../images/Emo137.gif../images/Emo136.gif../images/Emo139.gif../images/Emo138.gif../images/Emo21.gif

חגים שמחים ומבורכים לכולם... שיהיה רק טוב.. לאכול הרבה... ולהשמין.....

B.Shokor

New member
רואים?

אתם רואים איך אתם מייצרים בעיות בכוח? אתם רואים איך אתם מתכוונים לייצר בעיות? מה הבחורה אמרה? הבחורה אמרה: " חגים שמחים ומבורכים לכולם " ואז מר ראובן10 טען שהיא מתכוונת למוסלמים, ואם תרשה לי המנהלת אענה בשמה: 1. היא אמרה " חגים " ולא חג, זאת אומרת שהיא התכוונה ליותר מאירוע. 2. רמדאן לא חג 3. ואם במקרה רמדאן היה חג אז היא לא הייתה מאחלת חג שמח ממש כמה ימים לפני גמר הרמדאן. ולבסוף, חשוב להזכירך שהבחורה היא יהודייה, לפחות כך בחרה מדינת ישראל לרשום בת"ז שלה. אז תפסיקו לעצבן ולייצר בעיות בכוח, קודם כל תסתכלו על עצמכם.

mimoon_m

New member
איך אתה יודע?

עזאם, ברוך הבא, אבל אני מבקש לא לרדת לגידופים אישיים, על מנת לשמור דיון ברמה מכובדת. דיבורים כאלה לא "תורמים" לאף אחד כולל לך. מימון

פגעסוס

Well-known member
לא יפה ../images/Emo63.gif

זו היתה ברכה יפה שנאמרה מכל הלב ללא שום נטיות גזעניות לשום כיוון. אין צורך להפוך כל דבר לויכוח. אני ממליץ על התנצלות כנה. GYXOIO

מה קרה?

הבחור שואל אם זו ברכה לחג ואתם קופצים עליו - גזענות. לי זו נראית שאלה תמימה ואינני מבין את כל ההסברים. ראובן אמנם למטה מנסה להתקסח אבל כאן - לי זה נראה תמים ולא צריכים להיות רגישים. לנו יש עכשיו חג, שמעתי כי גם לכם (סיום הרמאדן?) אז שיהיה לכולם חג שמח והרבה אור ואושר.

פגעסוס

Well-known member
ציניות לשמה ../images/Emo63.gif

מאחר והאייקונים בכותרת ההודעה הם סופגניה וסביבון (חנוכה), אשוח וגרב אדומה (חג המולד) והמבורגר(?!), די ברור שהחגים אליהם התכוונה ילדונת ערביה הם אלו שנרשמו בסוגריים. ההערה של ראובן נראית לאור הנתונים האלה כהערה צינית על היות המנהלת חובבת ערבים על יהודים. יתכן וזה נכון אך זה לא השרשור המתאים לזה. אם טעיתי והשאלה אכן באה בתמימות לב, הריני מתנצל
GYXOIO

למה ציניות

אני למשל ראיתי שיש שם אוסף של פריטים ולא התעמקתי עד שאמרת לי (על ראובן אני לא אחראי). עכשיו באמת אני רואה סופגניה וסביבון (מה ההמבורגר מסמן?). אז באמת ברכות לילדונת היצירתית. איך קבעת שהיא חובבת ערבים? שמעתי שהיא מציגה עמדות התוקפות את מדיניות ממשלת ישראל אבל זה עניין של חיבה? אני למשל מחבב אנשים נחמדים, טובים וישרים והם יכולים להיות ממוצע כורדי או אשכנזי, נוצרים או דרוזים או מוסלמים. ויש אנשים לא נחמדים שאינני מחבב וחלק גדול מהם יהודים. מה שאני רוצה להגיד שחיבה לא קשורה לדעה על אוכלוסיה. אם מחר הנערה תפגוש בחור יהודי ותדלק עליו אז תגיד שהיא ירדה מהפסים? אבל שים לב מישהו כותב משהו שאולי קצת ציני והופכים זאת לנושא להתקפה. שיהיה לכולם יום נהדר.

......

חגים מבורכים לכולם... התככנתי לשלושת החגים, חנוכה, עיד אלפיטר, וחג המולד שמגיעים אחד אחרי השני השנה.. אז חגים מבורכים ושמחים לכולם מכל הלב.. וההמבורגר הוא כי חיפשתי משהו שיסמל אוכל. לכבוד עיד אל פיטר. בקשר לקפטליזם אני שונאת סיסמאות ותוויות. ובקשר להערה שלך עופר... אז כן אני עובדת במקדונלדס.. חיפשתי עבודה וזה מה שמצאתי... בלי שופ קשר למה שזה מסמל... יום טוב.. me

Wrong guess... אין קשר למקדונלדס

כי על זה בכלל לא חשבתי... ווללה, נתת לי עוד רעיון, אבל התכוונתי למשהו אחר לגמרי (רמז: הקשר בין בן לאדן לקפיטליזם...). ובקשר לסיסמאות - לא הבנתי. הקפיטליזם הוא סיסמא ותוית, או שמא הקמפיין נגדו הוא סיסמאות ותויות מנופחות?

רוייקו

New member
לילדונת ערביה.. זו פעם ראשונה שלי

פה. לא ידעתי שאת מנהלת פורום בתפוז. ממתי זה ?? מברוכ! ודבר שני, אף פעם לא רשמתי פה. בהקשר להודעה האישית שלך אלי, חיפשתי פה הודעה עם שם דומה לשלי ולא מצאתי. את יכולה להפנות אותי לאותה הודעה ?

למעלה