my supernatural weekend

to the end1

New member
../images/Emo137.gifmy supernatural weekend

* דבר טוב\רע שקרה השבוע: * ספר\סרט\סדרת השבוע: * וידיאו השבוע: *התחדשות השבוע: * שיר שעשה לכם ת'שבוע: *משהו שאם רוצות להוסיף:

A m e l y

New member
SPN WKND../images/Emo121.gif

דבר טוב\\רע שקרה השבוע: וואו קרו המון דברים טובים..אבל זה ארוך מידי לפה.../ארומה המניאקים ניפנפו אותי....שונאת את ארומה...
ספר\\סרט\\סדרת השבוע: ספר:אין // סרט:אין,למי יש זמן? // סדרה:מחכים לעונה 2 של "איך פגשתי את אמא"
וידיאו השבוע: לראשונה!!!!!
הגרסה האקוסטית של fuel-falls on me
התחדשות השבוע: חזיה סופר-פופר יקרה מטריומף מתנת "חבר" בע"מ
שיר שעשה לכם ת'שבוע: משהו מאיזה אלבום של fuel אבל לא זוכרת תשם...
משהו שאם רוצות להוסיף: happy holidays
ולא לא "סילבסטר שמח" או איך שלא קוראים לבחור..."ראש השנה שמח"
נורא מעצבן אותי שכולם מעוותים ת'חג

Answering :]

* דבר טוב\רע שקרה השבוע: קיבלתי מין הכנה לתעודה .. יש לי ממוצע 91 :) , לא זכור לי משהו רע .... * ספר\סרט\סדרת השבוע: איליי סטון :] אין לי כ"כ זמן לסרטים . * וידיאו השבוע: \ *התחדשות השבוע: ג'ינס מלי קופר :) * שיר שעשה לכם ת'שבוע: השיר של מדונה החדש miles away *משהו שאם רוצות להוסיף: שבוע טטטטטוב לכולם

רעותוש02

New member
אני אוהבת בריטיש פיפילל ../images/Emo99.gif

* דבר טוב\רע שקרה השבוע: איבדתי תמפתח של הבית והיתי בחוץ שעה ואז יצאתי וחזרתי ב9 בערב
* ספר\סרט\סדרת השבוע: "הסיפור שאינו נגמר" וקניתי ביום חמישי ספר"בלי לומר שלום" אני באמצע קריאה אני ממש רוצה ללכת לראות את דמדומים ווישמ י לאק XD וסדרה... דוקטור הו!! * וידיאו השבוע: מי אמר שיצא לי?
*התחדשות השבוע: ספר * שיר שעשה לכם ת'שבוע: ומשה הכה בסלע ויצאו ממנו מים...פעמים! טום טום טם גו משה!! XDD *משהו שאם רוצות להוסיף: אהם.. היי פיפיל XD ובסוף לא נפגשתי עם חבר שלי שבא מגבעתיים|בוכה|

my SPN weekend

* דבר טוב\\רע שקרה השבוע: הלכתי לדמדומים // מבחן בתולדות האומנות שהלך לא משהו.. * ספר\\סרט\\סדרת השבוע: ספר: תחזיקו חזק// הרלן קובן סרט: דמדומים! הייתי אתמול וזה היה כל מה שציפיתי והרבה יותר!! אני רוצה שוב! סדרה: SPN כמובן.. וקצת מלאך שחור שראיתי אתמול אחרי שלא ראיתי שנים.. * וידיאו השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=RvnkAtWcKYg אחלה שיר מאחלה סרט
*התחדשות השבוע: אהמ... כלום, האמת.. * שיר שעשה לכם ת'שבוע: PARAMORE - Decode *משהו שאם רוצות להוסיף: אני מאוהבת באדוארד! עכשיו יותר מתמיד!!

darklighter

New member
חג שמח ושלומות לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

* דבר טוב\רע שקרה השבוע: רע- וירוס במחשב, הפרק של הירוז * ספר\סרט\סדרת השבוע: The IT Crowd * וידיאו השבוע: יש מלא.. *התחדשות השבוע:
* שיר שעשה לכם ת'שבוע: לא יודעת... *משהו שאם רוצות להוסיף: חג שמח

עונהה

* דבר טוב\רע שקרה השבוע: סוגרים את AXN :( * ספר\סרט\סדרת השבוע: על-טבעי שליטעעע * וידיאו השבוע: קליפ של על-טבעי שהכנתי, אבל משום מה אני לא מצליחה להעלות. יוטיוב הנאציםם :| *התחדשות השבוע: שוז חדשות * שיר שעשה לכם ת'שבוע: Bon Jovi - Have A Nice Day ו- Here Without You של 3DD. *משהו שאם רוצות להוסיף:

darklighter

New member
../images/Emo45.gif על AXN:(../images/Emo190.gif

אני רוצה לראות את הקליפ! יש מצב שאת מעלה לwww.megaupload.com ושולחת לי את הקישור או שמה פה?

למעלה