בוקר טוב יאאא חופששש איזה כיף לא צריך לקום כל יום בשבע וחצי במשך שבוע אבל גם זה משו יש פה מישו
ג גלושש New member 9/12/04 #1 ../images/Emo14.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif יאאא חופששש איזה כיף לא צריך לקום כל יום בשבע וחצי במשך שבוע אבל גם זה משו יש פה מישו
../images/Emo14.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif יאאא חופששש איזה כיף לא צריך לקום כל יום בשבע וחצי במשך שבוע אבל גם זה משו יש פה מישו
צ צלילוש AND נתנוש New member 9/12/04 #3 אכן כן../images/Emo9.gifיאללההה ההורים שלי לא רוצים ללכת..טוב נו,מצידי
ג גלושש New member 9/12/04 #4 ../images/Emo14.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif
ח חייכנית מקסימה New member 10/12/04 #6 חחח גם כן חופש... אתמול הלכתי מוקדם עם אמי היקרה לעבודה... היום רופא שיניים.... בעעעעעע ותאמול קניתי סריג *משתחצנת* מהמם!!! אבל עכשיו אני בחוב קשה לאמי.... מישהי רוצה להלוות לי 64 שקל?
חחח גם כן חופש... אתמול הלכתי מוקדם עם אמי היקרה לעבודה... היום רופא שיניים.... בעעעעעע ותאמול קניתי סריג *משתחצנת* מהמם!!! אבל עכשיו אני בחוב קשה לאמי.... מישהי רוצה להלוות לי 64 שקל?