת אילת לשנת 2002 תתארח היום בפורום אילת, החל מהשעה 9 בערב, ותענה לשאלות הגולשים על הזכייה, התחרות, וחייה הפרטיים. כולם מוזמנים!.

Sheepe D

New member
לא הבנתי את הקטע אם טארה...

תגידו לי בבקשה מה קורה עם טארה ווילו? ומה הסוד הכ"כ גדול של טארה??? הא? מה זה זה? אף פעם לא הבנתי מה יש להם ביחד, חוץ מזה שהם שניהן מכשפות, תסבירו לי ב ב ק ש ה!!!

ניתוח פרק חדש באתר!

פרי עטה של BabyBlue! הכנסו לאגף ה- "מאמרים" ושם לקטגורית הביקורות.

Angelus

New member
6x21\22 באמת עדיף שלא נגזים.... ../images/Emo58.gif

כן, זה היה פרק טוב, אבל העונה הזאת ובכלל הפרק הזה לא משתווה לעונה החמישית! לטעמי קצת חירבשו את הקטע עם דאון בסוף הפרק ה -22... ובכלל, אני מקווה שספייק יחזור ויהרגו אותו.. אני שונא אותו, אם הוא ובאפי יהיו יחד זה יהיה כמו אנג´ל, אבל כפי שרובנו זוכרים, באפי ואנג´ל נפרדו כי הוא ערפד! אפילו שהייתה לו נשמה.. אז אני מקווה שהיוצרים לא יהיו טיפשים.. שיהרגו את ספייק :))

peace and Mor

New member
למי שמעוניין בנושא השמות....

מצאתי לי פתאום באמצע חיפוש אחר לגמרי אחר אתר מסויים... אתר עם פירושי השמות של דמויות...ולמה קראו לכל דמות ככה... ונדמה לי גם של כמה שחקנים... אני לא ממש יודעת ואין לי כלכך כח לבדוק של מי בדיוק... עייפה... בקרוב מתכונת... צריכה לישון... לא ממש העמיקו... דיי פשוט... אבל אם בא לכם תיכנסו... זה חביב... תמריץ: השם "ספייק" הותאם בדיוק לדמות, כי ספייק זה לשפד. לא במקרה הוא קיבל את השם הזה

Idomania

New member
אז ככה..

טארה ווילו הכירו בפרק "הס" מאז הם התקרבו והיום הן זוג!! וזה מה שיודעים עד עכשיו יש עוד כמה דברים אבל אלו ספויילרים... אז אם אתא רוצה לדעת אז תגידי ואני אוכל להוסיף..

Lizz

New member
לא ממש נכון

השם באפי לא בא מבאני. יש שאומרים שזה שם חיבה לאליזבת, אבל בכל מקרה, אין קשר לארנבות. אוז זה קיצור של אוסבורן, שם משפחתו.

taz512

New member
הקישור לא נכון

הוא שולח לאיזה כתבה על בנות גילמור. אומנם כתבה מעניינת אבל לא קשורה לבאפי. טאז השד המתקן

peace and Mor

New member
yes... i know...

רציתי לשים כ"תמריץ" את מה שכתוב על באפי... ואז הגעתי למסקנה שזה לא ממש תמריץ כי זה פירוש דיי טיפשי... תודה על ההערות לקשרים האמיתיים בכל מקרה

Kodachi

New member
טוב, האתר לא עולה לי

אבל באפי זה שם נורמלי לחלוטין, ממוצא גרמני מפואר. וgee, no duh על ספייק. אמרו בסדרה שאת כינוייו זה הוא הרוויח לאחר שהתפרמה אהבתו לרציחות בסגנון השיפוד עם עצמים מחודדים שונים. כשהוא ואנג´ל נפגשו לראשונה בסדרה אנג´ל לא במקרה פנה אליו בשמו המקורי? או שאני סתם מחרטט.

dark moon

New member
השם באפי הוא בדיחה על באפי מפרטרידג

כן כן השם באפי הוא בדיחה על באפי הבלונדינית הטיפשה ממשפחת פארטריד´ג , שהדבר האחרון שהיא היתה זה סליירית בדוק.

blackwolf

New member
השם ספייק...

