Our SuperNatural Weekend

Nuriel13

New member
^-^

מה שימח אותכם השבוע: היה טיול שנתי ולא הלכתי אז היה לי חופש מה העציב אותכם השבוע: רבתי עם אחד החברים הכי טובים שלי =( מי עשה לכם את השבוע: חברות שלי 3> מאיזה שיר הכי נהניתם השבוע: השירים החדשים של אדם למברט מהאלבום החדש שלו. :] איזה משפט עשה לכם ת'שבוע: אמ...לאיודעת. מי הצחיק אותכם השבוע: אני והחברות. היו צחוקים. למי רציתם להרביץ השבוע: לחבר-הכי-טוב-שלי שרב איתי על הדבר הכי קטן בעולם. <.<" רוצים להוסיף משהו?! עוד שבוע חנוכה!!!!!!!!!!! :]

משי22

New member
../images/Emo122.gif זה מה שקורה

שמגיבים לפני שקוראים את ההודעות של אחרים... יוצאים לא מקוריים. לא נורא, גם אני מאושרת שחנוכה מגיע!

משי22

New member
אני../images/Emo192.gif

מה שימח אותי השבוע: שסוף סוף היה לי יום שישי חופשי לצאת להסתובב קצת
מה העציב אותי השבוע: בוחן
שהלך גרוע, כמה לא מפתיע.
מי עשה לי תשבוע: חברה שלי. אני מתה עליה
מאיזה שיר נהנתי השבוע: אממ, אל תצחקו
איכשהו כל השבוע נדבקתי לשיר "חזקה מהרוח" של גלי עטרי
משפט שעשה לי את השבוע: המרצה שלי בטורי פוריה אמרה לנו: "אם אתם מבינים את החומר, אל תבהלו, זה בסדר, זה אמור להיות ככה"
למי רציתי להרביץ השבוע: לאח שלי.
להוסיף משהו: עוד שבוע חנוכה!!! איזה כייף

G Baby

New member
../images/Emo13.gif

מה שימח אתכם השבוע: משתפרת בסימולציות של הפסיכו'.. מה העציב אתכם השבוע: שלא יכולתי להגיע למסיבת יומולדת של חברה קרובה
מי עשה לכם את השבוע: חברה קרובה שלי..הייתי מתמוטטת כבר בלעדיה.. מאיזה שיר הכי נהניתם השבוע: האמת הייתי בקטע של ביונסה השבוע, אין לי מושג למה וכל יום שרתי את sweet dreams
איזה משפט עשה לכם ת'שבוע: Always look on the bright side of life מי הצחיק אותכם השבוע: לא זוכרת מישהו ספציפי..כנראה המצב באמת קשה השבוע
למי רציתם להרביץ השבוע: זלאטן איברהימוביץ'! לעזאזל איתו! רוצים להוסיף משהו?! עזבו אתכם חנוכה, עוד שבוע אני מסיימת עם הפסיכומטרי!!!

נושהההה'לה ../images/Emo24.gif

אנחנו נכין מסיבת פרידה מהפסיכו וברוכה השבה לחיים
ולא נורא שפספסת ת'יומהולדת שלי..אני מבינה! שיהיה לך שבוע טוב..תתני את כולך בשבוע הזה..עוד שניה זה נגמר!

משי22

New member
לסיים עם פסיכומטרי זה באמת אושר../images/Emo45.gif

מאחלת לך שלא תצטרכי לראות שוב את הדבר הזה בחיים

adi455

New member
וואי וואי אני מתגעגעת לעל טבעי!@! עונהה..

מה שימח אותכם השבוע: גם לי היה טיול שנתי והיה אחד הכיפיים!@הכי שימח החברות הנשמות שלי מה העציב אותכם השבוע:כמה וכמה ריבים מיותרים מי עשה לכם את השבוע: ג'וני דפ ב"בני וג'ון" סרט כזה חמודד מאיזה שיר הכי נהניתם השבוע: love is a silly game we play.. איזה משפט עשה לכם ת'שבוע: "פייר שתנוחי" חברות דביליותתתXD מי הצחיק אותכם השבוע: הפרקים של מרלין היו קורעים..חוץ מ9. למי רציתם להרביץ השבוע: לאחי הגדול האידיוט.שיחנק. רוצים להוסיף משהו?!
שבועעע מעולה..ומי עף בהישרדות?

Anna Banana25

New member
וויקנד

מה שימח אותכם השבוע: התמיכה של חברים שלי כשהרגשתי ממש רע
מה העציב אותכם השבוע: שאני צריכה לסיים 3 עבודות הגשה תוך 5 ימים כי אני טסה לחו"ל בחנוכה
מי עשה לכם את השבוע: אמא שלי
מאיזה שיר הכי נהניתם השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=tgbNymZ7vqY איזה משפט עשה לכם ת'שבוע: מי הצחיק אותכם השבוע: חברים שלי, כרגיל. למי רציתם להרביץ השבוע: למורה למתמטיקה
רוצים להוסיף משהו?!

רעותוש02

New member
באיחור תמידי XD

מה שימח אותכם השבוע: האלבום החדש של 30 *_* | אסיפת הורים XD | במי עשה לכם תשבוע אין כול לדאבלXD מה העציב אותכם השבוע: אממ.. היתה הצגה על קורצ'ק ועשה לי ממש עצוב.. לא בגלל ההצגה כמו שבגלל שחברה לידי ממש בכתה :( מי עשה לכם את השבוע: נממ חברה הביאה לי כובע מגניב ביותר שכתוב על כולו אמסטרדם [ השם משפחה שליXD] מאיזה שיר הכי נהניתם השבוע: נייט אוב דה האנטר - 30 STM איזה משפט עשה לכם ת'שבוע: Honest to God I'll break your heart Tear you to pieces and rip you apart רוצים להוסיף משהו?! אמממ לא הייתי בגלל לימודים וזה... וזה מתחיל להיות הרגל שאני עונה בדיליים וזה לא טוב! XD

למעלה