חג שמח

בנדה1

New member
חג אורים שמח ../images/Emo138.gif

וכמה אור יש לנו בחג הזה, איך ש
אחת מתוווקה יכולה להאיר חיים שלמים? פשוט נס חנוכה. היינו היום אצל הרופא שהיה מה-זה מרוצה מהילד, מההתפתחות, ממצבו הכללי ואני כאמא אווזה גאה חייכתי
. אח"כ טיפת חלב שם למדו אותי מה מותר ומה אסור.... נו באמת. ירדן שוקל 9 ק"ג של מתיקות ואורכו 71 ס"מ. הוא נמצא מתחת לאחוזון ה 50 אבל אנחנו נסדר לו להיות אולסי פרי.... חג שמח.

מירבי*

New member
../images/Emo138.gifחג חנוכה שמח../images/Emo137.gif

חג חנוכה שמח לכולם, הלוואי שיקרו כאן עוד כמה ניסים בקרוב.. נשיקות לכולם, אנחנו בסוף שבוע בצפון הקריר, נהנים מאוויר נקי וקצת שלווה..

חג שמח משפחת הבנדונים../images/Emo138.gif

החג הזה הוא חג גדול לכם ולכול מי שאוהב אתכם
הנס שלכם כבר קרה שהכרתם לראשונה,עכשיו בתור תוספת לאהבה הגיע הנסיך מלא באור ואהבה להוסיף שמן למנורה..........
חמודים שלי שימשיך האור ולעולם לא יכבה
ועם טיפת חלב שתפו פעולה
תנו להם הרגשה טובה שאתם צריכים קצת עזרה
שהרי הם לא יודעים שבנדה גדלה כבר מספיק ילדים............... ואת העצות ישמרו לאחרים
לך אמא אווזה יש הרבה סיבות לחייך בגאווה כי אין עליך במתן אהבה........
אז די כבר להתלקלק חג שמח חלי משה ויובל.......... שרוצים לראות את הגוזל

ד.א גם לי קרה נס קטן../images/Emo9.gif../images/Emo138.gif

הכנסתי כלבה קטנה ומתוקה שעשתה לילדים ולי טוב בנשמה....... זה נס קטן כי תמיד חשבתי שאני אלרגית לשערות
ועשיתי מאמץ אדיר לשמח את ילדתי שמטורפת על כלבים
אז שיהיה לכולם איזשהו נס גדול, קטן לא חשוב העיקר נס................

mondani5

New member
חג אורים שמח לכולם!

הלוואי אור לכולן,ובמהלך שנת 2004 כל אחת ואחת תחבוק אוצר כמו ירדן,שי,שיר,רון,ירין,ליבי,נדב וילדי הסמויים. בנדה יקירה ירדן שוקל כמו שיר 9 קילו אבל שיר גבוהה יותר . רון שקלה מעל 10 ,אבל רזתה המון,ובזמן האחרון ,סוגרת את הפה לדעתי נשארה 10 קילו וגובהה 74 ס"מ. שתיהן ממוקמות באחוזון העליון. לקחנו אותן לסוף שבוע לנוח במלון וטפו ,טפו חזרו לאיתנן. נשיקות לירדן המתוק . אירית

למעלה