x טלטול x

New member
ואי מגניב....

תאמת אני מחכה לזה כבר הרבה זמן שיהיה משהו
בקשר לתאריך אני עדיין לא יודעת מתי אני יכולה אני מקווה שבאותו זמן היה אצל המשפחה שלי בהרצליה ככה שיהיה לי יותר קל להגיע. ובקשר למקום היתי רוצה בעזריאלי
מקווה שבימים הקרובים תהיה לי תשובה בקשר לתאריך ככה שאוכל לכתוב פה...

x טלטול x

New member
בקשר לתאריך שעה ומקום....

התאריכים שאני מעדיפה זה או ה-9.12 או 10.12 המקום עזראלי ובקשר לשעה נראה לי שעדיף בבוקר.

ברגע שלאדווה יהיה עצבים לשבת ולקרוא הודעה

הודעה לראות איזה תאריך הכי פופולרי. :) -היא תעשה את זה בימים הקרובים-

Henush Duani

New member
אין לי דרך להגיע../images/Emo10.gif..

ולא ירשו לי
הייתי ממש שמחה לבוא..

מאיפה את?

באר שבע אם אני זוכרת נכון?
בטוח יש רכבת שם, [כן, יש לפי מה שידוע לי] לא תוכלי לקחת איתך חברה, או אח או אחות או אפילו אימא ואבא ולעלות על רכבת? חשוב לי שכולם יגיעו...

ושעה :

6,7.. כמה שיותר מאוחר, שלא יהיו הרבה פקקים בחנוכה יש המון פקקים למקומות האלה.. אז ככה שזה יותר נוח וקל להגיע. ואני ממש לא יכולה בתאריכים האלו : 6.12-אני בנרניה זה ממש ליד דיזינגוף עם כבר קובעים שם[אז אפשר להגיד שאני יכולה
] 7.12 8.12

Safiaa

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo105.gif

וגם יש אנשים שגרים רחוק, ועד שהרכבת תגיע כבר יהיה מאוחר וחשוך וזה..

XkookiX

New member
המפ..לא בטוח אבל אני אעשה הכול ..

אני צריכה קודם לדבר עם ההורים על זה. בתכלס הייתי ילדה טובה ואין שום סיבה שיגידו לי לא.. חוץ מ12 וה11 אני יכולה נראה לי בכול יום. אני אודיע יותר מאוחר את התשובה הסופית.. ושעה באמת שלא אכפת לי.

הממ..אני אשמח להגיע אם תרצו שאני אגיע../images/Emo13.gif

אני יכולה מה4.12 [שזה מחרXD] עד ה7.12. בכל שאר החופש יש לי הרבה סידורים ופסטיגל [10.12]. לא משנה לי באיזו שעה ולא משנה לי עזריאלי או הסנטר,למרות שלדעתי הסנטר יותר אינטימי ונחמד. לשני המקומות אני יכולה לקחת אוטובוס [שפועל עד 11 בלילה] ובתוך חצי שעה אני שם. אז באמת מה שנראה לכם.

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifכמה סתומה את יכולה להיות?

"אם תרצו שאני אגיע"... מה, זהו? נעלם לך השכל? אם את רוצה לבוא, בואי! אפילו נגרור אותך לשם. את אומרת את זה כאילו את ברחת מאיתנו ואנחנו כועסים עלייך.
כפרעלייך, את באה לשם. ולא אכפת לי מה תגידי.|ס-לשוןבחוץ|

למעלה