מפגש חנוכה?

../images/Emo137.gif מפגש חנוכה?

יש רעיונות? איפה? מתי? כמה? תעלו את השאלות ואת התשובות. המטרה שלי היא להציג במפגש רעיון שעלה בדעתי והתחלתי לגלגל את הנושא עם עוד כמה אנשים. מי שירצה לשמוע על היוזמה ולהצטרף בשמחה. מה שאני צריך זה רק מקום וזמן מתאים (גם קהל מתאים יעזור...) ביום ראשון, שלישי וחמישי בחנוכה אני לא פנוי. מה שמשאיר את שני ורביעי, יש סיכוי קלוש שאצליח להחליף בין חמישי לרביעי כדי שבחמישי אהיה פנוי. קצת על היוזמה: בסיס היוזמה הוא שלכל אחד יש סיכוי לבטא את כישוריו גם אם לא קיבל על כך תעודה או ניסיון פעיל. בנוסף העזרה שכל אחד יכול לתת ולקבל יהיה מרוכז במקום אחד. פרטים נוספים יהיו בהמשך. יהודה

למה צודק??

אוליי תסבירו לי פעם אחת..למה להבדיל כשיש כנס חוזרים בתשובה אפחד לא מסתיר את המקום! להפך! מפרסמים אותו שעוד אנשים יגיעו! אז למה אנחנו צריכים להסתתר כמו שפנים? אז נפרסם את המקום בפומבי ומי שיפריע לנו נעיף אותו מה הבעיה?? תסבירו לי זה מעצבן אותי!

משה.

זה ההבדל! זה לא כנס של חזרה בתשובה.. זה אסיפה פנימית של הפורום.. אבל אתה צודק שהחוזרים בתשובה והחרדים עושים פעולות שאם יוצאים לשאלה היו עושים היו סוקלים אותם. למשל מחלקים קלטות, עוברים מבית לבית לרשום ילדים לבתי ספר. משכנעים להניח תפילין וכו` אם אנחנו היינו עושים כאלו דברים וואו מה היו עושים לנו...

babylon_a1

New member
כי אין בד"כ נטיה

של חילונים לבוא לכנסים כאלה ולבדוק מי נמצא שם ואז "לטפל" בו או לסמן את המשפחה שלו או להעביר מידע למי שלא אמור לדעת

ואולי תסביר לי אתה

למה לערבים מותר להסתובב בכל מקום בישראל ולישראלים אסור להסתובב בין ערבים?

למה צודק? 2

לאלה שיענו לי שעדיף לא לפרסם ת`מקומות מפגש מפני שיש כאלו שזה יכול להזיק להם...אז למה(שוב להבדיל!)בכנסים של חוזרים מה להם אין מה לאבד???לא! אלא שהם סגורים על דעותיהם(לפחות חלק)ולכן לא מוזיז להם אם מישהו ינסה לדחוף את אפו לעינינם..!...?

זה לא רלוונטי

אם מישהו סגור על הדעות שלו זה עדיין לא מפחית מהנזק שעלול להגרם לו, חשוב לעשות את ההפרדה הזו ולכבד את רצונם של אלה שרוצים דיסקרטיות, תהה הסיבה אשר תהה.

תיקון חשוב

לגבי היוזמה, נכון לרגע זה, היוזמה לא תוצג מסיבות שונות. ברגע שיהיו לי עדכונים אדווח. לא שוכח אתכם למרות שאני לא נמצא כאן הרבה.

למעלה