2007 - סיכום שנתי!

DAN1EL

New member
../images/Emo139.gif 2007 - סיכום שנתי! ../images/Emo97.gif

כן, קצת באיחור, אני יודע, אבל מה לעשות - לא הייתי פה. :) בכל אופן - הסתיימה לה עוד שנה, והחלטתי להמשיך את המסורת של הסיכומים השנתיים שאני מפרסם בפורום על פעילותה העיקרית של כריסטינה בשנה החולפת. 2007 כידוע היתה שנה יחסית רגועה מבחינת כריסטינה. אחרי 2006 העמוסה בקאמבק עם Back To Basics, השנה החדשה התחילה בסימן המשך הקאמבק אבל לאט לאט העניינים נרגעו עד שנעלמו סופית עם סוף סיבוב ההופעות העולמי וכניסתה של כריסטינה להריון. מבחינת קריירה - כריסטינה המשיכה את סיבוב ההופעות והוציאה עוד סינגל מהאלבום - Candyman. זה היה העיקר השנה. מבחינת חיים אישיים - שנה רגועה, בלי כותרות חוץ מהכותרת המרכזית כמובן - ההריון. ולמרות הרגיעה היחסית - כן קרו דברים השנים, וכריסטינה כן עשתה (פה ושם
) אז החלטתי לסכם את מה שכן היה. אז אני מתחיל ואני מבקש לא להגיב להודעה הראשית עד שאני אכתוב שסיימתי את השרשור.

DAN1EL

New member
NRJ Awards ../images/Emo97.gif

בתחילת השנה הגיעה כריסטינה לטקס הפרסים הצרפתי - NRJ, בו היא נכחה בפעם האחרונה בשנת 2004. כריסטינה זכתה בשני פרסים וגם הופיעה עם Ain't No Other Man.

DAN1EL

New member
Grammy Awards ../images/Emo97.gif

הטקס היה משמעותי בשביל כריסטינה השנה: היא זכתה בפרס על Ain't No Other Man וגם דפקה הופעה בלתי נשכחת: קאבר לשיר It's A Man's World של ג'יימס בראון שהיה בעיני רבים אחד מרגעי השיא של הטקס השנה ובכלל של כל הזמנים - ההופעה מוקמה גבוה בדירוג שנערך השנה של רגעי הגראמי הבלתי נשכחים.

DAN1EL

New member
שער ל-MAXIM ../images/Emo97.gif

כריסטינה הצטלמה בפעם השלישית לשער של מגזין הגברים מקסים האמריקאי, וכרגיל, בהמשך למסורת של המגזין (ושל כריסטינה) - התמונות היו חושפניות.

DAN1EL

New member
סינגל חדש - Candyman ../images/Emo97.gif

סינגל שלישי (ואחרון, כנראה) לכריסטינה מתוך האלבום Back To Basics, וגם הכי פחות מצליח מתוכו. השיר הגיע למקום ה-25 במצעד האמריקאי ולמקום ה-17 במצעד הבריטי.

DAN1EL

New member
תמונה מהקליפ ../images/Emo97.gif

שלושת הכריסטינות...

DAN1EL

New member
הופעה ב-NBA ../images/Emo97.gif

כריסטינה הופיעה עם Ain't No Other Man ועם Candyman במחצית של משחק NBA.

DAN1EL

New member
שער וחגיגות 8 שנים ל-Nylon ../images/Emo97.gif

כריסטינה הופיעה על השער החגיגי של גליון ה-8 שנים למגזין Nylon וגם היתה אורחת הכבוד במסיבה של המגזין. תמונה מהמסיבה, עם כריסטינה והשער על העוגה

DAN1EL

New member
Muz TV Awards ../images/Emo97.gif

כריסטינה הגיעה לטקס פרסים כלשהו ברוסיה, נראתה מדהים על השטיח האדום והופיעה עם שלושה שירים.

2Dirrty4U

New member
היא הופיעה עם 4 שירים..

הרביעי זה היה פייטר שלא הראו בטלוויזיה כי המנחים המפגרים דיברו.. אבל שמעו את כריסטינה שרה מאחורה.

Just Anna

New member
ואני הייתי שם ../images/Emo9.gif

כריסטינה וטוקיו הוטל באותו הטקס , מה עוד אפשר לבקש ?

DAN1EL

New member
כריסטינה בסין ../images/Emo97.gif

כריסטינה במסיבת עיתונאים בסין
באותה תקופה החלו השמועות על ההריון שלה. כריסטינה הגיעה לסין במסגרת סיבוב ההופעות העולמי שלה, שהיה באסיה באותה תקופה. העיתונאים נאסרו לשאול שאלות על החיים האישיים של כריסטינה אבל הצהובונים התעסקו בשמלה הספק-הריונית של כריסטינה ובחזה ההולך וגדל.

DAN1EL

New member
סיום סיבוב ההופעות ../images/Emo97.gif

סיבוב ההופעות של כריסטינה של האלבום Back To Basics הסתיים לאחר שהגיע ליעד האחרון שלו - אוסטרליה. הסיבוב נחשב להצלחה (אם אני לא טועה הוא היה סיבוב ההופעות השישי הכי מצליח השנה), הוא כלל מעל ל-40 הופעות, ועבר באירופה, צפון אמריקה, אסיה ואוסטרליה.

DAN1EL

New member
שער ל-InStyle ../images/Emo97.gif

כריסטינה הצטלמה לשער של מגזין InStyle הבריטי

DAN1EL

New member
בושם חדש ../images/Emo97.gif

כריסטינה השיקה בושם חדש על שמה שנקרא Simply Christina Aguilera. מודעת הפרסומת לבושם

למעלה