שירי השבוע

faceless girl

New member
../images/Emo137.gifשירי השבוע../images/Emo137.gif

שכחתי מזה לגמרי
סורי! כרמל, תודה שהזכרת!
1. אלבום השבוע של טראוויס? 2. שיר השבוע של טראוויס? 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? 4. שיר השבוע לא של טראוויס? 5. זמר השבוע? 6. זמרת השבוע? 7. להקת השבוע? 8.שיר שריגש אותי השבוע? 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? 10. שיר שעצבן אותי השבוע?

faceless girl

New member
../images/Emo136.gif../images/Emo139.gif../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

1. אלבום השבוע של טראוויס? הממ... 12 ממוריז 2. שיר השבוע של טראוויס? Love Will Come Through 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? Above של Mad Season 4. שיר השבוע לא של טראוויס? All Alone של Mad Season 5. זמר השבוע? אדי וודר 6. זמרת השבוע? ליז פאיר 7. להקת השבוע? פרל ג'אם 8.שיר שריגש אותי השבוע? Release של פרל ג'אם 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? State Of Love And Trust של פרל ג'אם 10. שיר שעצבן אותי השבוע? השירים של מאיה בוסקילה
השכן שלי לא מפסיק לשמוע אותה !

Girl From Mars

New member
אני כ"כ אוהבת את התמונה הזאת../images/Emo99.gif

1. אלבום השבוע של טראוויס? The Invisible Band 2. שיר השבוע של טראוויס? follow the light 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? blur - Think Tank 4. שיר השבוע לא של טראוויס? out of time/crazy beat 5. זמר השבוע? אממ. זה שאני כל פעם שוכחת את השם שלו.XD
6. זמרת השבוע? פיונה אפל. 7. להקת השבוע? טראוויס ובלר. 8.שיר שריגש אותי השבוע? out of time - blur 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? 10. שיר שעצבן אותי השבוע? אממ... השיר הזה של עברי לידר. "אני יודע שזכיתי לאהווווווב.."

The Girl Who

New member
שנה טובה לכולם ד"א...!XD../images/Emo136.gif

1. אלבום השבוע של טראוויס? The man who 2. שיר השבוע של טראוויס? She's so strange 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? Kid A, Radiohead 4. שיר השבוע לא של טראוויס? Optimistic 5. זמר השבוע? 6. זמרת השבוע? 7. להקת השבוע? טראוויס ורדיוהד?
8.שיר שריגש אותי השבוע? 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? Optimistic 10. שיר שעצבן אותי השבוע? Talk. Coldaply. הקליפ עם החייזרים.
גררר

Girl From Mars

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני שומעת עכשיו את afterglow, כבר שכחתי כמה אהבתי (אוהבת?
) אותו.
וכן אני לא קשורה לכלום.

scoobysnax

New member
../images/Emo97.gif

1. אלבום השבוע של טראוויס? TMW 2. שיר השבוע של טראוויס? the fear 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? joseph arthur/our shadows will remain 4. שיר השבוע לא של טראוויס? בוא נהיה /יואב קורן 5. זמר השבוע? עברי לידר נראה לי 6. זמרת השבוע? רונה קינן 7. להקת השבוע? פורטיסהד. ^^ 8.שיר שריגש אותי השבוע? תחרות כלבים/אביתר בנאי 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? בוא נהיה/יואב קורן 10. שיר שעצבן אותי השבוע? מעוז צור

למעלה