סיכום שבועי

sivosh

New member
../images/Emo137.gifסיכום שבועי ../images/Emo183.gif

אומנם מוקדם מהרגיל, אבל עדיף מוקדם מאשר מאוחר! משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אמן / להקת / שיר השבוע: סדרת השבוע: סרט / ספר השבוע: תמונת השבוע: ציטוט / מילת השבוע: לביבה/סופגניה: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חג שמח ושבת שלום

MeWithoutU

New member
השבוע שלי

משהו טוב שקרה לך השבוע:ראו למטה (זה מתקשר לטוב וגם לרע) משהו רע שקרה לך השבוע:ביום רביעי הייתי במעון וחבר שלי מתקשר אלי...אמר לי שהיה אצל הרופא בבסיס ושולחים אותו למיון...כולי נבהלתיייייייייי.........הוא הלך למיון...בדקו אותו והכול בסדר...סתם הרופא הצבאי הפחיד אותו...()= בררררררר... טוב העיקר הכול בסדר...(((= ובאותו יום הוא חזר הביתה ב 12(= אמן / להקת / שיר השבוע:אין סדרת השבוע:"החיים הפשוטים" - שיאו כמה זה מצחיקקקקקקק...(= סרט / ספר השבוע:אין תמונת השבוע: אני, חבר שלי, אבא שלי ואח שלי היינו בים המלח ביום שבת... ואז גם טיילנו באזור...אז הנה גמל שפגשנו בדרך(= ציטוט / מילת השבוע: אין לביבה/סופגניה: לא זה ולא זה(= משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שום דבר מיוחד...סתם הולך להיות עצוב...חבר שלי נוסע לשבוע שמירות!צבא קקה! סוף שבוע נחמד לכולם(=

MeWithoutU

New member
כן...באמת חמוד(=

והיה כייףףףףףףףףףףף(((= ממש נהנתי. שלושתם ניכנסו לים המלח וצפו ושמו את הבוץ הזה... אני רק ניכנסתי עם הרגליים וצילמתי(((=

eshkolit32

New member
../images/Emo45.gifאכן עדיף מוקדם מאשר מאוחר!

הסיכום של אשכולינה:
משהו טוב שקרה לך השבוע: יצאתי לבלות לרקוד ולשתות כמה פעמים השבוע ומאד נהניתי.
משהו רע שקרה לך השבוע: חזרתי למקום העבודה הקודם שלי.
אמן / להקת / שיר השבוע: טימבלנד - אפולוג'ייז (אני חולה כידוע לכם ולכן פוטרת את עצמי מלכתוב את זה באינגלז כרגע.)
סדרת השבוע: "הדרך לאהוב", אני במרתון של צפיה, לצערי הגעתי כבר לעונה השלישית. ממכר.
סרט / ספר השבוע: "סימנים של כבוד". אחלה סרט.
תמונת השבוע: אמסטרדם האהובה, האחת והיחידה. תמונה מהחופשה שלי.
ציטוט / מילת השבוע: - (הרקע לציטוט: ביום רביעי הבחור שעובד איתי חולה ולא מגיע ואני לבד בבית המשוגעים.) הבוסים שלי מציקים ומציקים ומציקים, הטלפון מצלצל ומצלצל ומצלצל כל היום. אני בתגובה, בצרחות: "מה,מה,מה,מה,מה????" אחד הבוסים שלי: "מה יש לך היום?" אני: "אני שונאת להיות כאן לבד!!!" כפי שניתן לראות, שיח רגוע בין אחד הבוסים שלי לביני.
לביבה/סופגניה: אתם יודעים שטרם הספיקותי לטעום סופגניה החג הזה?! פשוט בושה. אוהבת גם וגם.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לפגוש כמה אנשים יקרים ללבי; לשרוד את השבוע בעבודה; לטעום סופגניה טריה.
שיהיה סופשבוע נהדר לכולנו, אמן !!!

../images/Emo5.gif ../images/Emo23.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הלכתי עם אחותי לקניות וקניתי 2 חולצות, וגם ההדלקת נרות אצל בת דודה שלמרות שהם עושים הרבה רעש,היה מצחיק. ובכלל אני אוהבת את חנוכה
,הנרות יפים.. משהו רע שקרה לך השבוע: לא מרגישה כ"כ טוב , וגם הרגשה של ייאוש שבגללה לא הלכתי למקומות שהייתי צריכה, וגם העניין עם חברה של אבא. וגם הציקו לי
אמן / להקת / שיר השבוע: NO DOUBT ,יוני בלוך-מכיר אותו סדרת השבוע: סרט / ספר השבוע: אין תמונת השבוע: ציטוט / מילת השבוע: "...מישהו לרוץ איתו בגשם החזק שבתוכי תמיד יורד ולא נפסק..." לביבה/סופגניה: לביבה! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מפגש..למרות ש..
וגם הולכת לאחותי

ניסיון

בגלל שביקשת כ"כ יפה..
החולצה שלמעלה,בצבע שמנת ,והיא לא פוטוגנית-היא נראת יותר טוב במציאות! ואת של החולצה השניה לא מצאתי אז תוותרי לי

eshkolit32

New member
יפה מור'קה! סחתיין עלייך../images/Emo45.gif

את יודעת לאיזה מאורע את צריכה ללבוש אותה, נכון?......

eshkolit32

New member
../images/Emo12.gif

איפה, למען השם...? ואין היה? לא הזכיר קצת טעם של במבה.....?

../images/Emo6.gif

אבא עשה,הוא מחפש את המתכונים הכי הזויים
כן זה הזכיר במבה, בסה"כ יצא נחמד,אבל מוזר לאללה.. ובקשר לחולצה את צודקת,עד שאחותי תתחתן החולצה תתפרק כבר
אם אני אלבש אותה,את תלבשי את השמלה

למעלה