כל מי שלא ראה כבר עונה חמישית ידע בקרוב, כי בעוד כמה פרקים יסופר שם למה קראו לו ספייק, אבל למי שבכל זאת רוצה לדעת, זו הסיבה... תופים:) כולל ספויילרים לא רציניים. ויליאם כתב שירה לפני שהפך לערפד, באחד מההתכנסיות הסלוניות של זמנו מישהו ירד עליו שהוא מעדיף להשתפד על מסמרים ( באנגלית: ספייק ) מאשר לשמוע את השירה הנוראה של ויליאם. כמו כן מישהו אמר שקוראים לו ויליאם ´האדום´ ( תרגום חופשי לTHE BLOODY ) בגלל שהרחובות מתמלאים בדם כשאנשים שומעים את השירה שלו. אחר כך הוא הפך לערפד והפך את כל מה שאמרו עליו למציאות. כלומר, שיפד במסמרים את האנשים שאמרו שיעדיפו להשתפד מאשר לשמוע אותו. וכך קיבל את שני השמות שלו. דרך אגב, הוא לא הרג את כל האנשים שהיו קשורים לזה. את האישה שבה היה מאוהב ושגרמה לו לכתוב שירה ואח"כ אמרה לו: YOU ARE BENITH ME... הוא לא הרג, ויש לנו אח"כ העונג לפגוש אותה כאחת משדות הנקמה בסגנון אניה.

dark moon

New member
ספוילר שדת הנקמה זאת...

אתה מתכוון לאלפרק הדודה של אניה ? אם כן איך אתה יודע שזאת היתה באמת היא ?

Idomania

New member
טוב..../images/Emo58.gif

דבר ראשון אני בן!!!! אז ככה.. הענינים ימשיכו כרגיל! דרך אגב אמא של טארה נפטרה.. טוב יגיע פרק שיהיה ביום הולדת של טארה והמשפחה שלה תגיע לביקור ויגלו שהיא בעצם חצי שד או משהו כזהווכאן מגיע לה הכוחות כישוף ובסוף הפרק בעזרת ספייק מגלים שזו סתם המצאה של המשפחה שלה!!! טוב היא בת 21.. הענינים ממשיכים עד שגלורי (הרעה של העונה החמישית אם את רוצה לדעת מהי אז תגידי ואם את כבר יודעת אז סבבה) שואבת ממנה את שפיות שלה כדי שהיא תוכל להתקיים והיא הופכת למין חולת נפש כזאת(ודרך אגב היא עדין חברה טארה ואהבה שלהן רק גדלה). טוב בסוף העונה החמישית וילו מנצלת מצב שטארה עומדת מול גלורי ווילו מחיזרה לה את השפיות שלה!! בנתיים טארה ממש הופכת להיות אחת מחברה. בעונה השישית היא ממשיכה להיות חברה של וילו עד שוילו מתחילה להגזים עם הקסמים שלה מה שמביא למצב בטארה עוזבת אותה. וילו נגמלת מהקסמים ולאחר כמה פרקים טארה מתגעגעת וחוזרת אלייה. טוב עכשיו הספויילר הבא יכול להרוס לך אז אני במקומך לא הייתי קורא אותו אבל אם את כל כך רוצה... את בטוחה?? טוב אז ככה.. וורן (אחד רע מהעונה השישית) יורה בבאפי ובטעות פוגע בטארה והורג אותה משגורם לוילו להשתגע ולהפוך למכשפה רעה וחזקה! !! וזהו טארה מתה.. לעת עתה..(אני מקווה שיחזירו אותה איכשהו)

Sheepe D

New member
וואלה?

איזה מגנייייייב! מאיפה אתה יודע את כל זה??? באמת חבל על טארה... הלוואי שהיא תחזור איכשהו... תודה רבה רבה רבה על שהארתה לי את העניינים!

The Watchers

New member
../images/Emo14.gifהודעות משוטטות

דם חם דם חם זה מה שכולם אומרים שיש לי....

למעלה