בעיות ניבים

Brownie s

New member
Do u think it's comfortable?

i mean, let's say that when a vampire turns a person into a vampire, like in INTERVIEW, do u think that the fangs are uncomfortable at the beginning and the vampire needs to get used to it? I don't mean Vampires that are born

Novella2

New member
אממ,

אני חושבת שבטח לוקח זמן להתרגל, אבל לא נראה לי שזה ~לא נוח~. סה"כ ניבים

DemianBlack

New member
אני חושב....

-הניבים לא חלולים...הם אחרי הכל שיניים, והם משמשם רק בשביל לבקוע את העור והוריד/עורק... אפילו שיניים של נחשים לא חלולות (לגמרי).... -הניבים שגדלים אצל הערפד נשארים זהים...(גם באן רייס כתוב שהם צריכים להתרגל אליהם וללמוד לחייך מבלי שהניבים יבלטו החוצה...ו...טוב אן רייס היא כמו האלה שלי....אז אני מסתמך על מה שהיא כותבת ^_^) -לא ברור לי איך אפשר לשבור או לעקור... אבל גם אם...הם לא זקוקים רק לדם? כלומר כמו ב"ראיון עם הערפד" שלסטאט משתמש בטבעת (אין לי מילה אחרת לתאר את זה) עם החוד בשביל לחתוך את העור...אז אני משער שזה דבר חשוב...אבל לא ממית אותם (ואני חושב שבמקרה של עקירה הערפד יכול לחבר לו אותן מחדש כמו כל איבר אחר....או שלא...זה נשמע קצת מוזר...) -ניבים הם דבר קבוע...you'll never know when you'll need them....

יותר גרוע

הוא נראה כמו ערפד/ עכברוש סוטה. ונסיים בציטוט: "אני תמיד מופתע מהסרט הזה, ויקי" "למה הנרי? בגלל הבחורה שמקריבה את עצמה למען הכפר שלה?" "לא, בגלל נוספרטו שמקריב את עצמו בשביל אהבה". (ושוב הנרי מתנהג באובר דרמטיות) קשרים אפלים (בלאד טייז)

למעלה