הערב ב-Star world

Gilliana

New member
../images/Emo139.gif הערב ב-Star world

בשעה 18:00 - הפרק How the ghost stole Christmas. ערוץ 36 בממיר הדיגיטלי של HOT.

Bavmorda

New member
../images/Emo99.gif זה הפרק עם לילי טומלין....

נכון
(ולא אמרת לי
)
תודה על ההקלטה ד"א.... יצא לי לראות רק את פרק העפדים בינתיים.... איזה כיף לי שדפדפתי בין הערוצים.... BAV.

1Shir

New member
הפרצוף של מאלדר כאשר מוריס אמר לו

שהוא גנב לסקאלי את המפתחות... היה פרצוף כזה של "busted".. השאלה שלי היא: האם באמת מאלדר גנב לה את המפתחות?! או שאלה היו ליידה ומוריס? זה לא ברור.

לדעתי הוא לא גנב

אמנם מאלדר הוא מאלדר אבל יש לו כוח שכנוע מספיק גדול שיגרום לסקאלי להשאר גם בלי לגנוב לה את המפתחות.

Gilliana

New member
דרך אגב...

מעניין מה הם קנו במתנה אחד לשניה. מעניין גם מה אנחנו היו קונים במקומם...

Gilliana

New member
זאת אומרת...

שאם היית במקום סקאלי - מה היית קונה למאלדר וההיפך

1Shir

New member
אני בטח לא הייתי קונה כלום

או שגרוע יותר, הייתי מביאה את המתנה הכי נדושה בעולם. אני חסרת יצירתיות וגרועה בדברים האלה.

שאלה קשה אבל נראה לי

שלסקאלי הייתי קונה את הספר העץ הנדיב (באנגלית כמובן) - כן, כן אני יודעת שזה נדוש... ולמאלדר הייתי קונה שקט נפשי (אפשר בכלל????) ואם לרגע ניהיה מציאותיים ולא קיטשים אז הייתי קונה לו בית מדהים בעיירה שקטה שיהיה לו מקום לברוח אליו... אבל זה אם אני הייתי קונה להם.. אם חושבים על מה מאלדר היה קונה לסקאלי אז זה בטח איזה משהו מגניב לבית (פסל בודהיסטי נאמר) וסקאלי בטח תקנה לו תמונה יפה או ספר ...

Gilliana

New member
זהו, שגם אני חשבתי שזה די קשה

גם לבחור להם מתנות וגם לנחש מה הם קנו אחד לשני, אבל אני נוטה לחשוב שאלו באמת לא מתנות יותר מדי אישיות - בסגנון משהו לבית, תמונה, ספר וכדומה. אחרי הכל - בשלב הזה הם עדיין לא היו זוג. מה אני הייתי קונה? לסקאלי הייתי קונה משהו בסגנון נרות ריחניים, או קטורת ולמאלדר? הממממ... כשהייתי בת 5 או 6 קיבלתי מחו"ל ספינת חלל על בטריות שהבהבה באורות צבעוניים והשמיעה קולות מגניבים - אני חושבת שזה מה שהייתי קונה לו.

1Shir

New member
../images/Emo6.gif הם באמת לא היו זוג..

הם לא הספיקו כי מאלדר היה חייב להיחטף.. לעומת זאת עכשו בסוף עונה 9 כשהסדרה נגמרה לדעתי הם יהיו זוג. נראה לי שמרוב שהתעקשת למחזר את הויכוח הזה אז קצת השתכנעתי
זאת היתה הכוונה שלך בכלל?!

הכוונה שלי היא

להשתלט על העולם ולגרום לכל מסך של טלויזיה, מחשב די וי די או כל דבר אחר לשדר 24 שעות ביממה את תיקים באפלה... אה רגע, התכוונת למה הייתה הכוונה שלי בויכוח הזה? אני סתם רציתי לשגע אותכם קצת אבל שמחתי לדעת שקצת השתכנעת...

1Shir

New member
חששתי ככה

את עושה מלחמת התשה אוטומטית וזה בסוף מצליח...

יש לי שני דברים לומר לך:

אחד זה ההתמדה משתלמת ושתיים זה עם טוענים בהתמדה הבורות הופכת להיות מקובלת כמו האמת.. וזה לא נכון רק לגבי בורות..

למעלה