סופשבוע

Ice Queen 7

New member
../images/Emo138.gifסופשבוע../images/Emo137.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: חג שמח לכולם D:

Amir Noy

New member
חנוכה שמח ^~^

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Porcupine Tree - Deadwing / Open Car אלבום השבוע: Porcupine Tree - Deadwing / Megadeth - Rust In Peace מה את/ה שומע/ת עכשיו: Lisa Gerrard - The Host Of Seraphim דבר טוב שקרה השבוע: חופש! חנוכה עם המשפחה 3: דבר רע שקרה השבוע: נגמר החופש :/ משהו טוב שאתם לא מצפים שיקרה בשבוע הבא: קראו לי שוב ללשכת הגיוס לבדיקות X__X אתר השבוע: יוטוב. מאכל השבוע: - ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: "ביג" / הטרמינל. ציטוט השבוע: -

happy holidays! ../images/Emo139.gif../images/Emo137.gif../images/Emo136.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: ג'יליאן
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: the gathering- great ocean road epica- cry for the moon אלבום השבוע: the gathering- how to measure a planet מה את/ה שומע/ת עכשיו: epica- sensorium דבר טוב שקרה השבוע: היה שבוע כיפי ביותר
דבר רע שקרה השבוע: הממ לא יכול לחשוב על משהו. אולי זה שיום אחד מהחופש בוזבז בגלל תגבורים בתנ"ך
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה מגניב!
אתר השבוע: פייסבוק
מאכל השבוע: ארטבורגר של מוזס
ספר השבוע: האלכימאי ועל הפיקחון. סרט/סדרת השבוע: חיים בזרם, והישרדות
ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: המשך סופ"ש נעים לכולם

אזירפאל

New member
אני

שיר/י השבוע לא של ווית'ין: בעיקר אסף אבידן - Maybe You Are Sweat And Tears Growing Tall Empty Handed Saturday Blues Radiohead - Gagging Order Radiohead - Fog אלבום השבוע: The Reckoning של אסף אבידן והמוג'וס. מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום. דבר טוב שקרה השבוע: יצאתי לסיפוחים, חמשוש. דבר רע שקרה השבוע: לא יודע. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: סתם שבוע נחמד ולא מזיק. אתר השבוע: פייסבוק. מאכל השבוע: סופגניות! ספר השבוע: "אשה בורחת מבשורה" של דויד גרוסמן. סרט/סדרת השבוע: Californication. ציטוט השבוע: אין. תמונת השבוע: אין.

Ice Queen 7

New member
../images/Emo182.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Enter שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Draconian - Heaven Laid In Tears (Angels' Lament) אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: מפגשציצ D::::: דבר רע שקרה השבוע: נגמר מפגשציצ :{ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין. יהיו עוד קניות לטירונות אבל זה לא טוב
אתר השבוע: מאכל השבוע: לנגוש ספר השבוע: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם סרט/סדרת השבוע: גברת דאוטפייר
ציטוט השבוע: היה אחד במפגש שאמרתי לעצמי לזכור, כמובן ששכחתי תמונת השבוע: קורל מועכת אותי

נמ

שיר/י השבוע של ווית'ין: -
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: -
אלבום השבוע: -
מה את/ה שומע/ת עכשיו: נימפטמין - קריידל אוף ג'יפה&ליב קריסטין. והספיק להתחלף לגוסט לאב סקור.
דבר טוב שקרה השבוע: חופש, חנוכה, חורפי, מפגשים
, הלך טוב במתכונת בלשון, התקדמתי בפאזל, סיימתי את הבאפי נובל. ++
דבר רע שקרה השבוע: מתכונת בלשון. XP
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כלום. >_> נראה לי. ++ רק ציפיתי שנשלח כבר את הטפסים של UWC. (נשלחו הבוקר. D:)
אתר השבוע: לא יודעת. :{
מאכל השבוע: סופגניותתתתתתתתתתתתת!
ספר השבוע: Ghoul Trouble\John Passarella (באפי נובל). והתחלתי אתמול בלילה את לורד אוף דה פלייז (חייבת לשיעור אנגלית). >________________> למה אני מחוייבת, על ציוּן, לקרוא את הספר המזעזע הזה?!
סרט/סדרת השבוע: סרניטי!
ציטוט השבוע:
חברה טוניסאית: אבל קטננננ תאכלייייייייייייייי :'( את רוצה להרוג את אמא שלך??? זוהר: אוף דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; חברה: טוב, אני אפסיק ;; זוהר: יופי :{ חברה: בתאבון קטנ אופס, לא התכוונתי לכתוב את זהXDDD התכוונתי לכתוב בהצלחה XD ~מכאן התעלמו מהשמות. XD סתם מציק לכתוב "חברה1" "חברה2" XD~
נוע: במבחן (בסוציולוגיה) שאלתי את המורה "אם אני אכתוב ככה *מראה את הדף* בתשובה את תפעילי עליי סנקציות שליליות בלתי פורמליות?"
~אני מנסה להרביץ למורע וקורל כדי שיסתמו ונוכל לישון~ מורע: עברתי עכשיו מישוש כללי. קורל: צריך להוסיף לצבא מושג - משכ"ל. "קדימה, קומו למשכ"ל לילי!"
~מישהי שואלת את יעלע מה היא עושה~ יעלע: אני שולחת סמס. מורע: היא שולחת ידיים. קורל: היא שולחת משכ"ל לילי!
תמונת השבוע: אוף עזבו אותי כבר עם התמונות האלו אז עוד לא העברתי מהמצלמה למחשב, אז מה?!
~טראומות~
הודגש באמצעות מדגישארון

Blackhearted

New member
באיחור

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא שמעתי הרבה שיר/י השבוע לא של ווית'ין: דה אובססיב דיבושן של אפיקה אלבום השבוע: TDC אפיקה מה את/ה שומע/ת עכשיו: את השקט דבר טוב שקרה השבוע: הורידו לי את הגשן התחתון D: דבר רע שקרה השבוע: גראדים משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לאדעת אתר השבוע: פייסבוק מאכל השבוע: סטייק |ריר| ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: - ציטוט השבוע:- תמונת השבוע: אין לי כוח XD

ilyena

New member
שנה אזרחית טובה לכולם!

שיר/י השבוע של ווית'ין: What have you done now - הצילצול שלי בנייד
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: (ירבוז באנגלית) Nightwish - Amaranth אלבום השבוע: Nightwish - Dark passion play מה את/ה שומע/ת עכשיו: סתם רעשים חלשים מהמחשב.. דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי יום חופש מהלימודים ו-98 על שתי עבודות שהגשתי :) דבר רע שקרה השבוע: נוספו עוד עבודות להגשה :( משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה לי זמן לישון, ושתיגמר המלחמה (עדיף השבוע אבל אני לארג'ית) אתר השבוע: אין מאכל השבוע: במבה עם נוגט
ספר השבוע: "למי יש זמן לקרוא?" עכשיו בחנויות! (NOT) סרט/סדרת השבוע: החדשות (הריאליטי הכי מפחיד בעולם
) ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע:

Ice Queen 7

New member
אבל כבר כמעט סוף שבוע אחר ../images/Emo6.gif

פפט חדשות. לא אהבתי.
(אבל לפחות בזכותם אני יכולה לדעת מתי מעיפים עלינו רקטות, האזעקה הפסיקה לעבוד >_>)

ilyena

New member
אוף הכל אני עושה באיחור... ../images/Emo10.gif

מתי מתפרסם ה"סופשבוע" החדש?

למעלה