וולאק, כמה תשובות
1. טרקים- תגיעי לאזור צ'אנג מאי, יש כמה מקומות שמגיעים אליהם ליציאה לטרקים קצרים: מלון טאנה, שלא הייתי בו, אבל מחבר'ה שפגשתי קיבלתי רושם טוב, בעיקר מטרק הג'יפים. אני יצאתי לשלושה ימים ממלון אואסיס (אואזיס) שכלל : נסיעה של 4 שעות ליעד התחלתי בג'יפ.........הליכה של כמה שעות בג'ונגלים.......ארוחת ערב ולינה בכפר שהגענו אליו (הכל מתוכנן ומסודר מראש ע"י המלון) לפני השנה היה מופע של בני הכפר לאור המדורה-סוף הדרך, השקמה בבוקר, ארוחת בוקר...........הליכה של כמה שעות, כניסה למערה ויציאה מצידו השני של הר, המשך הליכה והגעה לכפר אחר, ארוחת ערב, לינה והשקמה........שייט של 4-5 שעות על רפסודת במבוק בנהר/נחל רגוע, לאחר סיום ישנה הליכה של חצי שעה עד לכפר נוסף, ארוחת צהריים, רכיבה על פילים של שעה, הגעה לג'יפ וחזרה למלון למקלחת טובה וחמה. (איייי, הזכרונות). ---------------------------------------------------------------- צלילה באיים : רוב הצלילות נערכות האי ששמו קו-טאו, יציאה מסודרת מקופנגן וקוסמוי, רק תבחרי ותערכי סקר שוק, מחירים,ושיחות עם ישראלים ותיירים במקום. ---------------------------------------------------------------- מדיטציות-זה ממש לא אני, SORRY ---------------------------------------------------------------- שופינג בבנגקוק : כמובן רח' הקהוסאן בעל 1000 הדוכנים ציינה טאון אזור "פרטונאם" טוקיו סנטר-קצת יקר, אבל המבחר
כזה.