נמ
שיר/י השבוע של ווית'ין: -
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: -
אלבום השבוע: -
מה את/ה שומע/ת עכשיו: נימפטמין - קריידל אוף ג'יפה&ליב קריסטין. והספיק להתחלף לגוסט לאב סקור.
דבר טוב שקרה השבוע: חופש, חנוכה, חורפי, מפגשים
, הלך טוב במתכונת בלשון, התקדמתי בפאזל, סיימתי את הבאפי נובל. ++
דבר רע שקרה השבוע: מתכונת בלשון. XP
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כלום. >_> נראה לי. ++ רק ציפיתי שנשלח כבר את הטפסים של UWC. (נשלחו הבוקר. D
אתר השבוע: לא יודעת. :{
מאכל השבוע: סופגניותתתתתתתתתתתתת!
ספר השבוע: Ghoul Trouble\John Passarella (באפי נובל). והתחלתי אתמול בלילה את לורד אוף דה פלייז (חייבת לשיעור אנגלית). >________________> למה אני מחוייבת, על ציוּן, לקרוא את הספר המזעזע הזה?!
סרט/סדרת השבוע: סרניטי!
ציטוט השבוע:
חברה טוניסאית: אבל קטננננ תאכלייייייייייייייי :'( את רוצה להרוג את אמא שלך??? זוהר: אוף דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; חברה: טוב, אני אפסיק ;; זוהר: יופי :{ חברה: בתאבון קטנ אופס, לא התכוונתי לכתוב את זהXDDD התכוונתי לכתוב בהצלחה XD ~מכאן התעלמו מהשמות. XD סתם מציק לכתוב "חברה1" "חברה2" XD~
נוע: במבחן (בסוציולוגיה) שאלתי את המורה "אם אני אכתוב ככה *מראה את הדף* בתשובה את תפעילי עליי סנקציות שליליות בלתי פורמליות?"
~אני מנסה להרביץ למורע וקורל כדי שיסתמו ונוכל לישון~ מורע: עברתי עכשיו מישוש כללי. קורל: צריך להוסיף לצבא מושג - משכ"ל. "קדימה, קומו למשכ"ל לילי!"
~מישהי שואלת את יעלע מה היא עושה~ יעלע: אני שולחת סמס. מורע: היא שולחת ידיים. קורל: היא שולחת משכ"ל לילי!
תמונת השבוע: אוף עזבו אותי כבר עם התמונות האלו אז עוד לא העברתי מהמצלמה למחשב, אז מה?!
~טראומות~
הודגש באמצעות מדגישארון