שלום לכולם

../images/Emo137.gifשלום לכולם

אני נוסעת לתאילנד בפברואר ורציתי לדעת כמה דברים: 1.טרקים קצרים עד 3 ימים בצפון. 2.צלילות באיים, איזה מהם ומחירים. 3.מדיטציות בבנקוק או מקום אחר. 4.שופינג בבנקוק. שהיה חג שמח לכולם.

דמיקולו

New member
וולאק, כמה תשובות

1. טרקים- תגיעי לאזור צ'אנג מאי, יש כמה מקומות שמגיעים אליהם ליציאה לטרקים קצרים: מלון טאנה, שלא הייתי בו, אבל מחבר'ה שפגשתי קיבלתי רושם טוב, בעיקר מטרק הג'יפים. אני יצאתי לשלושה ימים ממלון אואסיס (אואזיס) שכלל : נסיעה של 4 שעות ליעד התחלתי בג'יפ.........הליכה של כמה שעות בג'ונגלים.......ארוחת ערב ולינה בכפר שהגענו אליו (הכל מתוכנן ומסודר מראש ע"י המלון) לפני השנה היה מופע של בני הכפר לאור המדורה-סוף הדרך, השקמה בבוקר, ארוחת בוקר...........הליכה של כמה שעות, כניסה למערה ויציאה מצידו השני של הר, המשך הליכה והגעה לכפר אחר, ארוחת ערב, לינה והשקמה........שייט של 4-5 שעות על רפסודת במבוק בנהר/נחל רגוע, לאחר סיום ישנה הליכה של חצי שעה עד לכפר נוסף, ארוחת צהריים, רכיבה על פילים של שעה, הגעה לג'יפ וחזרה למלון למקלחת טובה וחמה. (איייי, הזכרונות). ---------------------------------------------------------------- צלילה באיים : רוב הצלילות נערכות האי ששמו קו-טאו, יציאה מסודרת מקופנגן וקוסמוי, רק תבחרי ותערכי סקר שוק, מחירים,ושיחות עם ישראלים ותיירים במקום. ---------------------------------------------------------------- מדיטציות-זה ממש לא אני, SORRY ---------------------------------------------------------------- שופינג בבנגקוק : כמובן רח' הקהוסאן בעל 1000 הדוכנים ציינה טאון אזור "פרטונאם" טוקיו סנטר-קצת יקר, אבל המבחר
כזה.

sherong

New member
../images/Emo19.gif צלילות

כשמי שנוסעת בקרוב לטיול בתאילנד הכולל בתוכו קורס צלילה, ביררתי עבורי אצל חברים מהו המקום המומלץ ביותר וכולם המליצו על Bans diving resort. אפשר לפנות אליהם במייל ולשאול כל מה שאת רוצה והם מחזירים מייל תשובה. הקורס כולל גם לינה ב"מלון" נחמד, ניתן לעשות גם קורס בעברית וגם חומר הלימוד הוא בשפה העברית. מבירור שאני עשיתי איתם הקורס הראשוני (כוכב אחד) עולה 8,500 באט והמלון בין 400 ל-1000 באט (תלוי בחדר שאת בוחרת. בהצלחה!!!

עמית22

New member
באנ'ס לא מומלץ בכלל

מקום המוני ורועש ודי מגעיל. חוץ מזה, הקורסים בארץ גם יותר איכותיים וגם יותר זולים, למה לא לעשות פה את הקורס ושם להגיע רק בשביל לראות את הנוף התת מימי?

sherong

New member
../images/Emo19.gif עשרה אנשים 10 דעות

אני שמעתי רק דברים טובים. והסיבה למה לעשות שם ולא בארץ היא המחיר. אני עשיתי חשבו שקורס לי ולבעלי כולל חדר טוב במלון יעלה פחות מ-1,500 ש"ח לשנינו... בארץ זה יעלה מעל 2,000... תעשה את החשבון לבד. בכל מקרה, אני רק המלצתי, הבחורה תעשה מה שהיא רוצה...

עמית22

New member
אמת, רק המלצת

אבל פיסת הסטטיסטיקה שלי לנושא: 4 מקרי המוות האחרונים במדינת ישראל שנגרמו מצלילה נגרמו לבוגרי קורס בתאילנד... תעשי עם זה מה שבא לך. אני כותב מנסיון של 7.5 שנות צלילה והכרות עם הענף בארץ ובתאילנד. מעבר לזה, אם כבר בקו טאו, אז יש מועדונים טובים יותר.

../images/Emo22.gifהאמת...

ששאלתי לגבי מקומות באיים לצלול יש לי כבר 2 כוכבים ומה העליויות? ומשהו יודע מתי הפול מון בפברואר?

../images/Emo98.gifבטוח???

כי אני רוצה לקנות כרטיס לשלושה שבועות ואני רוצה לתכנן את זה על הפול מון. שהיה לכולם שבוע נעים

דמיקולו

New member
100%,מופיע בכל האתרים הרלוונטים .

הרוב מפרסמים את ה 23, וכמה את ה 24, תבררי שם ( הרי תגיעי לפני) את הלילה המדוייק. וואי, איך אני מתגעגע..........הייתי שם ב 99, ומאז לא יצאתי לחופשה. לא קל.......לא קל.

למעלה