רזים. לסופגניות אין שום ערך תזונתי, יש רק ערך קלורי, מאות קלוריות, אני חושב שזה בערך 500 קלוריות לכל סופגניה, זה בערך שליש מהערך שאנו זקוקים לו, זה המון, תתרחקו מהסופגניות, אף אחד לא עושה טובה ,שמביא סופגניות, זה שמביא גורם רק נזקים. אפילו לא חצי סופגניה, הנה ,עכשיו גם ראש ממשלתנו צווה בדייטה חזקה, רק שאני לא בטוח אם הוא לא יחטוף בסתר סופגניה פה או שם.
ביום ראשון חגגתי עם בתי את חג החנוכה בגן, וכובדתי בסופגניה. חשבתי לעצמי - החג נמשך 8 ימים והסופגניות ודאי לא עושות עמנו חסד. לכן, כדאי לרקוד הרבה בשבוע זה. מצד שני - כל השבוע יהיו סופגניות בהרקדות. בעיה!
חצי סופגניה. לך לא יזיק אם תעלי קצת במשקל. דרך אגב, לסופגניה ולכל מאכל טעים ומתוק יש גם תתרון. כל אוכל שהוא מתוק וטעים , הוא גם אוכל שמעלה את מצב הרוח, מוציא אנשים מדכאונות, כי הוא מעלה את רמת הסרוטנין הקיים במח ומשחרר אנדופרמים שמרגיעים את הגוף. כידוע, גוף בריא בנפש בריאה.
אז מה אם רציתי לגרום לרוקדים אירוע-מוחי ? הבאתי להם מכל טוב הארץ. ביקעתי את קירות האולם בדציבלים אדירים. הרוקדים נהנו מהלוקשן, הסופגניות, הרקיקים והיין. אלו שנפלו המומים בגלל הרעש הנורא, זחלו לכיוון ההאבסה ומשם הישר לבית החולים. היה ערב משגע
ולכל הרוקדים - אצלי יש יותר רעש. אצלי יש יותר אוכל. אצלי רוקדים רק ריקודים ששורבטו ע"י גרועי היוצרים בחודש האחרון. אצלי ריקוד בן חודשיים נקרא נוסטלגיה. בואו בהמוניכם.
שנקרא ספינג'... {כאילו שאני יודע מה זה...}. אכלתי איזה 4 כאלה + שאריות של כמה אחרים... אז קודם כל - יש לזה טעם בדיוק כמו למאכל תימני שנקרא "זלביה".. עאלק...אפשר לחשוב המרוקאים המציאו ת'גלגל... מקסימום ת'חור בספינז'..{התימנים לא חשבו על חור..} דבר שני.. בקושי רקדתי אח"כ...גדי בכוונה חילק את זה בסביבות 12 כדי שכולם ילכו הביתה אח"כ...
מזכיר לי סרט שראיתי פעם ועסק במרוצי סוסים. המתחרה שרצה לנצח שיחד מישהו אצל המועמד הבטוח לניצחון על מנת שיאביס את הסוסים של מתחרהו - הסוסים איבדו מכושרם.....