הערב ב-Star world

1Shir

New member
אחרי המשפט המפוצץ הזה מחובתי לשאול:

איזה מתנות אישיות לדעתך הם היו קונים אחד לשני אם הם היו זוג???

Gilliana

New member
זה אפילו עוד יותר קשה

אבל אני מניחה שכזוג הם היו בוחרים במתנות אישיות יותר - כגון בושם, או תכשיטים. אני רואה למשל את מאלדר קונה לסקאלי עגילים ואותה קונה לו אפטר שייב.

1Shir

New member
אולי עינת השפיעה עלי

אבל זה נראה לי קיטשי מדי.. לא מתאים כזה..

Gilliana

New member
את יודעת...

מכל מה שעולה מהשרשור הזה וגם נרמז לא פעם בשרשורים קודמים - כל מערכת היחסים שלהם ממש מוזרה - אין הפגנות חיבה, אין מתנות אישיות, לא אומרים אחד לשני "אני אוהב אותך"... אז מה יש לנו כאן, רק סקס וסימפטיה עמוקה בין שותפים לעבודה? אולי מאלדר באמת צדק בסופו של דבר באמפדוקלס...

1Shir

New member
נכון. אולי קצת טעינו..

בעקבות עונה 8 אני נוטה להאמין שהם לא היו מי יודע מה "יחד" בעונה הזו. אני חושבת שבמהות הם כן היו יחד- זאת פשוט היתה סיטואציה מוזרה, ועד שכבר נולד הילד ומאלדר אמר את ה-the truth we both know הוא שוב לא היה- ממש פשלה תסריטאית העונה 9 הזאת.. לדעתי בסוף הסדרה דווקא הסקס משחק כאן תפקיד מאוד מאוד קטן עד בלתי קיים. ואת יודעת מה? אני מגיעה כעת להבנה חדשה שמי יודע? אולי באמת גם בסוף עונה 9 שום דבר לא ישתנה והם לא יהיו זוג באמת כמו שחלמתי. אולי לדוגמא מאיר צודק... טוב סתם, מאיר לא צודק כי גם הוא מגזים - יש ביניהם יותר משותפים לעבודה! אבל גם אין להם מערכת יחסים רומנטית קונבנציונלית בכלל, ואולי גם לא תהיה. אבל אני חושבת שבאמפדוקלס מאלדר לא התכוון ברצינות שהם רק "עובדים יחד". הוא אפילו לא היה אז ב-FBI.. בקיצור יצאה הודעה קצת מבולבלת גילי מה את חושבת עד עכשו?

Gilliana

New member
אני חושבת...

שאנחנו באמת מתחילות להגיע לתובנות חדשות כאן (למרות שההודעה שלך יצאה לכאורה מבולבלת - אני מבינה למה את מתכוונת). כמו שזה נראה באופן אובייקטיבי, ולא ממשאלות ליבנו, מאלדר וסקאלי לא התכוונו ולא היו אמורים להיות זוג עד באמת שוויליאם נולד - נקודת מפנה מאד משמעותית עבור שניהם. בהחלט אין להם עד הרגע האחרון מערכת רומנטית, זוגית קונבציונלית ואפילו לא דומה לזה. יודעת מה? אני אקצין עוד יותר - כמו שעינת אמרה, הם אף פעם לא היו זוג וקשה מאד להגדיר מה הם כן היו. יותר משותפים לעבודה - בטוח, אבל גם לא גבר ואשה מאוהבים בתשוקה בוערת. בקיצור - זה די מסובך, אני לא חושבת שהם בעצמם הבינו מה הם עד הרגע האחרון שבו לפחות סקאלי הגתה בקול את המילה US ונתנה גושפנקא לזוגיות, גושפנקא שאני לא בטוחה בכלל שמאלדר שותף לה.

1Shir

New member
לא בדיוק מה שהתכוונתי...

אני חושבת שדווקא לפני שוויליאם נולד הם ועוד איך התכוונו להיות זוג ואני מדברת על סוף עונה 7. כשמאלדר חזר הוא די דחה את סקאלי בכיוון הזה לדעתי בעיקר בגלל ההריון. אחרי שהתינוק נולד ראינו מה קרה בסצנת הסיום של עונה 8 אבל זה גם לא ממש מוחלט כי הוא עזב אותה מיד אח"כ. וכן אני מניחה שבסוף הסדרה סקאלי היתה יותר בכיוון של לראות אותם כזוג מאשר מאלדר היה. היא כאילו גם בנקודת הזמן הזו ממשיכה קצת לרדוף אחריו..

Gilliana

New member
אההה, לא אמרתי שהם לא התכוונו

ואי אפשר לדעת מה היה קורה כי הרי בסופו של דבר מאלדר נחטף, אז לא משנה אילו תכניות היו להם - הן לא יצאו לפועל. ונכון - אצל סקאלי זה תמיד היה יותר בולט והחלטי מאשר אצלו.

Gilliana

New member
אני גם לא מאמינה שמאלדר גנב

הוא לא היה משקר לסקאלי...

1Shir

New member
אז למה היה לו פרצוף כזה פגיע פתאום?

סתם מעצם הקישור והרעיון שהוא גנב לה את המפתחות? אולי הוא עצמו כבר לא היה בטוח מה נכון ומה לא נכון?

o n o f f

New member
ניראה לי בגלל

עצם הרעיון שהוא ידע שמשהו לקח לה את המפתחות.

Gilliana

New member
גם אני חושבת כך...

הרי בתחילת הפרק הוא אמר לה שאולי זהו מעשה ידיהן של רוחות...

orityemini

New member
אני דווקא כן חושבת שהוא גנב לה

את המפתחות ולו בגלל המבט שהיה לו כשהברנש ההוא האשים אותו. בסופו של דבר האבחנות שלו היו יחסית נכונות לגבי מאלדר וזה שמאלדר נע בכזאת אי נוחות כשהוא האשים אותו בכך שהוא גנב את המפתחות הסגיר לדעתי את מאלדר. לפי דעתי למאלדר באמת לא מתאים לעשות כזה דבר, אבל הלילה הזה היה באמת יוצא דופן. לפי דעתי הבדידות והשיעמום פשוט הרגו אותו אז הוא פשוט החליט לעשות מעשה... לגבי המתנות. אם הייתי סקאלי בטח הייתי קונה לו עניבה עם תמונה של חייזר או משהו ומאלדר לסקאלי? אי אפשר לצפות לותר מדי מבן אדם שהביא לה למתנת יום ההולדת מחזיק מפתחות של אפולו...(וזה עוד כשהיא היתה חולה! היה הורג אותו להביא משהו פחות סמלי?) אולי הוא קנה לה מגבת עם ראשי התיבות שלה? מחזיק מפתחות של אפולו אחר? (היו כמה לא? 11,13 וכו')

1Shir

New member
או! סוף סוף הדיעה הנגדית!!

אם ממני לא השתכנעתם אז אולי מאורית כן??

muldercrushed

New member
שיפט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למה?!!?!?! למה?!?!?!?!? נכנסתי רק ביום ראשון!!!! שיפטטטטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!11

למעלה