חג שמח!
ל ליאלי 10 New member 24/12/05 #2 חג שמח כנסו../images/Emo138.gif../images/Emo139.gif../images/Emo137.gif|
N noamnahmias New member 27/12/05 #20 הלוואי עלי...! עבר כבר חג המולד...וכמה שאני יהודיה והכל מזה הייתי רוצה לחגוג את חג המולד הוא נראה חג כזה כיפייי..איזה חרא שאיפשר
הלוואי עלי...! עבר כבר חג המולד...וכמה שאני יהודיה והכל מזה הייתי רוצה לחגוג את חג המולד הוא נראה חג כזה כיפייי..איזה חרא שאיפשר
I Infinity AL New member 25/12/05 #6 ../images/Emo139.gifחגים שמחים../images/Emo137.gif../images/Emo136.gif לאלו שהציבו עץ חג מולד בבית- חג שמח! תהנו מהמתנות! לאלו שזוללים סופגניות- חג שמח ומשמין! אני בארץ, היום מדליקים נר ראשון עם כל המשפחה, די גשום פה אבל חמים בהשוואה למקומות אחרים אני מניחה שאם הייתי עכשיו בקנדה היינו מציינים גם את קריסמס בקטנה...אבל לא השנה אז חג שמייח לכווווולם !!!
../images/Emo139.gifחגים שמחים../images/Emo137.gif../images/Emo136.gif לאלו שהציבו עץ חג מולד בבית- חג שמח! תהנו מהמתנות! לאלו שזוללים סופגניות- חג שמח ומשמין! אני בארץ, היום מדליקים נר ראשון עם כל המשפחה, די גשום פה אבל חמים בהשוואה למקומות אחרים אני מניחה שאם הייתי עכשיו בקנדה היינו מציינים גם את קריסמס בקטנה...אבל לא השנה אז חג שמייח לכווווולם !!!
I Infinity AL New member 25/12/05 #7 ד"א חדשה אני גרה בארץ אבל עד לפני שנתיים גרתי בקנדה שם חגגנו את הקריסמס אבל חזרנו לארץ לתמיד ואני שמחה מזה!
ד"א חדשה אני גרה בארץ אבל עד לפני שנתיים גרתי בקנדה שם חגגנו את הקריסמס אבל חזרנו לארץ לתמיד ואני שמחה מזה!
N noamnahmias New member 27/12/05 #21 חג שמח אני גרה בארץ אבל עד לפני שנתיים וחצי גרתי שלוש שנים בפלורידה
E eynav16 New member 26/12/05 #18 רועי איך מאחלים בפורטוגזית לכריסמס..? מניחה שאתה יודע.. feliz natal?!
E eynav16 New member 31/12/05 #23 אאוייי לא אמרתי להם... אבל מחר אני יגיד להם שנה טובה....חייבת לפחות לליביה ואיזאבל
H Hielo New member 26/12/05 #13 merry xmas and happy hanukka :]] אתמול בערב הלכתי למסיבת כריסטמס והיום הולכים לבית כנסת להדליק נרות :] thats the way i like it :].
merry xmas and happy hanukka :]] אתמול בערב הלכתי למסיבת כריסטמס והיום הולכים לבית כנסת להדליק נרות :] thats the way i like it :].